mokasape2889 Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 35% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nie odpisują na e-maile

Nie odpisują na e-maile . Po zakupieniu konta premium CDA pokazuje że zrealizowano a nic nie otrzymałem . Zero kontaktu . Nie polecam ponadto świetna firma w której wyzywa się klientów od debili . Na e-maile odpisuje dopiero jak mi się negatywna opinię wystawi i straszy dzieciak że zablokuje kupione konta .

23 de junio de 2024

Respuesta de mokasape2889

Tak właśnie nic nie dostałeś:

***
Wiadomo, że idioci mają przewagę liczebną.
"Na e-maile odpisuje dopiero jak mi się negatywna opinię wystawi" - bo napisałeś wiadomość matołku dopiero po wystawieniu opinii, a po 2h (W NIEDZIELĘ!!!) dostałeś na nią odpowiedź.
Ludzie, te wasze nie chodzenie do szkoły się później odbija w życiu.
Jeśli jesteś debilem i przez własną nieporadność życiową wystawiasz komuś opinię, która w żaden sposób nie jest zgodna z rzeczywistością to logicznym jest, że jeśli jej nie usuniesz to się pod ciebie dopasujemy, żeby jakkolwiek opinia miała sens. I każda osoba, która ledwo dobija 50 IQ będzie w ten sposób traktowana, czyli w taki sam sposób, jak traktuje innych.

Niestety

Niestety. Po zakupie konto Netflix dzialalo przez kilka tygodni (wykupiony dostep na pol roku) i po tym czasie utracilem dostep. Problem z dostepem do konta zglosilem ladnych pare dni temu, niestety odpowiedzi brak (mail i wiadomosc wyslana przez strone sluzaca do skladabia reklamacji nie zostaly nawet odczytane). Widocznie na rynku kont premium godna zaufania jest jedynie jedna strona, na ktorej mozna nabyc dostep do kont premium i na pewno nie jest to "polskiepremium.pl"
Szczerze odradzam jakikolwiek zakup.
Edit. Zakup byl na 120 dni, co nie zmienia faktu, ze sprzedajacy na negatywne komentarze odpisuje w przeciagu doby, a na maile z reklamacja nie odpisuje od 5 dni.
*******
Zarowno na platformie do skladania reklamacji, jak i w wiadomosci mailowej na adres polskiepremium.... zostala wyslana wiadomosc z dokladnymi informacjami dotyczacymi utraty dostepu, jak i WSZYSTKIMI danymi konta, ktorego dotyczy problem. Na platformie wiadomosci nawet nie odczytaliscie, a na maila nie odpisaliscie. Skonczcie ta blazenade, w ktorej probujecie sie wybielic. Obawiam sie, ze wszystkie negatywne komentatze na Wasz temat sa prawdziwe. Jestescie gleboko zaklamani, okradacie ludzi w bialy dzien, a do tego na platformach publicznych probujecie z nich zrobic idiotow.
Ps. Dzisiaj nad ranem wyslalem Wam kolejna wiadomosc z prosba o rozwiazanie problemu i jesli sobie zyczycie, chetnie wrzuce publiczne screenshoty udowadniajace, ze nie odpisujecie na zazalenie.
ZENADA
*****
https://prnt.s c/3faGr7PUSF7j prosze bardzo screenshot z platformy. Z maila tez chcecie, zaklamance (nalezy usunac spacje przed "c" w adresie panie z olejem w glowie)?

22 de junio de 2024

Respuesta de mokasape2889

Ostatni zakup Netflix na 180 dni złożony na imię Dawid jest sprzed 2 lat. Nie ma takiej sytuacji, nie ma takiego zamówienia.

***
Gdzie zatem odpisać skoro nie podano żadnych szczegółów zamówienia? Zostało wysłane specjalnie zapytanie, aby podać szczegóły i jak w każdym takim przypadku zero reakcji ;)

***
Jeśli miałbyś chociaż trochę oleju w głowie, to już dawno w edycji zamieścił być numer zamówienia, aby móc cokolwiek namierzyć.
Zamieść te screenshoty, pewnie. Ciekawe bardzo, w jakie miejsce pisałeś, bo na pewno nie na polskiepremium@gmail.com, a jeśli tak to na pewno już dostałeś odpowiedź :)

Uwaga...Może być problem!

Zakupione dwa konta premium na spotify. Otrzymałam konta owszem- zwykłe które mam. Na e-maile z reklamacjami nie odpowiadają, zresztą na żaden e-mail w tej chwili nie odpowiadają a patrząc na stronę dalej funkcjonuje i można dokonać zakupu. Zawsze byłam zadowolona lecz po ostatnich przygodach i ciągłymi problemami z netflixem i spotifay niestety nie polecam bo za produkt zapłaciłam i straciłam pieniądze.
Edit: kod zgłoszenia #27762415 do tej pory nie odczytany. Zglaszany poraz pierwszy 4.06.2024 więc o jakich kilku godzinach jest tu mowa? Jaki zapalnik?
I nie proszę Państwa, nikt nie jest anonimowy a e-maile były wysyłane.

