Banner for Posterlounge.se

Posterlounge.se Opiniones 1290

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Postern är mycket vacker. När jag tyvärr upptäckte en djup repa och ett skadat hörn, blev jag mycket vänligt hjälpt av kundtjänsten och en ny poster skickades. Ett mycket trevligt företag som jag defi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utmärkt kundservice! Generellt bra produktion av inramade tavlor/posters med bra kvalitet. Även Canvas mycket bra med vissa undantag för rökiga eller ljusa bilder av impressionister som Pissarro el. M... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en poster, stod "Leverans 18-20 februari". Toppen tänkte jag, precis när jag behöver den! Fick nu idag mejl om att de har SKICKAT postern idag och leverans beräknas ta ytterligare 4-6 dagar?... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Posterlounge has great customer service! The best. And full return if product is not satisfactory. The products are also good. But I wish they would increase their list of images from impressionist pa... Ver más

1. Tienda de decoración e interiorismo

Sobre Posterlounge.se

Escrito por la empresa

posterlounge-image

Tavlor för alla smaker

Vi har varit specialister på tavlor och väggdekorationer i över 20 år. I vår webbshop hittar du över 80 000 motiv – allt från klassiska målningar till moderna konstverk. Så oavsett om du föredrar en minimalistisk look eller något lyxigt och iögonfallande har du möjlighet att hitta det perfekta trycket för dina väggar hos oss.

Våra tryck tillverkas i vårt eget konsttryckeri i Tyskland. Vi använder endast material av hög kvalitet och förlitar oss på resurseffektiva produktionsprocesser. Det betyder att du kan känna dig trygg med att få en både högkvalitativ och hållbar produkt.

Vi levererar våra tryck till nästan alla europeiska länder, vilket gör det enkelt för dig att fylla ditt hem med dina favoritkonstverk.

Besök oss idag och låt dig inspireras av vårt utbud av tavlor.

Upptäck nu

Våra fördelar

Escrito por la empresa

Ett brett utbud av produkter
✔️ Över 80 000 motiv för alla smaker ✔️ De perfekta tavlorna för alla rum ✔️ Modern och klassisk konst för alla stilar
Kvalitet är viktigt för oss
✔️ Högkvalitativa tryck på beställning ✔️ ”Made in Germany”: vi har ett eget konsttryckeri ✔️ En kvalitet som du både kan se och känna
Ramar och inramning
✔️ Högkvalitativa ramar av trä och aluminium ✔️ Olika färger och storlekar ✔️ Vi ramar in din tavla i vår egen ramverkstad
Kundservice
✔️ Vi finns här för dig – före, under och efter ditt köp ✔️ Personlig rådgivning och support
Leverans och garanti
✔️ Dina tryck levereras tryggt och säkert hem till dig ✔️ Prisvänliga fraktkostnader och säkra förpackningar ✔️ 100 dagars returrätt

Vårt löfte

Handla tryggt!

Handla tryggt!
✔️ Vår 100 dagars returpolicy gör att du kan känna dig trygg när du köper det perfekta trycket för din vägg hos oss.
✔️ Du kan returnera ditt tryck till oss inom 100 dagar efter mottagandet, utan att behöva ange någon orsak.
✔️ Returer är kostnadsfria.

10 % rabatt hos Posterlounge

Använd rabattkoden TP10EXTRA och spara på din nästa beställning!

4,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En mycket dålig leverans på grund av…

En mycket dålig leverans på grund av PostNords rutiner. Utan min egen insats hade jag inte fått paketet över huvud taget.
Jag rekommenderar Posterlounge att inte anlita denna leverantör.

23 de abril de 2026

Hej Thomas

Tack för att du delade med dig av din upplevelse

Vi beklagar att din upplevelse med PostNord inte var särskilt bra. Tyvärr har vi inget direkt inflytande över PostNords leveransvillkor.

Vi tar dock din kommentar på allvar och vidarebefordrar den till berörd avdelning. Kanske kan vi i framtiden utöka utbudet av leverantörer i Sverige.

Vi hoppas att du ändå är nöjd med din beställning, och vårt team står gärna till tjänst om du har några frågor.

poster too small

poster too small
you need a microscope to read it
poor value for money
sorry !

19 de abril de 2026

Hello Edward,

Thank you for your feedback.

We are sorry to hear that the poster did not meet your expectations.

We understand that this is disappointing, especially if the design appears too small to read.
You have ordered the smallest size we offer for our posters (13x18 cm). For this type of poster, which features a lot of text, we recommend a more standard size, such as 50x70 cm, for example.
If you would like a refund for your order, we can send you a free return label.

If you have any further questions, our customer service team will also be happy to help at support@posterlounge.co.uk.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused.

Best regards,

Your Posterlounge Team

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nöjd!

Det fungerade precis så bra som e-handel ska fungera.

12 de abril de 2026

Hej Jan,

Tack för din positiva feedback.

Vi är glada att du överlag är nöjd med beställningen och vår service.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till vår webbutik i framtiden.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Inte så bra kvalitet på postern

Inte så bra kvalitet på postern, den var lite suddig och ”grynig”

10 de abril de 2026

Hej Isabelle,

Tack för din feedback.

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med tryckkvaliteten på din poster. Det är självklart inte den standard vi strävar efter.

Vi kommer att kontakta dig omgående för att hitta en lösning tillsammans.

Ditt Posterlounge-team

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.