De beschadiging zou nog afgehandeld worden me review weggehaald, maar daar komt het natuurlijk me mailtjes worden genegeerd al drie maanden plus. Pas maar op wat je koopt want je krijgt beschadigde et... Ver más
Bestelling bij tradingcardgamestore.com (onderdeel van pokemonstore.be). Bedrijf cancelt pre-orders van prismatic evolutions. Ik heb een grote pre-order (50 ETB's) gedaan op 4 november, waarbij j... Ver más
La empresa ha respondido
Hier in november een mooie pre-order gedaan voor Prismatic Evolutions. Maar zoals iedereen wel weet is het uitleveren van deze set erg lastig gebleken. Uiteraard is dit voor alle partijen vervel... Ver más
La empresa ha respondido
Pakketje B&W etb combo kwam goed aan en vond het fijn dat er gecommuniceerd werd over vertraging alsook waarschijnlijke leveringsdata. Zeer legitieme prijs en blij dat ik men vertrouwen hier heb gesto... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Trading Card Game Store is een webshop & winkel van en voor de collectors en spelers van verschillende trading card games. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan.
Nieuwstraat 92, 2440, Geel, Bélgica
- 014720672
- info@tradingcardgamestore.com
- pokemonstore.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Zowel online als fysiek topwinkel
Zowel online als fysiek topwinkel, bij vragen altijd klaar om te helpen, goede tips gehad om een battledeck te maken.
Fijn om ook een kijkje te nemen met tradedagen, of een keer te battlen.

Respuesta de Trading Card Game Store
Zeer snelle levering en alles proper en…
Zeer snelle levering en alles proper en goed beschermd ingepakt.
Daar er een artikel in de winkel beschadigd bleek te zijn werd er moeite gedaan om contact op te nemen en er werd zelfs een terugbetaling aangeboden. Over het algemeen een uitstekende service.

Super service
Super service, mooie webshop en winkel. Via beide hebben we al wel een aantal bestellingen geplaatst. Zelfs goede tips ontvangen om het spel te spelen en een deck te kunnen bouwen.

Keurig en op tijd.
Duidelijke site, goed contact.
Prima levering en zorgvuldig verpakt.
Keurig.👍

Heel goede klantenservice!
Heel goede klantenservice!!
Zeer snel antwoord, pakjes komen goed aan en soms met een leuk cadeautje er bij :)

Netjes maar misleidend
Netjes verpakt en verstuurd maar "Voor 16h besteld, dezelfde dag verzonden" is niet waar. Dus als je net als ik speciaal hier bestelde om het snel in huis te hebben, ben je toch mooi beetgenomen.
Om terug te komen op uw antwoord, nee die mail heb ik nooit ontvangen, zelfs niet in de spam. En ja, ik heb het zojuist nog eens gecontroleerd.

Geweldige Winkel
Geweldige Winkel !
De persoon die in de winkel staat is geweldig ! Hij helpt alle spelers en niet spelers graag verder ! Je ziet dat deze persoon het doet me hart en ziel ! Keep it up !
Grtz L ;)

Respuesta de Trading Card Game Store
Super vriendelijke kerel !
Super vriendelijke kerel !
Toffe,propere en gezellige winkel.
Ook een coole website met een ruim aanbod,goede prijzen en regelmatig wat acties.

Respuesta de Trading Card Game Store
Snelle levering ! Niks verkeerds te melden eigenlijk. Heel positief !

Respuesta de Trading Card Game Store
Heb nu al een aantal orders geplaatst…
Heb nu al een aantal orders geplaatst en elke keer werd alles correct en rap geleverd.

Top winkel!
Mooie, nette en overzichtelijke winkel! Fijne, enthousiaste en eerlijke verkoper die je vanalles kan en wil uitleggen over de spulletjes en het spel. Ook kun je bestellen via de onlineshop. In een woord top!

Respuesta de Trading Card Game Store
Niet alleen een nette winkel, ook een geweldige ervaring voor een voor ons opnieuw ontdekte hobby!
Goede, duidelijke, nette en professionele service met veel kennis over de producten.
Eerlijke prijzen en verzenden altijd mogelijk.

Zeer aangename winkel.
Zeer aangename winkel.
De uitbater begroet je ook steeds bij het binnenkomen.
Als je een vraag hebt over een bepaald product helpt hij je ook steeds goed verder.
Keep up the good work!