22 de junio de 2024

Proszę skontaktować się mailowo na polskiepremium@gmail.com
Jeśli prawidłowo złożono reklamację i był jakikolwiek problem/zapytanie to w ciągu 48h wysłana została odpowiedź.
Wiadomo, jak to jest na stronie z opiniami, która nie ma żadnej weryfikacji od kilku miesięcy i każdy sobie może napisać co chce.
Albo jest to fejkowa opinia, jak większość, albo klasycznie jeśli ktoś czeka na odpowiedź dłużej niż kilka godzin to zapalnik się odpala, jakby pierwszy raz się dokonywało zakupów przez internet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam, wykupione konto na 2 miesiące. Po miesiącu przestało działać, kolejne kody, dwa tygodnie nie działa znów. Kontakt zerowy od dwóch dni nikt nie odpisuje na e-mail.

P,S. Odnosząc się do poniższej odpowiedzi do opinii, chciałbym zaznaczyć, że opinię potrafisz skomentować, ale na e-maile w dalszym ciągu nie potrafisz odpowiedzieć. Nigdy więcej, nie zamierzam co chwilę pisać i się denerwować. Firma krzak i tyle, szkoda pieniędzy.

Edit: w dupie mam już dalszą wspolpracę. Mam już dość e-maili typu jak zmieni Pan opinie….Niech ta opinia będzie przestrogą dla innych. Nigdy więcej nie skorzystam, Firma krzak

Edit: napisałem człowieku z jednym zwojem mózgu więcej od kury 3 e-maile, nie odpowiedziałeś na żaden, dlatego nie zamierzam już się tym zajmować, ale zajmą się tym już inne organy. Zakończyłem dyskusję. Przejrzyj skrzynkę odbiorczą, jak jesteś inteligentny, w co wątpię powiążesz fakty

Jakbyś niedojenie czytał e-maile m.in. z 20 czerwca na które tłuku do dziś nie odpowiedziałeś to byś wiedział, A debila to sobie w rodzinie poszukaj

21 de junio de 2024

Respuesta de mokasape2889

Wiadomo, że takiej sytuacji nie ma. Najlepiej podpisać się "gość", nie podać żadnych szczegółów i wystawić opinię konkurencji na stronie bez żadnej weryfikacji. Wiarygodne!

***
Gdzie zatem odpisać skoro nie podano żadnych szczegółów zamówienia? Nikt taki jak "gość" nie dokonał zakupu. Zostało wysłane specjalnie zapytanie, aby podać szczegóły i jak w każdym takim przypadku zero reakcji ;)

***
I właśnie tak to jest z tymi fałszywymi opiniami, podpisze się gość, numeru zamówienia nie poda, nic nie udowodni. Szkoda mi takich ludzi jak ty. A krzak to masz zamiast mózgu, co właśnie udowodniłeś ciołku matołku.

***
Skrzynka przejrzana - 0 wiadomości od "gościa". Czy może przeglądać każda z kilkudziesięciu tysięcy wiadomości. Jak to widzisz panie "inteligent"? Mądrego, aż miło posłuchać.
W takim razie ty tych zwoi musisz mieć zero, jak tak ciężko wkleić ci numer zamówienia, aby sprawdzić sytuacje, a obydwoje wiemy że taki nie istnieje debilu. Zrób coś dobrego dla społeczeństwa i przestań zabierać tlen homo sapiens. Przypominam "homo sapiens" znaczy człowiek rozumny, a z tobą matołku widać jak jest i te ledwo skończone 3 klasy podstawówki się odbijają.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oszustwo. Jak wykupywałem dostęp do netflix na…

Jak wykupywałem dostęp do netflix na miesiąc było ok, w momencie kiedy wykupiłem dostęp na rok zaczęły się problemy, co tydzień jakieś błędy, zmiany kont, haseł aż w końcu nie mam ani dostępu do netflix ani żadnej odpowiedzi od właściciela chociaż pisze do nich emaile. Kasa wzięta kontakt zerwany, nie polecam.

20 de junio de 2024

Respuesta de mokasape2889

Nikt taki jak "Adam Kowalski" nigdy nie dokonał zakupu netflix na rok.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Konto Disney+ wykupione na 360 dni po…

Konto Disney+ wykupione na 360 dni po pół roku przestało działać. Reklamacja złożona 9 dni temu nawet nie odczytana, nie odpowiada na maile.

