Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más
La empresa ha respondido
Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más
La empresa ha respondido
Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
no niestety myślałem że nie będę zmuszony do wystawiania negatywnej recenzji, ale jednak... po zakupie konta na 30 dni i po 27 dniach dostęp do konta został odcięty. napisałem w tej sprawie maila, otrzymałem natychmiastową odpowiedź że w związku z pewnymi wydarzeniami pp stronie Netflixa, tak się teraz wydarzyło i zaproponowano mi zwrot pieniędzy za 3 pozostałe dni lub zniżkę na następny zakup lub dostęp do konta na 3 dni. odpisałem w późniejszym terminie że wybieram opcję numer 3 i kontakt już się urwał, przez ponad tydzień upominałem się o kontakt mailowo, ale zero reakcji. zdaje sobie sprawę że była przerwa świąteczna i jestem wyrozumiały więc cierpliwie czekałem cały tydzień na odpowiedź, której finalnie nie otrzymałem i wystawiam właśnie taką opinię. Proponuję właścicielom portalu popracować nad obsługą i utrzymaniem klienta.

Respuesta de mokasape2889
Kupowałam od nich dwa razy, za pierwszym razem wywaliło mnie po kilkunastu dniach - okazało się, że jakiś błąd - naprawione działało sprawnie do końca. Stwierdziłam, że kupię raz jeszcze - wywaliło mnie po kilku dniach od zakupu - napisałam do nich, dostałam odpowiedź że jakiś wewnętrzny błąd, proszą o cierpliwość, mają dużo zgłoszeń blablabla. Okej, nie paliło się - odezwałam się przed świętami, miałam chillować przy świątecznych filmach, a tu nic. Stwierdzili, że bardzo ciekawe że chce dostęp do konta - bo oni nie widzą żebym cokolwiek kupowała 😅 wysłałam potwierdzenie zakupu od ww. państwa z zapytaniem czy teraz widzą 😁 chyba do dziś nie znaleźli bo cisza. Kasa wyrzucona w błoto i więcej od nich nie zakupie. Jednak Polacy to muszą kombinować mam nadzieję, że moje 20 złotych odmieniło ich życie :D!
Reasumujac - za chamstwo jeszcze nie karzą 😅, ale kto przeczyta odpowiedź to sam sobie wyrobi opinie ;)
Nie pozdrawiam :D
Ps.2 Chyba doszliśmy do porozumienia, czyja nieporadność wyszła prawda? Jakoś na moim mejlu są wiadomości które PAŃSTWU WYSŁAŁAM - więc po co znów odpowiadacie na to samo :D Chociaż nie powiem, odpowiedź jakby milsza - nie martwcie się poprzednią też zachowałam dla pamięci :D

Respuesta de mokasape2889
Proszę kontaktować się z firmą polskie premium tylko i wyłączenie drogą mailową a wszystkie problemy które nastąpią zostaną szybko rozwiązane.
Zapłaciłem nic nie dostałem kasa zmarnowana i tyle co można powiedzieć i tej pseudo firmie naciągacze i tyle

Respuesta de mokasape2889
Witam problem z zablokowanym kontem rozwiązany pozytywnie proszę się kontaktować mailowo z polskie premium w sprawie reklamacji
Otrzymałem dostęp do nowego konta,wydłużony okres i zniżkę na kolejny zakup. Polecam
Konto zablokowane po 2-uch dniach.
0 kontaktu mailowego.
Oszustwo kasa stracona!!!

Respuesta de mokasape2889
PROSZĘ O PRZECZYTANIE DO KOŃCA.
Wykupiłem dostęp do Netflix na miesiąc, działał kilka dni. Wyłączono 10 grudnia, do dzisiaj ani odpowiedzi ani nic.
Opiszę sytuację w wielu miejscach , nie zostawię tego tak jak inni.
O dziwo, po kilkunastu dniach bez kontaktu firma łaskawie sie odezwała, sugerując że wysłali wszystko, tylko ja nie odczytałem ze zrozumieniem.....Nie wiem czy śmiać się czy płakać, tak czy inaczej, jak nie miałem Netflixa, tak nie mam dalej......
Znowu wysłałem nr zamówienia i znowu cisza......Wyślę tutaj żeby nie było ze nie otrzymali itd......Status transakcji #22750481. Transakcja z 6 .12.2024r.
Wciąż nie działa konto.......
DOSTAWCA, POLSKIEPREMIUM rozwiązał mój problem w sposób mnie zadawalający. PROSZĘ O PRZECZYTANIE TEJ OPINII SZCZEGÓLNIE TYCH, KTÓRZY MIELI PODOBNY PROBLEM.
PROSZĘ KONTAKTOWAĆ SIĘ Z FIRMĄ TYLKO MAILOWO, A KAŻDY PROBLEM BĘDZIE ROZWIĄZANY POZYTYWNIE.
MÓJ PROBLEM UWAŻAM ZA ROZWIĄZANY .
DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM,

