mokasape2889 Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 35% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kupiłem kod do gamepass na 60 dni.

Kupiłem kod do gamepass na 60 dni.
Oczywiście kod nie działa.
Chciałem pograć w weekend a będę pewnie czekał dłużej. O ile ktokolwiek odpowie.

29 de marzo de 2025

Respuesta de mokasape2889

Jak jesteś upośledzony umysłowo to bierz leki. Nawet nie zweryfikujesz debilu, gdzie dokonałeś zakupu, bo wystawiasz opinię sklepowi, gdzie nie miało to miejsca. Nie sprzedajemy kodów do gamepassa idioto. Naprawdę tak ciężko kretynie przeczytać nazwę strony, gdzie dokonałeś zakupu, a jakiej wystawiasz opinię? Wystawi byle jakiej stronie, nie zweryfikuje niczego, bo przecież po co, nie? I ty masz debilu prawa wyborcze. Szokujące ile po tym świcie chodzi takich debili. Oby selekcja naturalna szybko zadziałała, bo nie ma miejsca na tym świecie dla takich niedojebów umysłowych.
Oczywiście ta kretyńska strona do opinii nawet tego zweryfikuje. Nie zweryfikuje, że w formularzu ten niedowład podał numer zamówienia, który nie jest z naszego sklepu i świadczy o zakupie w innym. Świat pełen idiotów, takie są realia.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kupiłem pakiet netflix 120 dni po nie…

Nie polecam bardzo ciężka współpraca usługa opłacona na 4 miesiące już po pierwszym miesiącu ban na konto o zwrocie pieniędzy można zapomnieć Warto też poczytać komentarze tego Janusza biznesu to może dużo powiedzieć o czlowieku Właśnie wysłałem zgłoszenie do Uokik ze zrzutami twoich e-mail i opiniami innych klientów czekamy na rozwój sytuacji Każdy kto został oszukany przez tego pana powinien zrobić to samo Bartus chyba ciepło ci się robi bo karty podarunkowe co opłacasz netflixa zostawiają ślad moje IQ nawet jak mam 20 to i tak mam przewagę nad tobą Dopiero początek zobacz jak ci znikają konta z netflixa i fajnie że się przyznałeś że oszukujesz ludzi Te kwoty 20 30 100 zł na które oszukałeś ludzi to mało ale jesteś chamski i bezczelny więc trzeba cię ukarać

21 de marzo de 2025

Respuesta de mokasape2889

pawełek zrobił w pampersa, bo czekał kilka godzin na odpowiedź w sobotę XDD Iloraz inteligencji buta

Jeśli jesteś troglodytą to nie myśl, że będziesz korzystać z konta zostawiając 1-gwiazdkę, bo czekasz na odpowiedź w sobotę dzbanie, którą dostajesz po kilku godzinach, przed tym jak pojawia się opinia. Dopasowaliśmy się pod opinię, dane zostały zmienione i nie będziesz korzystać z konta, skoro zachowujesz się jak niedorozwój - proste i logiczne. Obsługa wedle życzenia na 1-gwiazdkę. pawełek sam przyznał w konwersacji, że nie skończył podstawówki. Także wszystko jasne, czemu tak się zachowuje. pawełek po prostu nie rozumie otaczającego go świata.
Jeśli byłaby taka możliwość to nie przyjmowalibyśmy zamówień od analfabetów, bo nie ma to najmniejszego sensu, jak widać na załączonym obrazku.

Chodźcie dzieci do szkoły, bo skończycie jak ten niedorozwój.

***
A co świadczy o osobie, która wystawia opinie 1-gwiazdka z treścią "zwykli oszuści", bo nie dostała przez kilka godzin odpowiedzi w weekend?
Co świadczy o osobie, która wprost przyznaje, że nie ma skończonej podstawówki? Co świadczy o osobie, która zakłada firmę na słupa w postaci żony i omija przez to podatki oraz składki? (za to akurat niedługo odpowiesz JANUSZU BIZNESU)
Idź człowieku chociaż do tej wieczorówki, bo to jest dramat.

