Köpte skor på faktura. Behövde byta. Fick snabbt svar att varan kommit åter till pn-jakt. Därefter ny order med annan storlek. Snabb och korrekt leverans. Denna gång betalade jag med kort. Därefter be... Ver más
PN Jakt tack för en superbra support med optik och fästen, Jag skickade en bild på Vapnet och supporten tog fram två fäste i kombination som passar, jag hade troligen beställt fel fäste och varit frus... Ver más
Jag köpte en viltkamera som inte fungerade riktigt. Felet var att den ofta missade rörelser men inte alltid. Svårt att felsöka alltså. De litade på mig och ersatte den med en ny efter ett år. Nu fung... Ver más
Tack för fin och snabb hjälp då Pulsarsiktet jag beställde var slut. Fick ett förslag som var lika bra eller bättre. (Digex 450) Siktet packades och skickades på stuberten. Från Jämtland till Solna på... Ver más
Gullbacksvägen 3, 84432, Hammarstrand, Suecia
- 0696-681500
- pnjakt@pnjakt.se
- pnjakt.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Tog lite tid innan leverans
Tog lite tid innan leverans, (10 dagar) men de kanske hade mycket att gör vid tillfälle. Annars helt okej.
Snabb leverans och bra kvalitet.
Riktigt bra kläder och prylar
Lång väntan på leveransen.
Det är både väldigt enkelt att handla…
Det är både väldigt enkelt att handla och smidig leverans.
Snabbt utskick av order!
Snabbt & bra!
Beställde via hemsidan och fick varan supersnabbt, så jag är så nöjd!
Tack för snabb leverans
Tack för snabb leverans, i mitt fall direkt i brevlådan. Varan jag köpte var utmärkt bra och hunden blev glad. Återkommer gärna som kund när behov uppstår.
jag är mycket nöjd med min beställning…
jag är mycket nöjd med min beställning jag hittade vad jag sökte på er websida och beställningen kom snabbt
Professionellt och snabb hjälp
Professionellt och snabb hjälp. Även snabba leveranser.
Beställde en jacka från PN Jakt 6…
Beställde en jacka från PN Jakt 6 februari. Denna utvärdering kom före jackan.. Har inte hört något överhuvudtaget från PN om vad som händer. Så tyvärr blir det väldigt lågt betyg.
Beställt varor som inte kommit
Beställt varor som inte kommit, därav dåligt betyg, ej heller info om när leverans kan ske. Men msil om att betygsätta?? Märklig ordning.
Mycket nöjd med er och produkterna
Hjälpsam personal och mycket bra…
Hjälpsam personal och mycket bra service!
Kommer att använda butiken för framtida köp.
Mvh Janie
En mycket snabb leverans av företaget
Som vanligt finns det jag behöver
Som vanligt finns det jag behöver, men bäst är ändå service, kompetens
Hade hemleverans på paketet men fick…
Hade hemleverans på paketet men fick åka 6 mil för o hämta det kallar jag inte för hemleverans dåligt gjort
Toppenbutik.