Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más
La empresa ha respondido
Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más
Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... Ver más
La empresa ha respondido
Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Po 2 tygodniach zablokowane konto, brak odpowiedzi na maile.
Dla jasności, zgłoszenie zostało wysłane w piątek rano, po wcześniejszych wielokrotnych próbach odblokowania, a w poniedziałek otrzymałam emalia z wyjaśnieniem czym jest WEEKEND!!! I brakiem jakichkolwiek informacji dot. Odblokowania konta.

Respuesta de mokasape2889
Nie polecam, 100 tys meili trzeba pisac o nowy loginn i haslo, omijac szerokim lukiem
Jestem bardzo zadowolony i nadal będę kupował
Zamówienie #3892765 Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii, jednak nie zdecyduję się ponownie na zakup netflixa w tej firmie bo na pewno nie będzie działać skoro właściciel to duduś a to już wiele mówi o profesjonaliźmie. Nie może być to rzetelna firma jak widać po opiniach i do tego nie wystawia żadnych paragonów jako dowodu zakupu co jest moim zdaniem skandalem.

Respuesta de mokasape2889
Dzień dobry, nie polecam niestety , konto Disney wykupione na 3 miesiace oczywiście po 30 dniach problem, po napisaniu pierwszego maila odpowiedź blyskawiczna w tym samym dniu po odpisaniu juz niestety bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Finalnie odpowiedzi brak konto zblokowane.
rzadko daje złe opinie, ale nie mogłem się powstrzymać... od 4 dni czekam na uzyskanei kodu do disney, nie wiem skąd te pozytywne opinie. Nie dziękuję, stron jest wiele innych co maja podobne ceny, ale kontakt bezproblemyowy...

Respuesta de mokasape2889
Po raz kolejny kupuję konto od tego ziomka i za każdym razem wszystko działa jak trzeba. Elegancko wytłumaczone co i jak, i do tych 40 letnich pań i panów którzy prują się że cos nie działa polecam zainwestować w okulary lub zacząć zarabiać więcej i kupić se zwykłego netflixa. Sicarios
Polecam w 100%, od dłuższego czasu dokonuje zakupów. Dla stałych klientów przewidziane są dodatkowe promocje, po zapytaniu mailowym o rabat, otrzymałem kod na 7% zniżki.
Konto Disney przestało działać po 5 dniach korzystania i 9 dniach od zakupu - wyczerpany limit aktualizacji domostwa. Sprzedający odpowiedział w obraźliwym tonie grożąc, że jeżeli istnieje ta opinia to odpowie dokładnie ostatniego 14 dnia zgłoszenia. Z dotychczasowych doświadczeń zdecydowanie odradzam wchodzenie w jakąkolwiek interakcję z polskiepremium.pl.

Respuesta de mokasape2889
Co ty sobą człowieku reprezentujesz, w jaki sposób ty się do ludzi odzywasz? Wyludzacz

Respuesta de mokasape2889
Nie ma co pisać wszystko jest olej.
👍🏻
Ostatnio cały czas jest problem z realizacją kont zamiast szybkiej wysyłki cały czas wysyłka jest po kilku lub nawet kilkunastu godzinach masakra
Ta firma to katastrofa wyłudzają pieniądze ! Niech nikt tego nie kupuje . Zakupiłem subskrypcję na 60 dni wygasła po 30 ! Nikt nie odpowiada na wiadomości na reklamacje mają na to wyrąbane ! Strata nerwów i pieniędzy ! Nie kupujcie tego gowna !

Respuesta de mokasape2889
Zakup 12:30 mija godzina na emailu tylko potwierdzenie zrealizowania zamówienia ale po za tym zero danych i kontaktu, nie polecam
Edit: zamówienie nie dotarło, sprawa zgłoszona do uokik. Edit na odpowiedź: W wiadomości którą dostałem od was było napisane jak byk: ZREALIZOWANE a nie było zrealizowane więc sami siebie wyjasniacie okłamując klienta a potem się dziwicie że dostajecie jedna gwiazdkę, a to że sprzedający jest niedorozwiniętym ćwierć mózgiem bez kultury to inna sprawa.

Respuesta de mokasape2889
Nie przesłali produktu na czas i straciłem pieniądze.
piąteczka bo państwo zawsze wysylaja dzialajace dane i wszystko cacy plus chcialbym pozdrowic admina jest prze ge nial ny
Konto Disney plus na 180 dni.
Zakupione 1 marca. Marzec i Kwiecień z problemami, bo co chwilę wylogowany i nie można było się zalogować, a od końca kwietnia nie działa zupełnie. Wciąż komunikat o problemach z płatnością.
Brak kontaktu i odpowiedzi na wysłane kilkukrotnie wiadomości.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.