Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más
La empresa ha respondido
Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más
Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... Ver más
La empresa ha respondido
Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kupiłem kod do gamepass na 60 dni.
Oczywiście kod nie działa.
Chciałem pograć w weekend a będę pewnie czekał dłużej. O ile ktokolwiek odpowie.

Respuesta de mokasape2889
Nie polecam bardzo ciężka współpraca usługa opłacona na 4 miesiące już po pierwszym miesiącu ban na konto o zwrocie pieniędzy można zapomnieć Warto też poczytać komentarze tego Janusza biznesu to może dużo powiedzieć o czlowieku Właśnie wysłałem zgłoszenie do Uokik ze zrzutami twoich e-mail i opiniami innych klientów czekamy na rozwój sytuacji Każdy kto został oszukany przez tego pana powinien zrobić to samo Bartus chyba ciepło ci się robi bo karty podarunkowe co opłacasz netflixa zostawiają ślad moje IQ nawet jak mam 20 to i tak mam przewagę nad tobą Dopiero początek zobacz jak ci znikają konta z netflixa i fajnie że się przyznałeś że oszukujesz ludzi Te kwoty 20 30 100 zł na które oszukałeś ludzi to mało ale jesteś chamski i bezczelny więc trzeba cię ukarać

Respuesta de mokasape2889
Załatwienie sprawy bardzo sprawne, bez zbędnych komplikacji.
Nie polecam zakupu żadnej subskrybcji wieczne problemy, brak odpowiedzi na wiadomosci. Sprzedający nie dotrzymał warunków rekomepnasty, którą sam zaproponował. Jeżeli coś się zmieni zaktualizuje opinie.
Wykupiłam dostęp do 3 platform na rok. Po raz kolejny. Kiedy na koncie trzeba odnowic subskrypcję, bądz na Netflixie wyskakuje informacja o gospodarstwie domowym, wystarczy napisać do firmy. Wszystko ogarniają. Kontakt jest sprawny. Czasami wystarczy cierpliwie poczekać i nie być w gorącej wodzie kąpanym. Jesli ktos zastanawia się nad zakupem to ja serdecznie polecam! A gwiazdki ktore są brane pod uwagę od wszystkich nie są miarodajne- z reguły piszą tylko Ci niezadowoleni bo nie poczekali na odpowedź. Mało kto sam z siebie wystawi pozytywną opinię...takim jestesmy narodem
Szybko, jak w opisie. Odpowiedź na pytania lub rozwiązanie problemy w większości przypadków w ciągu kilku godzin.
Disney+ wykupiony na 2 miesiące a danych do konta nie otrzymałem nie polecam.
Kupowałem kilka razy subskrypcję dla Tidal dj extension i za każdym razem działało jak trzeba. Jedyny minus ze co miesiąc nowy login
Opłaciłem prime na 30 dni i nawet nie dostałem żadnych danych aby korzystać z usługi. Oszustwo i kłamstwo.

Respuesta de mokasape2889
Oszuści po 30 dniach wylogowało mnie i brak kontaktu z ich strony Omijać baranów Oszuści!!!!
Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez polskie premium.Polecam.
Złodzieje i kłamcy rekompensata miała być 90 dni i już nie działa po zaledwie 30 dniach. Wcześniej wykupiłem 60 dni po 18 przestało działać dostałem nowe dane do logowania niby na 90 dni i po 30 dniach nie dział czyli mnie okradli bo nawed 60 dni nie miałem netflixa bo za tyle zapłaciłem nigdy więcej nie polecam
Konto netflix przestało działać po niecałych 2 tygodniach.
Brak odpowiedzi na reklamację przez formularz.
Brak odpowiedzi na reklamację poprzez mail (14dni).
Sprawa załatwiona. Po kontakcie mailowym otrzymałem prawidłowo działający dostęp z bonusem i kodem na przyszły zakup. Polecam 👍🏻
Uważać na oszusta i chama, zero kultury ,gościa chyba ktoś znalazł na śmietniku i wziął na próbę, ale niestety nie sprawdził się i z powrotem na swoje miejsce
Klient kupuje na stronie Polskiepremium , potem wysyła reklamacje korzystając ze strony Polskiepremium . Otrzymuje informacje na emaila , że są problemyi ,że wszystko zostanie załatwione . Otrzymuje link na który ma kliknąć w razie dalszych problemów . Cierpliwie czeka , a następnie klika na wskazany link i wysyła zapytanie . Cierpliwie czeka dalej nie otrzymując żadnej informacji . Nastepnie robi to samo i to samo . I oczywiście nadal nic nie otrzymuje .
NO I WTEDY UŚWIADAMIE SOBIE ,ŻE ZOSTAŁ OSZYKANY
To proszę wyraźnie dać wszystkim prostą informację ,żeby nie klikali na link reklamacyjny , bo to nie to samo i informacje nie docierają
Lub zrezygnować z tej automatycznej strony bo to najprawdopodobniej wprowadza w błąd ,
Jeżeli dostajemy proste informacje - kliknij tu , kliknij tam to tak robimy myśląc , że to jest to samo co wysłanie bezpośrednio na podany email .
A OBRAŻANIE LUDZI KTÓRZY SĄ WPROWADZANI W BŁĄD NICZEMU NIE SŁUŻY , A NA PEWNO WIZERUNKOWI PANA FIRMY

Respuesta de mokasape2889
Kupiłem, canal, netflix, polsat ...wszystko na rok...jedynie można powiedzieć że polsat działa - ale nie wszystko w nim.
Z canal i netflix - problemy od początku...teraz już nie działa. Dopiero kiedy zrobiłem przelew- przysłali mi jakiś regulamin... I się przekonałem w jakie bagno wszedłem.
NIE POLECAM. ...OSZUŚCI.
Zastanawiam się czy jie zgłosić tegona policję...

Respuesta de mokasape2889
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.