Reklamacja złożona prawidłowo przez system automater oraz mailowo na adres polskiepremium*gmail.com oraz admin*polskiepremium.pl Reklamacja kodu nr #26170806, zamówienie 26807. A na jej rozpatrzenie nie czekam kilka godzin tylko już 13 DZIEŃ! także przestańcie ściemniać że to moja wina. To już kolejny problem z waszymi kontami, więcej nie dam się nabrać. NIE POLECAM!

20 de junio de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wykupiłem dostęp do platformy NETFLIX…

Wykupiłem dostęp do platformy NETFLIX na miesiąc. Po 2 tygodniach straciłem dostęp. Gdy poprosiłem o pomoc otrzymałem taką odpowiedź:
„Powiedz proszę czy pierwszy raz w życiu dokonujesz zakupu w Internecie? Można to wnioskować Bo napisałeś wiadomość o 22 i w ciągu kilkunastu godzin nie dostałeś odpowiedzi? W jakim świecie ty człowieku żyjesz?
Po prostu należy poczekać na odpowiedź. Nie zgłaszasz tego stacjonarnie w punkcie twarzą w twarz, tylko mailowo, więc musisz się liczyć, że gdziekolwiek w Internecie zakupów nie zrobisz to jest coś takiego jak czas oczekiwania na odpowiedź. Przykro, że ludzie, którzy dokonują zakupów w Internecie nie mają takiej świadomości i po kilku godzinach wariują, nie wiadomo czemu. Bądźcie poważni ludzie, serio.”
Nie chcę mieć z takimi ludźmi do czynienia.
A wy?

19 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wykupiłem na dwa miesiące Netflixa,po…

Wykupiłem na dwa miesiące Netflixa,po niecałym miesiącu konto zostało zakończone, nie można było się zalogować.
Napisałem kilka razy na reklamację, niestety kilka dni mija i ani słuchu ani dych. Szczerze mówiąc to zawiodłem się drugi raz, jak tak dalej pójdzie to zrezygnuję. Nie chciałabym tego pisać ale nie polecam.

14 de junio de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Od 29,04,2024 konto na serwisie Netflix…

Od 29,04,2024 konto na serwisie Netflix mam rzekomo nie opłacone. Zbywanie lakonicznymi informacjami o przejściowych problemach już mnie nie śmieszą. Odradzam każdemu, lepiej na legalu kupić i mieć problem z głowy

12 de junio de 2024

ignorant

konto nie zostało przedłużone, zgłosiłem 28.05 odp 04.06 i tu uwaga : w odpowiedzi była pouczenie jak należy zgłaszać reklamację a nie było rozwiązania problemu , następnego dnia pretensjonalny mail sugerujący iż to moja wina bo nie odpowiedziałem na maila , którego nie było - bo nie umie się przyznać że dał ciała. chcąc podeprzeć swoją teorię , że wysłał maila (którego nie wysłał) wysłał instrukcję do przeniesienia konta - którego nie opłacił - bo wysłałem screena dlaczego konto nie działa i nie było tam nic o gospodarstwie domowym - z uwagą iż instrukcja może niekoniecznie zadziałać - asekuracyjnie dane do nowego konta- co trzeba było zrobić od razu a nie kręcić jak gówniarz z podstawówki , generalnie korzystałem pół roku - albo przy zakupie brak i oczekiwanie na doładowanie sklepu - a konta powyżej 1 miesiąca zawsze po miesiącu przestawały działać ,

28 de mayo de 2024

Wałek

Wałek. Do zgłoszenia na policję jako oszustwo internetowe.

5 de junio de 2024

Respuesta de mokasape2889

Została wysłana specjalna wiadomość odnośnie tej opinii, aby podać więcej szczegółów zamówienia. Oczywiście nie podano nic, jak w 90% przypadków
Od kilku miesięcy nie ma tutaj żadnej weryfkacji, dlatego każdy sobie może napisać co chce, bez udowodnienia. Support trustpilot niczego nie weryfikuje i obecnie nie istnieje. TRUSTPILOT = ZERO WIARYGODNOŚCI, mimo, że kiedyś wyglądało to inaczej.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam. Konto Playera kupione na rok. Przez pół roku nie mogłam w pełni korzystać z konta bo ktoś zajął mój profil i nic nie potrafili z tym zrobić. Po pół roku brak dostępu do Playera. Tłumaczą, że już nie sprzedająkont Playera i w ciągu 14 dni dostanę zwrot zapłaty. Minął prawie miesiąc i zwrotu brak, oraz zerowy kontakt mailowy.

8 de mayo de 2024

Konto 120 dni nie działa

Zgłoszenie braku dostępu do Netflix 120 dni w ubiegłą środę. Od tego czasu 2 maile z reklamacją. Brak jakiejkolwiek reakcji. Brak kontaktu. Brak Netflix. Brak kasy... Szkoda gadać.

