De beschadiging zou nog afgehandeld worden me review weggehaald, maar daar komt het natuurlijk me mailtjes worden genegeerd al drie maanden plus. Pas maar op wat je koopt want je krijgt beschadigde et... Ver más
Bestelling bij tradingcardgamestore.com (onderdeel van pokemonstore.be). Bedrijf cancelt pre-orders van prismatic evolutions. Ik heb een grote pre-order (50 ETB's) gedaan op 4 november, waarbij j... Ver más
La empresa ha respondido
Hier in november een mooie pre-order gedaan voor Prismatic Evolutions. Maar zoals iedereen wel weet is het uitleveren van deze set erg lastig gebleken. Uiteraard is dit voor alle partijen vervel... Ver más
La empresa ha respondido
Pakketje B&W etb combo kwam goed aan en vond het fijn dat er gecommuniceerd werd over vertraging alsook waarschijnlijke leveringsdata. Zeer legitieme prijs en blij dat ik men vertrouwen hier heb gesto... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Trading Card Game Store is een webshop & winkel van en voor de collectors en spelers van verschillende trading card games. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan.
Nieuwstraat 92, 2440, Geel, Bélgica
- 014720672
- info@tradingcardgamestore.com
- pokemonstore.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Zeer goede prijzen
Zeer goede prijzen. Leuke deals en top uitbater. Ruildagen zijn ook een aanrader

Alles top
Alles is gewoon top in orde je kan de bestelling goed volgen je bent altijd op de hoogte van wanneer ja pakje toe komt.

Zeer vlotte levering
Super ervaring met de winkel Pokémon store geel..
Super ervaring met de winkel.... super bediening ....en Michael en de rest van de winkel crew zijn steeds bereid je zo goed mogelijk te helpen 👌👌👌

Super service!
Alles was heel goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan zouden kunnen komen bij het leveren.
Aanrader om er bij te kopen, echt top!

Respuesta de Trading Card Game Store
Goede communicatie en top verzending
Goede communicatie. Misschien iets te veel communicatie, maar ze is altijd wel nuttig op een of andere manier. Duidelijke notificatie bij vertragingen, bijvoorbeeld, het doet echt veel.
De verpakkingen zijn steeds heel keurig, nog geen enkele keer schade geweten aan een product!

Respuesta de Trading Card Game Store
Spullen waren goed verpakt en mooi…
Spullen waren goed verpakt en mooi aangekomen. Alleen zou ik een andere bezorgdienst inhuren want vier keer een datum met tijdstip gekregen dat ze langs zouden komen en bij de vijfde keer een datum te krijgen waren ze ineens een dag eerder wel fijn als je het in ontvangst wilt nemen.

Respuesta de Trading Card Game Store
Top service snelle verzending bestel…
Top service snelle verzending bestel altijd hier. Mooie winkel ook nog😁

Beste pokemonstore ever
Altijd dik in orde.
Geen zever geen gezeik gewoon simpel bestellen afrekenen en wachten tot het aankomt!
Veruit de beste pokemonstore!
Mvg Joren

Respuesta de Trading Card Game Store
Altijd zeer tevreden als ik iets bestel…
Altijd zeer tevreden als ik iets bestel bij pokemonstore.