Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más
La empresa ha respondido
Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más
Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... Ver más
La empresa ha respondido
Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Konto Netflix co kilka dni nieaktywne z powodu nie opłacenia. Kupione na pół roku a praktycznie w każdym momencie kiedy znajdę czas na oglądanie to nie działa. Nie polecam kupowania Netflix-a z tej strony!!!
Support w ogóle nie działa - odpowiadają na wiadomości wybiórczo. W weekendy brak jakiegokolwiek kontaktu i reakcji.
NIE POLECAM - UWAGA NA NICH!!!!!

Respuesta de mokasape2889
Zakupione konto premium, pieniądze pobrane i tyle. Minęły 2 dni, pisałem również e-maila- brak odpowiedzi. Tragedia
Edit:wow, co za tupet. Jak widać również w innych opiniach, reakcja Pana błyskawiczna ale wyłącznie na opinię na trustpilot. Zwykły kłamca i oszust! Proszę o zwrot pieniędzy. Inaczej będą kolejne opinie. OSTRZEGAM INNYCH!

Respuesta de mokasape2889
Nie maja żadnego poszanowania dla klienta. Pierwszy raz jak mi zawiesiło konto napisałem reklamacje - i o dziwo dostałem odpowiedź - hehe - żeby wysłać e-maila, to wyślą mi nowe kody. Wysłałem kilka e-maili, jeszcze kilka reklamacji i żadnej odpowiedzi. Trudno wykupiłem na 3 miesiące(niech stracę) po miesiącu przed samym weekendem znowu zawiesiło, znowu reklamacja i e-maile, ale żadnej odpowiedzi !. Po jakimś czasie jednak załapało i znowu miałem dostęp, ale weekend straciłem :). Po drugim miesiącu znowu to samo przed weekendem nie mam Netflixa szok - reklamacja i brak odpowiedzi no to e-mail także brak odpowiedzi. Wkurzyłem się i posłałem trochę mięsa hehe (a co tam i tak olewają) Ale na takiego e-maila to szybciutko odpowiedzieli hehe również rzucając mięsem i wyzywając od zwierząt. No więc napisałem ze trzy e-maile ładne, żeby mi oddali chociaż ten ostatni miesiąc. Oczywiście co? - brak odpowiedzi. Tak myślę że już nie odzyskam nic! i trzeba będzie wykupić usługę normalnie. Odradzam wszystkim! A Wam życzę powodzenia z takim podejściem do klienta.

Respuesta de mokasape2889
Zakup Netflix grudzień przestało działać po około 3 godzinach reklamacja dali dostęp na drugi dzień do innego konta które również przestało działać mimo ponownych reklamacji przestali odpisywać i zablokowali temat żal mi was typowe oszustwo

Respuesta de mokasape2889
Szybko mi pomogli zaktualizować netflixa. Cała akcja kilka minut. Polecam pozdro 😁

Respuesta de mokasape2889
Udało się uruchomić Netflix - dziękuję za merytoryczną pomoc.
Zmieniam swoją ocenę państwa usług na bardziej pozytywną ,jednak odpisujecie na wiadomości klientów i przyznaje ze staracie się rozwiązać problem dość szybko i sprawnie.A że w dzisiejszych czasach klient jest rozbestwiony i rozczeniowy już od urodzenia,poniosło także i mnie.

Respuesta de mokasape2889
Nie polecam player kupiony na 360 dni po 90 dniach zmiana konta i hasła po 180 dniach konto nie działa wielokrotne reklamacje bez odzewu dno!!!!

Zakup z samego rana (przed 6) przyszło od razu i już przetestowane
DZIAŁA!!! dzięki
Kiedyś nie miałem żadnych problemów z kontami z tego portalu. niestety ostatni zakup Disney + to totalna porażka. (Brak dostępu do konta ze względu na weryfikację) napisałem na maila i w odpowiedzi przez automater bo już kilka razy taki „problem” udawało się rozwiązać bardzo szybko przy szybkim odzewie ze strony polskie premium. Niestety- brak odzewu na 3 wiadomości i 2 maile. Zakup 2.04 a do dziś (tj. 20.04) nikt nawet nie odczytał wiadomości z automatera i obstawiam że moje maile też została olane.
4/5 bo było lekkie opóźnienie a potrzebne było szybko bo miałem lot. Jeśli w przyszłości będzie wszystko w 100% ok to uaktualnię komentarz ;)
Po 2 miesiacach (zakupiony produkt na 120 dni!!) Netfliks nie dziala. Za to pojawia sie komunikat o "aktualizacji płatności".Zero odzewu na maila i na wiadomosc na stronie ze zglaszaniem reklamacji...
Omijać oszustow szerokim łukiem!!!

Respuesta de mokasape2889
Konto podziałało kilka dni i przestało. Brak płatności w Netflix. Brak odpowiedzi ze strony polskiepremium.pl - totalna olewka.
Co ciekawe, odpowiedzi serwisu tutaj na opinie innych użytkowników z wczoraj...
Zamówienie #4808098 opłacone w czwartek, do dnia dzisiejszego nie dostałem zamówienia.
Brak odpowiedzi na zgłoszenie.
Totalne dno.

Respuesta de mokasape2889
Zdecydowałem się na zakup spotify głównie przez dużą ilość pozytywnych opinii tutaj, ale mocno się przeliczyłem. Minęło 50h od kiedy złożyłem zamówienie i do teraz nie dostałem dostępu do spotify. Kontaktu z supportem też nie ma żadnego. Generalnie 30 zł psu w gardło.
Uwaga!!!
Konta jednak przestały działać.
Netflix kupiony na 3 mce po 2 tygodniach też.
JEST TO WAŁ, Kwota oszustwa na jedną osobę nie jest duża, jednak biorąc pod uwagę skalę ile osób się nabiera to już się robi spora sumka i podchodzi to pod paragraf. Dlatego śmiało zgłaszajcie sprawy do lokalnych komisariatów i takich dziadów trzeba tępić.
Zamówienie #4802876,
Mija 5 dzień odkąd nie dostałem danych logowania, proszę właściciela polskiepremium o ustosunkowanie się do zapytania.
Dostałem konto plus.w ramach zadość uczynienia 20% na kolejne zakupy

nie otrzymałem kodu
EDIT;
Była informacja ze zamówienie zostało zrealizowane a kodu brak. Do tej pory otrzymywałem kod niezwłocznie, tym razem otrzymałem po kilku godzinach wiec z wieczornego oglądania nici

Respuesta de mokasape2889
Przy kupnie empik go szkoda że nie piszą, że tylko dwie książki możesz przesłuchać

Respuesta de mokasape2889
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.