Respuesta de mokasape2889
Kont Netflix na 3 miesiące zakupione 30 listopada szybko przestało działać. Otrzymałem jedna automatyczną wiadomość na reklamację i od tamtej pory cisza pomimo wysyłania kilku maili. Sprzedawca ma czas odpowiadać na komentarze i obrażać ludzi ale na maile nie odpisuje.
W odpowiedzi chciałbym napisać, że maila na podany adres "po prostu" wysłałem nawet dwukrotnie. Podaję numer zamówienia Zamówienie #5270107. Może teraz coś się zmieni.
W odpowiedzi na kolejną odpowiedź zapewniam, że wysłałem dwa maile. Podaję też drugi numer zamówienia "Zamówienie 70882"
Dopiero po napisaniu tutaj recenzji moja reklamacja została rozpatrzona pozytywnie.

Respuesta de mokasape2889
Po kilku dniach Netflix przestał działać ( 60 dni ) sprzedawca wysłał informację długą jak nos Pinokia, że prosi o zrozumienie, że odeślą nowe kody i loginy itd. Minęły 3 tygodnie, zero reakcji, do dzisiaj na automater.pl są nie przeczytane wysłane przeze mnie reklamacje, ostatni raz zrobiłem u nich zakup. Zwykli oczuści.
Gorąco nie polecam i należy ich omijać szerokim łukiem
Osobo o żałosnej nazwie „!!porde??”, przedstawicielu jeszcze bardziej żałosnej polskiepremium.pl, jak strasznie ktoś Ciebie skrzywdził, jak bardzo musi być smutne i porąbane Twoje życie, skoro piszesz pod każdą negatywną opinią takie rzeczy. Czegokolwiek byś nie napisał i tak nie zmieni to faktu, że jesteś malutkim człowieczkiem z małym fiutkiem i małym rozumem. Jeżeli jedna osoba mówi Tobie, że jesteś osłem, możesz to olać natomiast jeżeli słyszysz to od wielu osób, warto się na tym zastanowić. Poczytaj komentarze na swój temat, liczę że to zrozumiesz, a jeśli jesteś ostatnim Idiotą po prostu jeszcze raz odpowiesz na moją wiadomość w podobny debilny sposób jak ostatnio. Pozdrawiam

Respuesta de mokasape2889
Otrzymane konto na netflix działało kilka dni , po złożeniu reklamacji otrzymałem odpowiedź że zostały im zablokowane wszystkie konta i niedługo otrzymam nowe dane do logowania. Minęło już ponad 2 tygodnie i zero odpowiedzi. Zwykle oszutwo i naciąganie! 5282821

