De beschadiging zou nog afgehandeld worden me review weggehaald, maar daar komt het natuurlijk me mailtjes worden genegeerd al drie maanden plus. Pas maar op wat je koopt want je krijgt beschadigde et... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestelling bij tradingcardgamestore.com (onderdeel van pokemonstore.be). Bedrijf cancelt pre-orders van prismatic evolutions. Ik heb een grote pre-order (50 ETB's) gedaan op 4 november, waarbij j... Ver más
La empresa ha respondido
Hier in november een mooie pre-order gedaan voor Prismatic Evolutions. Maar zoals iedereen wel weet is het uitleveren van deze set erg lastig gebleken. Uiteraard is dit voor alle partijen vervel... Ver más
La empresa ha respondido
Pakketje B&W etb combo kwam goed aan en vond het fijn dat er gecommuniceerd werd over vertraging alsook waarschijnlijke leveringsdata. Zeer legitieme prijs en blij dat ik men vertrouwen hier heb gesto... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Trading Card Game Store is een webshop & winkel van en voor de collectors en spelers van verschillende trading card games. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan.
Información de contacto
Nieuwstraat 92, 2440, Geel, Bélgica
- 014720672
- info@tradingcardgamestore.com
- pokemonstore.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Leuke winkel
Mooie winkel en goede producten.
Waren vandaag speciaal open op een feestdag!!

Tevreden klant
Onlangs een pre-order gedaan en door omstandigheden werd deze geannuleerd, maar na wat mails heen en weer te sturen toch nog mijn pre-order ontvangen. Zeer positieve ervaring gehad en alles werd correct, snel en zeer vriendelijk beantwoord.
Zal er zeker nog bestellen!

zalige winkel
Zalige winkel, enorme voorraad, super vriendelijk en behulpzaam. een aanrader voor iedereen!

Respuesta de Trading Card Game Store
perfect verpakt en op tijd
perfect verpakt en op tijd.
spijtig genoeg vind ik kortingsbonnen in de doos voor spullen die ik al ge-preordered heb. Dus dit doet me denken dat ik beter niet preorder?

Beste winkel dat er is
Beste winkel dat er is, heb hier al veel bestellingen gedaan en nog nooit problemen gehad.

Respuesta de Trading Card Game Store
Alles ok snelle verzending goed verpakt…
Alles ok snelle verzending goed verpakt zonder schade aan de collector box

Respuesta de Trading Card Game Store
Mooi gevarieerd assortiment, soms duur
Mooi gevarieerdassortiment. Prijzen zijn soms duurder dan de concurrentie.
Handig zou zijn dat de verzendkosten wegvallen vanaf er voor minimaal een bepaald bedrag wordt besteld

Top winkel!
Heel fijne winkel, groot aanbod, goede service, scherp geprijsd, leuke sunday-deals en vriendelijke bediening.

Leuke winkel
Leuke winkel met vriendelijke en eerlijke dienstverlening. Uitgebreide info gekregen over producten.

Top winkel
Al enkele keren besteld en nog nooit geen problemen gehad. In de winkel altijd heel vriendelijke bediening.

Prima ervaringen
Prima ervaringen
Ik bestel van uit Nederland, altijd snelle verzending, net verpakt, leuke acties, top!

Respuesta de Trading Card Game Store
Nette prijzen en goed ingepakt.

Super top
Super nice ! Amazing loterie price ! Thank you team pokemon store.

Respuesta de Trading Card Game Store
Altijd correcte en snelle levering!

Topservice
Bestelling kwam heel snel aan, er was nergens schade te vinden en heb er enorm goede pulls uit gekregen :)
heb hier al een paar keer besteld en ben elke keer weer content! :))