4 de junio de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Od tygodnia konto nie działa komunikat…

Od tygodnia konto nie działa komunikat żeby zaktualizować gospodarstwo domowe. Konto opłaciłem na 180 dni zostało jeszcze 3 miesiące ale niestety konto jest nie aktywne. Jedno wielkie oszustwo. Nie polecam

2 de junio de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Konto nie działa, a kontaktu brak

Od co najmniej wtorku konto Netflix nie działa i jest taki komunikat "Twoje członkostwo zostało wstrzymane. Możesz to szybko naprawić i wrócić do oglądania. Dodaj informacje dotyczące płatności, aby oglądać dalej." Wysłałem już dwa maile i brak odpowiedzi, a mija już 5 dzień. Rozumiem te 48 h czekać na odpowiedź ale w tym momencie to jest zwyczajne olewanie klienta. Gorąco nie polecam!
EDIT: Refleksji nie będzie, bo pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem czy działa na komputerze w przeglądarce, a później wszedłem na pocztę w poszukiwaniu faktycznie nowego konta i oczywiście nic takiego nie znalazłem (konto na 120 dni + 30 dni rekompensaty za problemy na początku roku)

28 de mayo de 2024

Respuesta de mokasape2889

W ubiegłbym tygodniu tj. 27.05-02.06 mogły być problemy w kwestii kontaktu mailowego związane z ograniczoną dostępnością w tym okresie. Także wiadomości napisane tym bardziej w okolicach weekendu mogą zostać bez odpowiedzi do poniedziałku. Po samym imieniu opcji znalezienia zamówienia nie ma, ale opcję są 2:

1. W przypadku zakupu na okres krótszy niż 60 dni jest to zapewne kwestia zresetowania aplikacji na TV (taki problem występuje tylko na TV ze starszym lub niezaktualizowanym systemem)
2. W przypadku zakupu na okres dłuższy niż 60 dni została jest możliwość, że konto zostało zmienione na inne i wysłana informacja z przeniesieniem profilu na nowe konto

Także w pierwszej kolejności proszę zresetować aplikację lub sprawdzić maila pod kątem wiadomości wysłanych od nas i później się zreflektować:) W razie czego proszę napisać ponownie wiadomość na maila polskiepremium@gmail.com lub podać swojego maila w specjalnie wysłanym formularzu.

Możliwe braki w dostawie

Zakupione konto działa z przerwami od kilku do kilkunastu dni. Kontakt ze sklepem albo jest albo go nie ma. Jeśli firma rozwiązuje problemy to kompleksowo.

23 de mayo de 2024

Respuesta de mokasape2889

W ubiegłbym tygodniu tj. 27.05-02.06 mogły być problemy w kwestii kontaktu mailowego związane z ograniczoną dostępnością w tym okresie. Także wiadomości napisane tym bardziej w okolicach weekendu mogą zostać bez odpowiedzi do poniedziałku. Aczkolwiek sytuacja, która jest opisywana nie mogła mieć miejsca. Wszystkie zamówienia danego produktu na imię "Klaudia" zostały sprawdzone pod kątem "braku działania po 2 tygodniach" i takiej możliwości nie ma.
Opcję są 2:

Proszę mieć na uwadze, że w przypadku pozostania treści "Oszustwo na wielką skalę" zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne. Jeśli wystąpił "problem" to jest to kwestia dwóch podanych rzeczy, jeśli są odnośnie tego pytania to pisać należy na maila, a jeśli takowa wiadomość została wysłana i pozostaje bez odpowiedzi to w dniu dzisiejszym wysłana zostanie odpowiedź.

Oszukany kod Xbox gamepass

Chciałem zwyczajnie pograć sobie wieczorem w gamepassie a niestety straciłem 55 zł i jestem z niczym. Na stronie jest informacja, że wysyłają kod do 5 minut. Dostałem kod po 9 godzinach. Jednak kod był już zużyty, niedziałający, ktoś już go aktywował. Czyli sprzedali mi niedziałający kod. Napisałem trzy maile do nich. Minęło już 25 godzin o zakupu i nadal nie mam ani kodu, ani pieniędzy ani żadnej odpowiedzi z ich strony. Przestrzegam wszystkich przed tą stroną.

27 de mayo de 2024

Respuesta de mokasape2889

Ludzie, sprawdzajcie jakiej stronie wystawiacie opinię, a na jakiej dokonano zakupu, bo nie miało to miejsca na POLSKIEPREMIUM.PL. Nie mamy w ofercie żadnego gamepassa, więc jak zakup mógł mieć miejsce u nas? Naprawdę tak ciężko sprawdzić, gdzie dokonano zakupu?

***
sytuacja się powielała mailowo, parę mądrych osób w momencie gdy kupuje na stronie polskieKODYpremium.pl wystawia opinie polskiepremium.pl, bo przecież to samo. Inteligencja.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.