Hele købs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev også overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi måske godt have ønsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte en enhjørningen kæphest til min datter i julegave. "Pakken" bestod af en tynd plastik pose, som ankom med huller... indeni havde indholdet det heldigvis hovedsageligt fint, bortset fra en lil... Ver más
stort udvalg af varer til hestepiger og gode priser. venlig ekspedition
De gange vi har handlet ved Ponypiger.dk har det kun var positivt. Varerne er kommet hurtigt, intakte og forventningerne indfriet. Ved forsinkelse, er man orienteret løbende. Vi har en “ulykkelig” d... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Ravnebjergvej 20, 3450, Allerød, Dinamarca
- +45 71997525
- kundeservice@ponypiger.dk
- ponypiger.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sødeste og mest hjælpsomme kundeservice.
Kontaktede ponypiger.dk pr. mail, da jeg havde flere forespørgsler inden et køb af en hest (bamse) og fik hurtig det venligste svar retur. Skulle efterfølgende ændre i min ordre og det skete også uden problemer og med sødeste respons. Det er ikke en selvfølge at få så god kundeservice, som jeg fik hos ponypiger og det er noget jeg værdsætter. Vil give mine bedste anbefalinger videre.
Anbefaler
Er super glad for min bestilling. Strigler,Rosetter, grime m trækketov til kæphest. Fine varer og super hurtig levering
Ikke hele min bestilling blev…
Ikke alle varer der var bestilt blev leveret. Af transaktionen fremgik det at en vare var fjernet fra bestillingen, UDEN at ponypiger.dk havde meddelt den ikke kunne leveres 🤔 En kæphest til 600,-kr. blev bestilt indpakket og ankom i en transparent stofpose 😳 Da jeg kontakter ponypigers kundeservice indenfor deres åbningstid, bliver mit opkald afbrudt manuelt 😯 Jeg prøver derefter adskillige gange, med samme resultat. Jeg havde forventet bedre service på trods af mit køb kun lige rundede 1000,-kr. Jeg beklager, men mine anbefalinger bliver negative 😒
Bestilte varer 29/11
Bestilte varer 29/11. 1/12 bliver der trukket penge fra min konto . Jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Og de svarer hverken på tlf eller mail.
Så nu må jeg nok ud at købe julegaver igen . Handler der aldrig mere
Pas på, anbefales ikke.
Kan desværre se, at jeg ikke er den eneste der har problemer med ponypiger.dk. Købte op til Black Friday julegaver til min datter, indholdet i den ene bestilling var ikke min. Det er 14 dage siden jeg fik pakken og har kun fået et enkelt svar, at de vil undersøge med lageret. Herefter har alt været tavshed. Har dagligt forsøgt at ringe, men enten svarer de ikke, eller også modtages man af en telefonsvarer der oplyser om ændrede åbningstider i forhold til hvad der fremgår af hjemmesiden. Tænker der sidder en og mangler indholdet af min pakke. Jeg kan ikke sende den retur, uden at komme til at betale returporto - hvilket man ikke skal betale efter købeloven, når det er dem der har lavet fejlen. Derudover købte jeg varerne på udsalg, så at købe det samme et andet sted, er ikke en mulighed, hvis gavebudgettet skal holdes. Det er godt nok en trist oplevelse her op til jul og jeg kommer absolut hverken til at benytte, ej heller anbefale, ponypiger.dk igen. Og frygter, at noget i den anden levering skal byttes, det ro er jo slet ikke til at overskue at skulle igennem igen.
Jeg bestilte varer ved firmaet og…
Jeg bestilte varer ved firmaet og modtog en pakke den 3. December. Pakken er ikke min!! Varerne i pakken er overhovedet ikke noget jeg har bestilt. Jeg sender en mail samme dag jeg har modtaget pakken til Ponypiger. Får ingen svar, har ringet 9 gange til firmaet og ingen tager telefonen, skriver til dem på Facebook, heller ingen svar. Skriver en gang til en mail til kundeservice, uden resultat.
På hjemmesiden står telefonnummeret med en telefontid fra klokken 10-12, når man ringer til firmaet bliver der oplyst en telefontid fra 12-16!
Jeg handler aldrig ved Ponypiger mere!,
Go og hurtig levering
Manglende varer
Jeg har modtaget 4 ud af de 7 varer jeg har bestilt og betalt. Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice både på mail og telefon, uden held. Det er meget frustrerende. Pengene er trukket fra kontoen.
Jeg handler aldrig hos ponypiger igen. Man kan jo ikke komme i kontakt med dem. Det er svineri!
Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt…
Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt med webbutikken på telefon (gætter på, at jeg har ringet mindst 20 gange) og på mail over 5 dage, for at få vejledning i forbindelse med et køb.
Nu tror jeg bare, at jeg køber min julegave et andet sted, for jeg vil da nødig stå i en situation, hvor jeg faktisk er afhængig af at få kontakt.
Nem bestilling og hurtig levering
Der er lige hvad man har bestilt 👍 så…
Der er lige hvad man har bestilt 👍 så det er en der bliver glad 🧑🏻🎄🎅🏻
Svært at komme i kontakt med..
Kørte forgæves for afhent af ordre til trods for at det stod i mail at i anledning af black friday var der udvidet åbningstider så var det ikke muligt at hente ordren eller få hjælp via telefon.
Kontakt til ponypiger
Jeg har forsøgt at få kontakt til ponypiger, da jeg har købt en gave til mit barnebarn- min ordre er endnu ikke afsendt og jeg skal faktisk bruge gaven nu.
Jeg har derfor skrevet 2 gange til ponypiger kundeservice uden at få svar, så jeg er dybt skuffet over firmaet
Super godt tilfreds og hurtig levering
Super godt tilfreds og hurtig levering. Tak
Gode varer.
god hjemmeside der er let at finde…
god hjemmeside der er let at finde rundt på. hurtig levering
Ponypiger yder ekstremt dårlig…
Ponypiger yder ekstremt dårlig kundeservice. Lange svartider på mail og dårlig vejledning i forhold til returnering af varer. Jeg køber aldrig varer derfra igen.
Lynhurtig levering og super produkter 😊
Hurtig levering og nyt pandebånd…
Hurtig levering og nyt pandebånd tilsendt da der var en fejl på det første pandebånd
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.