***
Ty poczekaj w pierwszej kolejności na rozwój swojego mózgu, może jakimś cudem niedługo dobije do 50 IQ

pawełek został oszukany - czyli przez to, że pokazuje światu, jak bardzo jest niedorozwiniętą intelektualnie jednostką, dane do konta zostały zmienione i zwrot za niewykorzystany okres otrzyma w ciągu 14. dni
No niedorozwój intelektualny, nic więcej się nie da o pawełku powiedzieć.

***
Nie ma sensu tego dalej komentować, wystarczy przeczytać co ten troglodyta pisze i wyciągnąć wnioski. Tacy idioci też niestety występują w społeczeństwie, nie da się mieć na to wpływu.

Szybkiego powrotu do zdrowia pawełku

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam zakupu żadnej subskrybcji…

Nie polecam zakupu żadnej subskrybcji wieczne problemy, brak odpowiedzi na wiadomosci. Sprzedający nie dotrzymał warunków rekomepnasty, którą sam zaproponował. Jeżeli coś się zmieni zaktualizuje opinie.

22 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netflix, max i disney na rok. Korzystam od sierpnia po raz kolejny i serdecznie polecam!

Wykupiłam dostęp do 3 platform na rok. Po raz kolejny. Kiedy na koncie trzeba odnowic subskrypcję, bądz na Netflixie wyskakuje informacja o gospodarstwie domowym, wystarczy napisać do firmy. Wszystko ogarniają. Kontakt jest sprawny. Czasami wystarczy cierpliwie poczekać i nie być w gorącej wodzie kąpanym. Jesli ktos zastanawia się nad zakupem to ja serdecznie polecam! A gwiazdki ktore są brane pod uwagę od wszystkich nie są miarodajne- z reguły piszą tylko Ci niezadowoleni bo nie poczekali na odpowedź. Mało kto sam z siebie wystawi pozytywną opinię...takim jestesmy narodem

19 de febrero de 2025

Szybko

Szybko, jak w opisie. Odpowiedź na pytania lub rozwiązanie problemy w większości przypadków w ciągu kilku godzin.

16 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kupowałem kilka razy subskrypcję dla Tidal dj extension i za każdym razem działało jak trzeba. Jedyny minus ze co miesiąc nowy login

2 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Złodzieje i kłamcy rekompensata miała…

Złodzieje i kłamcy rekompensata miała być 90 dni i już nie działa po zaledwie 30 dniach. Wcześniej wykupiłem 60 dni po 18 przestało działać dostałem nowe dane do logowania niby na 90 dni i po 30 dniach nie dział czyli mnie okradli bo nawed 60 dni nie miałem netflixa bo za tyle zapłaciłem nigdy więcej nie polecam

17 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Konto netflix przestało działać po niecałych 2 tygodniach.
Brak odpowiedzi na reklamację przez formularz.
Brak odpowiedzi na reklamację poprzez mail (14dni).

28 de diciembre de 2024

Sprawa załatwiona

Sprawa załatwiona. Po kontakcie mailowym otrzymałem prawidłowo działający dostęp z bonusem i kodem na przyszły zakup. Polecam 👍🏻

14 de noviembre de 2024

Wysłałem ponownie na emaila

Klient kupuje na stronie Polskiepremium , potem wysyła reklamacje korzystając ze strony Polskiepremium . Otrzymuje informacje na emaila , że są problemyi ,że wszystko zostanie załatwione . Otrzymuje link na który ma kliknąć w razie dalszych problemów . Cierpliwie czeka , a następnie klika na wskazany link i wysyła zapytanie . Cierpliwie czeka dalej nie otrzymując żadnej informacji . Nastepnie robi to samo i to samo . I oczywiście nadal nic nie otrzymuje .
NO I WTEDY UŚWIADAMIE SOBIE ,ŻE ZOSTAŁ OSZYKANY

To proszę wyraźnie dać wszystkim prostą informację ,żeby nie klikali na link reklamacyjny , bo to nie to samo i informacje nie docierają
Lub zrezygnować z tej automatycznej strony bo to najprawdopodobniej wprowadza w błąd ,

Jeżeli dostajemy proste informacje - kliknij tu , kliknij tam to tak robimy myśląc , że to jest to samo co wysłanie bezpośrednio na podany email .

