De beschadiging zou nog afgehandeld worden me review weggehaald, maar daar komt het natuurlijk me mailtjes worden genegeerd al drie maanden plus. Pas maar op wat je koopt want je krijgt beschadigde et... Ver más
Bestelling bij tradingcardgamestore.com (onderdeel van pokemonstore.be). Bedrijf cancelt pre-orders van prismatic evolutions. Ik heb een grote pre-order (50 ETB's) gedaan op 4 november, waarbij j... Ver más
La empresa ha respondido
Hier in november een mooie pre-order gedaan voor Prismatic Evolutions. Maar zoals iedereen wel weet is het uitleveren van deze set erg lastig gebleken. Uiteraard is dit voor alle partijen vervel... Ver más
La empresa ha respondido
Pakketje B&W etb combo kwam goed aan en vond het fijn dat er gecommuniceerd werd over vertraging alsook waarschijnlijke leveringsdata. Zeer legitieme prijs en blij dat ik men vertrouwen hier heb gesto... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Trading Card Game Store is een webshop & winkel van en voor de collectors en spelers van verschillende trading card games. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan.
Nieuwstraat 92, 2440, Geel, Bélgica
- 014720672
- info@tradingcardgamestore.com
- pokemonstore.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Goede prijzen en pakketjes zijn goed…
Goede prijzen en pakketjes zijn goed ingepakt.

top service
Ik had een vraag over m'n bestelling en kreeg snel en duidelijk antwoord, en bij het versturen hadden ze het goed stevig ingepakt.
Waardoor ik de nieuwste set daar ook ben gaan bestellen.

Respuesta de Trading Card Game Store
Alles goed ingepakt en snel geleverd!

Uitstekend
Altijd prachtig op tijd voor pre order releases, altijd goed verpakt en goede prijs 😁

Pre-order obsidian flames
Pre-order ruim op tijd verzonden en op dag van uitgave in huis. Super!!!

OBF booster en etb
11 augustus was de releasedatum,
Vandaag de 15de en nog steeds geen pakketje. Jammer wel. Wel goed op de hoogte gehouden wanneer alles verzonden is en waar je pakket is.

Betrouwbare webshop
Scherpe prijzen en tot nu toe werden al mijn bestellingen op tijd geleverd en netjes verpakt!

Respuesta de Trading Card Game Store
Top al meerdere malen besteld en altijd…
Top al meerdere malen besteld en altijd correct en stipt

Respuesta de Trading Card Game Store
Toffe winkel en zeer snelle verzending…
Toffe winkel en zeer snelle verzending en levering bij online bestellingen.

de allerbeste
de shop met het meeste geluk ik hen shiny charizard vmax gekregen en gold pikachu Vmax in de nieuwstraat diegene die daar in de winkel staat is heel lief ik ben iem van 9 ik heb boosterbox lost orgin en op 27mei 2023 een pikachu shining fates V Box