Respuesta de mokasape2889
Konto Sky Showtime na 90 dni. Pierwsza informacja zgłoszona na automater 22.12. Po dwóch dobach, 24.12, e-mail do sprzedawcy z przypomnieniem, z nadzieją że uda się rozwiązać problem przed świętami. Dziś, 26.12 dalej zero kontaktu. Jutro do pracy a święta zamiast z zaplanowanym serialami to z Kewinem w TV. Pierwszy raz miałem taką sytuację. Szkoda.
NIE POLECAM !!! Netflixa opłaciłem na 30 dni, po paru dniach zaczął pojawiać się komunikat iż za 3 dni mija termin płatności konta. Oczywiście konto zostało zablokowane. Po zgłoszeniu tego faktu dostałem odpowiedź iz już jest wszystko ok, wystarczy tera się wylogować i zalogować. Tak też zrobiłem. Udało się, ale po następnych paru dniach konto zostało zablokowane, brak możliwości zalogowania się na konto. REKLAMACJA wysłana do polskiepremium ale tym razem brak odpowiedzi. Netflix w sumie działał może 10 dni. Dlatego moja opinia na jedną gwiazdkę i NIE POLECAM!!!!
Zamówienie 70087
Nie potrzebuje od was już odpowiedzi na reklamacje. Ja nie zbiednieje za 25zł , wykupiłem dostęp u innego sprzedawcy.
Opinie dodałem dla tego żeby inni kupujący byli świadomi zakupów u Państwa.
Reklamacja została złożona poprzez adres @ podany na stronie, oraz poprzez linka podanego do reklamacji zamówienia i do dnia dzisiejszego nikt nie raczył odpisać . Życzę samych sukcesów.
Człowieku nie KŁAM bo @ na polskiepremium……został wysłany w dniu 10.12.24 wraz ze zrzutem ekranu co się wyświetla podczas logowania. (Brak możliwości dodawania zrzutu tutaj bo bym nie omieszkał to zrobić)
Po 3 dniach braku odpowiedzi gdzie piszesz że odpisujesz w 48h wykupiłem usługe u innego dostawca i do dzisiaj Netflix działa !!!!! A Ty ściemniasz problemem globalnym 🤣
Człowieku Twój iloraz inteligencji jest poniżej 0 czytając wszystkie odpowiedzi których udzielasz oszukanym przez Ciebie osobom. POTRAFISZ tylko ubliżać ludziom którzy piszą SAMĄ PRAWDĘ na twoj temat. Pamiętaj tylko że to są ręce które Cię karmią!!! Bo żyjesz z pieniędzy tych wszystkich oszukanych ludzi

Respuesta de mokasape2889
Ogólnie było ok. Ale teraz od 10 grudnia zero reakcji... raz napisane info o awarii , miałam dostać nowe kody... I cisza , mimo kilku zapytań.
Myślę że takich osób jak ja jest więcej. A szkoda , bo na bieżąco korzystałam z usług.
Reklamacja kodu #28618644

Respuesta de mokasape2889
Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. Smutne rozczarowanie. Update. Dostałem maila z informacją że dostane zwrot środków za niewykorzystana część. Dziś rzeczywiście taki zwrot otrzymałem. Dlatego dodaję jedną gwiazdkę.

Respuesta de mokasape2889
Kupujemy tutaj od dawna lecz jakiś czas temu wystąpił problem z wyłączeniem naszego konta. Nie dostawaliśmy odpowiedzi na reklamacje lecz po napisaniu na ich maila dostaliśmy wyjaśnienie że Netflix blokuje zagraniczne konta i jest tak wszędzie i mają dużo reklamacji teraz.
Następnego dnia po napisaniu maila dostaliśmy właśnie to wyjaśnienie i nowy wydłużony dostęp, także na duży plus że sprostali zadaniu i nie zostawili ludzi na lodzie! Podobno w każdym sklepie tego typu w ostatnich dniach tak jest. Od siebie polecam, kolejny raz się nie zawiedliśmy mimo kilku dni nerwówki. Jeśli ktoś czyta te komentarze to chyba wychodzi na to że trzeba się z nimi kontaktować mailowo na ich maila. Nie wiem gdzie on jest podany lecz z tego maila zawsze do nas piszą POLSKIEPREMIUM@ GMAIL.COM
POLECAMY ZA POMOC PRZED ŚWIĘTAMI
Od kilku dni konto wymaga aktualizacji płatności. Piszę w tej sprawie maile ale nie ma żadnej odpowiedzi.Bardzo ciężki kontakt. Nie polecam!!!!!!

Respuesta de mokasape2889
Edytuję ocenę. Jest ok. Kontakt wydłużony ale był. Rekompensata też. Faktycznie netflix trochę szaleje ostatnio z wyłączaniem kont. Także zmiana pozytywna na duży plus.
Wykupiona subskrypcja na 60 dni, po kilku dniach mail z hasłem dostępu, po 5 dniach wylogowanie z Netflix wysłane cztery maile i brak odpowiedzi od 10dni NIE POLECAM
No cóż, najpierw konto zostało usunięte przed czasem, później w ramach rekompensaty dają nowe konto, które zamiast działać 25 dni działało 5 dni. Totalnie nie polecam!!!
Zamówienie 60866 - Netflix Premium 120 dni.
Dostęp wygasł kilka dni temu, pomimo że konto opłacone jest do 19.01.2025.
Brak jakiegokolwiek kontaktu @, brak wyjaśnień.
edit 20.12.2024
Zmieniam ocenę, bo doczekałem się wyjaśnień. Nie mogę dać więcej niż 3 za problemy właśnie z komunikacją.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.