Poengreise.no annbefales på det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst på en tur er dette plassen å gå. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med å sy s... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
10/10! Kjapp og god kundeservice. Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vår drømmereise til Mexico på business class. Alt gikk veldig ryddig... Ver más
Utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Markus, Veldig fleksibel, og veldig lett å kommunisere med. Reisen han fikk ordnet for reisefølget vårt på 4 voksne og 2 barn var intet mindre enn et mirakel.... Ver más
Fikk litt dårlig tid med å komme meg hjem fra Bangkok og det fantes ikke mange gode flights hjem på business. Tok kontakt med Markus (Norges fremste bonus/fly-ekspert) som raskt fant en flott rute h... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Poengreise er et reisebyrå som hjelper med booking av flyreiser for poeng. Hovedsaklig reiser med SAS og SkyTeam via SAS sitt Eurobonusprogram. Selskapet tilbyr også hotellbookinger med gode priser og fordeler, og tilgang til de fleste high-end programmene i bransjen.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig bra oppfølging
Veldig bra oppfølging, kontinuerlig utover kvelden til oppgaven var løst og billetter bestilt.
Takk for hjelpen.
forespørsel om hjelp til eb- reise
Da vi sendte forespørsel om hjelp til bestilling fikk vi raskt hjelp og hyggelige ansatte, og ferien var i boks. . De gjør det klart at de er behjelpelig før under og etter reisen, og fikk raskt svar på spørsmål utover det. Men når jeg igjen forsøkte kontakte de, uteble svarene både på mail og sms. Dette var veldig synd for oss som ennå er nybegynner i gamet og trenger hjelp og info om eb- reiser.
Men fram til da, gikk alt knirkefritt!

Respuesta de Poengreise
Veldig hyggelig og god service!
Bunnsolid
Jeg fikk rask og profesjonell hjelp, samt gode råd og anbefalinger for reisen vi planlegger.
Trygt valg og meget god service!
Fra man tar kontakt til oppdraget er levert ihht avtale er det god service hele veien.
Alt til avtalt tid og ikke minst pris. Man får masse god veiledning og tips på veien.
Kan på det varmeste anbefale tjenestene!
Topp service
Veldig god service med personlig oppfølging. Kom med flere gode alternativer i løpet av uken de undersøkte
Veldig behjelpelig og hyggelig
Veldig behjelpelig og hyggelig, anbefales på det sterkeste.
Det hilsen en veldig reisevant flyvertinne
Strålende
Poengreiser hjalp meg med å booke en bonusreise til Japan med EuroBonus-poeng. De fant business class begge veier, handlet raskt da seter dukket opp og passet på at alt ble satt sammen til en sømløs reise. Anbefales på det varmeste!
God kundeopplevelse
God kundeopplevelse, hvor de var veldig behjelpelig og svarte ut alle spørsmålene jeg måtte ha. Bestilling gikk raskt og det var god kommunikasjon fra start til slutt.
Raske og kunnskapsrike
Veldig behjelpelige med å finne billetter, kunnskapsrike og utrolig raske til å svare. Fikk dessverre ikke benyttet billettene de fant; men vil definitivt bruke de ved neste anledning.
Fikk rask hjelp til å finne tur til Asia
Rask og god service
Vi hadde en ct som var i ferd med å løpe ut. Vi hadde et begrenset antall ønskede destinasjoner, og trodde egentlig ikke vi ville klare å lande noe vi hadde lyst på. Sendte e-post på fredag, og lørdag formiddag var business Class med KLM tur retur Oslo Montreal i boks.
Kjappe og effektive folk som fant en…
Kjapt og effektive folk som fant en reise til oss.
Utrolig fornøyd
Utrolig fornøyd
De ordnet hovedturen og la inn feeder når de dukket opp.
Vær litt fleksibel, så ordner alt seg.
2 gang de lager en long haul flight for oss.
Kjapp og god tilbakemelding
Kjapp og god tilbakemelding, kom med ett godt forslag som vi ble enige om. Fikk reisen bestilt og alt funket greit.
Rask respons
Rask respons. Fant gode billetter. God dialog underveis.
Rask og god oppfølging!
Rask og god oppfølging!
Dette er 3 gangen de hjelper oss å finne gode reiser i business dit vi vil. De er tett på og følger opp på en god måte.
Anbefaler å bruke de hvis du er på jakt etter en bonusreise!
Meget godt fornøyd med resultatet
Meget godt fornøyd med resultatet. Har nå brukt Poengreiser 2 ganger og fått booket fine business reiser til LA og Zanzibar. Markus har svart raskt, vært tålmodige og ikke gitt seg før han har funnet en god match. Meget systematisk og ryddig.
Rask og proff service
Rask og proff service. Har brukt de tidligere og fått billetter som ønsket.
Veldig bra, anbefales!
Meget fornøyd med service fra gjengen i Poengereise. Fikset oss en reise til Japan I sommer-sesong, som ikke er en enkel reise å finne med poeng. Tydelig kommunikasjon, rask ekspedering. Kommer garantert til å benytte dem igjen!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.