A OBRAŻANIE LUDZI KTÓRZY SĄ WPROWADZANI W BŁĄD NICZEMU NIE SŁUŻY , A NA PEWNO WIZERUNKOWI PANA FIRMY

15 de diciembre de 2024

Respuesta de mokasape2889

Zrobimy to za ciebie człowieku, bo twoja i innych osób zaradność życiowa, umiejętność podania numeru zamówienia i umiejętność napisana na maila POLSKIEPREMIUM@GMAIL.COM jest równa zeru, ZERU!!!
Będziemy po prostu wszystko udowadniać. To czego wy nie zrobicie przy takich, wynikających z niezaradności lub całkowicie fałszywych opiniach.
Twoje zamówienie:

Historia wiadomości z twojego maila (nie napisałeś żadnej wiadomości na wskazanego maila):

Ty nie masz człowieku wstydu. Po prostu się przestań kompromitować.
Używasz słowa "oszuści", a nie potrafisz przeczytać dostępnych informacji i napisać na maila POLSKIEPREMIUM@GMAIL.COM - ta informacja jest w każdym możliwym miejscu. Nawet nie potrafisz podać numeru zamówienia - 72320 - to jest twój numer zamówienia.

Palcem trzeba wam ludzie wskazać, bo sami nie potraficie. Najlepiej byłoby za rękę zaprowadzić

Miejsce nr1 (zakładka kontakt na stronie)

Miejsce nr2 (wiadomość z danymi wariant 1)

Miejsce nr3 (wiadomość z danymi wariant 2, gdy jeszcze panel reklamacji był włączony, ale osoby jak Pan Dariusz nie czytają w zasadzie niczego, więc został wyłączony żeby ułatwić znalezienie maila do kontaktu)

Miejsce nr4 (panel zamówienia i strona która się wyświetla po wyłącznie linku reklamacji, żeby kierować każdego na maila)

A każdy kto wystawia opinie musi widzieć inne, w których również piszemy o kontakcie mailowym, jak i same osoby, które pozmieniały swoje opinie, również o tym piszą.

I JAK MOŻNA TEGO NIE WIDZIEĆ??? JAK??? ILE JESZCZE OSÓB NAZWIE NAS OSZUSTAMI PRZEZ TO, ŻE NIE UMIE CZYTAĆ? Każdemu pomagamy, każdemu, ale i tak znajdzie się garstka takich osób. Nie będziemy na to pozwalać.

Jest Pan ostatnią osobą, do której sami piszemy w tej kwestii, po nazwaniu nas "oszustami", "złodziejami" itd. , przy jednoczesnym braku kontaktu mailowego. Informacja o kontakcie mailowym jest wszędzie, jak ktoś tego nie widzi to jest to już problem jego nieporadności życiowej.

Kupiłem- NIE POLECAM- OSZUSCI

Kupiłem, canal, netflix, polsat ...wszystko na rok...jedynie można powiedzieć że polsat działa - ale nie wszystko w nim.
Z canal i netflix - problemy od początku...teraz już nie działa. Dopiero kiedy zrobiłem przelew- przysłali mi jakiś regulamin... I się przekonałem w jakie bagno wszedłem.
NIE POLECAM. ...OSZUŚCI.
Zastanawiam się czy jie zgłosić tegona policję...

18 de diciembre de 2024

Respuesta de mokasape2889

I o czym ty piszesz człowieku? Gdzie to kupiłeś, a gdzie wystawiasz opinię? Nigdy nie mieliśmy w ofercie ani Polsatu ani canal+, ale przyjdzie kolejny niepiśmienny, wystawić opinię na tej wspaniałej stronie trustpilot, która niczego nie weryfikuje. Albo jesteś kretynem wystawiającym fałszywe opinie, albo ślepą osobą, która nawet nie zweryfikuje jakiej stronie wystawia opinie, a gdzie dokonał zakupu.

Idź na policję, idź idioto. Może ci wyjaśnią, że jednak warto było chodzić do szkoły.

Ty jesteś oszustem, nikt inny. Opisujesz produkty, których nie sprzedajemy. Masz 24h na usunięcie tej fałszywej opinii, później zostanie ci założona sprawa z art. 212 kk. Chyba nie myślisz, że jesteś anonimowy?

Dosyć tej błazenady.

I ten inteligentny inaczej Ireneusz za kilka miesięcy odda głos w wyborach. Głos, który będzie liczyć się jak każdy inny.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.