Sankra Casino Skarby czekają na Ciebie! Bonus 100% 200DS Opiniones 44

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Data sync between the mobile app and the web dashboard is lagging by about 12 hours. It making the tool unusable for real time tracking. Support acknowledged the but said it need to bee escalated to t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfomance has noticeably declined over the past month. Pages that used to load instantly now take several seconds. Its not a dealbreaker by itself, but when you using the service all day, those delay... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Been trying to log in for three days because the 2fa sms code never arrives. Submitted a support ticket on a tuesday, and im still a waiting to response. the supportteam is incredibly slow. i eventual... Ver más

Información sobre la empresa

1. Casino
  2. Corredor de apuestas
  3. Casino o apuestas online

Escrito por la empresa

Popoland represents the pinnacle of refined service and diplomatic excellence in high-level problem-solving. We cultivate an environment where absolute reliability converges with sophisticated aesthetics, and every detail is meticulously perfected. Our Mission: To provide clients with unparalleled peace of mind and confidence by delivering solutions distinguished not only by uncompromising effectiveness but also by impeccable taste. We honor your time and trust, transforming complex challenges into elegant, strategically calibrated opportunities. Core Principles: • Solidity & Confidentiality: Your reputation and privacy remain our inviolable priority. • Diplomatic Excellence: We conduct all communications with profound respect, tact, and meticulous attention to nuance. • Aesthetic of Quality: From strategic development to final execution, everything adheres to global luxury standards. Why Clients Trust Us: Popoland transcends conventional service—it is a long-term partnership founded on transparency, genuine human consideration, and an unblemished reputation. We speak the language of your expectations, guaranteeing results that surpass them.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Za długie czekanie na wszystko

Zarejestrowałam się, musiałam czekać na maila aktywacyjnego kilka godzin. Później przy weryfikacji dokumenty wisiały „w trakcie sprawdzania” ponad dobę, bez żadnej informacji. Potem wypłata to samo, niby pending, niby przechodzi, ale tak naprawdę trwało to trzy dni. Dla mnie za wolno, w innych miejscach idzie szybciej.

Turnieje to jakiś żart

Zapisałam się do turnieju slotowego, kręciłam cały wieczór, wg licznika byłam wysoko, a na końcu listy zwycięzców nawet mnie nie było. Na czacie powiedzieli, że „ranking się zresetował z powodu błędu technicznego” i że nic z tym nie zrobią. Straciłam kupę czasu i kasy, a nagród brak. Niesmak został.

Brak limitów = zły pomysł

Szukam kasyn, gdzie można łatwo ustawić limity depozytów, bo znam swoje słabości. Tutaj niby coś takiego jest, ale poukrywane w jakichś podmenu, w dodatku nie działa od razu, tylko „od kolejnego okresu”. W praktyce skończyło się tym, że znowu wydałem więcej niż planowałem. Dla mnie to duży minus.

Problemy z zamknięciem konta

Chciałam zamknąć konto, bo widzę, że za bardzo mnie to wciąga. Formularz działał, ale po wysłaniu zero potwierdzenia. Na czacie kazali „napisać maila”, po mailu odpowiedzieli, że mam wypełnić formularz… i tak w kółko. Minęły dwa tygodnie, konto dalej aktywne. Bardzo słabe podejście.

Brak aplikacji, strona muli

Granie z przeglądarki na telefonie to porażka. Strona ładuje się wieki, scrollowanie listy gier przycina, czasem wypycha mnie z konta. W 2026 spodziewałem się porządnej apki, a nie czegoś, co wygląda jak niedokończony projekt studencki.

Konto zablokowane bez wyjaśnienia

Po wygraniu około 500 zł moje konto zostało nagle zablokowane. Dostałem tylko lakoniczny mail o „rutynowej kontroli”. Wysłałem wszystkie dokumenty, czekam już czwarty dzień, a odpowiedzi brak. Pieniądze wiszą, nie wiem czy je w ogóle zobaczę. Zaczyna to wyglądać podejrzanie.

Strata czasu i forsy

Tak, wiem że w kasynie się przegrywa, ale tutaj ani chwili frajdy, wszystko jakby ustawione na szybkie zjedzenie depozytu. Kilka spinów bez nawet małej wygranej, zero jakiegoś momentu emocji. Nie mój klimat, wolę już zdrapki z kiosku.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Za dużo gier, za mało sensu

Tysiąc slotów, każdy wygląda tak samo, tylko inne obrazki. Przewijam, przewijam, nie wiem co wybrać, kończy się na losowym klikaniu i szybkim przegraniu wszystkiego. Przydałoby się coś prostego, zamiast tej przesady. Może komuś się podoba, mnie tylko zmęczyło.

Limity wypłat śmiesznie niskie

Tak, da się wypłacić, ale dzienny limit jest tak niski, że jeśli ktoś wygra trochę więcej, to czeka tydzień, aż dostanie całość. Mnie to akurat nie dotyczy, bo przegrałem, ale jak zobaczyłem limit w regulaminie, to od razu straciłem ochotę na dalszą grę.

Kasyno z lat 2000

Serio wygląda to jak strona z dawnych czasów, wszystko toporne, brak ciemnego motywu, na telefonie trzeba powiększać tekst. Same gry jakieś stare, albo przynajmniej tak wyglądają. Może komuś to nie przeszkadza, ale ja czuję się jak w muzeum, a nie w nowoczesnym serwisie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Za dużo maili, zero wygranych

Od momentu rejestracji spamują mnie promocjami, a jak już coś wpłacę, to kasa znika zanim się dobrze zaloguję. Rozumiem, że to hazard, ale przynajmniej niech nie wysyłają pięciu maili dziennie, bo to tylko przypomina ile tu przegrałam.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Minimalnie lepiej niż scam, ale nadal źle

Nie nazwę ich oszustami, bo wypłata doszła, ale cała otoczka jest bardzo mało przyjemna. Ciągłe kombinacje z bonusami, jakieś drobne zmiany regulaminu bez info, gry raz działają, raz nie. Czuję się jak beta tester, który jeszcze za to płaci własnymi pieniędzmi.

Bonus tylko na papierze

Zarejestrowałam się przez reklamę z jakimś super bonusem powitalnym, a potem się okazało, że żeby w ogóle coś z niego zobaczyć, trzeba obracać 35x depozyt plus bonus, jakiś kosmos. Po kilku godzinach klikania zostałam z zerem. Czuję się po prostu wprowadzona w błąd.

Mało polski, dużo chaosu

Jestem obcokrajowiec, ale mieszkam w Polsce, więc szukałem kasyna po polsku. Tutaj pół na pół – trochę polski, trochę angielski, warunki bonusów w ogóle w innym języku. Ciężko zrozumieć co się dzieje, dużo klików, mało jasnych informacji. Odpuściłem po kilku grach.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.