Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en reklamation og PostMeShave håndterede sagen hurtigt og effektivt med venlig personlig betjening, hvilket er virkeligt dejligt når man køber i en netbutik. Hatten af for det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt Postmeshave masser af gange og de har aldrig skuffet. Hvis alle webshops kørte sådan ville der kun være 5 stjerner alle vegne på Trustpilot :)

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el cuidado personal
  2. Tienda de artículos de peluquería
  3. Tienda de electrónica
  4. Tienda de regalos
  5. Clínica dermatológica

Sobre PostMeShave.dk

Información proporcionada por diversas fuentes externas

PostMe har fantastiske priser alt ligefra Oral-b El-tandbørster, Gillette barberblade og Bjørn borg undertøj. Vi har tandbørstehoveder, barbermaskiner, skægtrimmere, elektriske tandbørster, tandtråd, mundskyl og meget mere. Vi har mange mærker, blandet andet Braun, Gillette, Oral-b, Philips og Sonicare.

PostMe driver p.t. butikkerne:
www.postmedental.dk
- Danmarks billigste dentalleverandør

www.postmeshave.dk
- alt til barbering og kropspleje

www.postmeunderwear.dk
- Bjørn Borg, Calvin Klein og JBS undertøj til ham og hende

www.postmeshirts.dk
- Designerskjorter til kvalitetsbevidste mænd

www.postmebeauty.dk
- Kæmpe udvalg af specialparfumer og skønhedspleje

www.postme.com
- Det hele samlet et sted

Kig forbi en af vores butikker, få en kyndig vejledning og bedst af alt gør en god handel.

Vi ses

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pas på med Postnord

Pas på med Postnord. Har nogen gange oplevet, at varen ikke blev leveret som lovet via track and trace. Jeres vare helt ok. Dbh.

25 de mayo de 2022

Fin pris

Fin pris - fin maskine. Og så er jeg faktisk glad for jeres sprog i den mail, I sendte, med opfordring til at anmelde jer - men I udtrykker også forståelse for, at man ikke lige gør det.

15 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En God handel, men med forhindringer

Jeg bestilte en Braun rensestation, To dage senere kunne jeg følge mit køb på det tilsendte tracking-link. Alt virkede normalt, men der kom ingen pakke. Jeg kunne se at pakken var leveret til forsendelsesselskabet og henvendte mig der 8 dage efter køber (det havde været Påske).
De ville sætte en eftersøgning igang!
Jeg henvendte mig samtidig til Post-Me, . De undersøgte sagen og tilbød enten pengene tilbage, eller at sende bestillingen gen; jeg valgte det sidste. To dage senere havde jeg mine varer. Super godt af Posr-Me. og nul stjerner til DAO

13 de mayo de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Varen perfekt og handle på siden fint

Varen perfekt og handle på siden fint , det trækker dog ned at de var så lang tid om at få sendt i forhold til mange andre der sender samme dag hvis man bestiller inden middag.

11 de mayo de 2022
Logotipo de PostMeShave.dk

Respuesta de PostMeShave.dk

Hej Kim
Tak for inputtet og beklager den sene tilbagemelding på din anmeldelse. Vi har både haft fart på i logistikken og i administrationen, så det er både varer og os mennesker af kød og blod, der har halset lidt efter. Jeg synes dog lige jeg ville nævne at der nu skulle være mere speed på alle steder, så jeg håber du har mod på at prøve os af igen, når du næste gang er ved at løbe tør for de ting man allermindst vil løbe tør for!

Jeg håber vi ses og igen tak for inputtet.

Mvh
Anders // PostMeDialog

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min vare kom først 4 uger efter bestilling

Min vare kom aldrig, først da jeg efter 4 uger kontaktede PostMe modtog jeg mine varer efter et par dage.

PostMe havde selvfølgeligt hævet pengene lige efter jeg placerede min ordre.

11 de mayo de 2022
Logotipo de PostMeShave.dk

Respuesta de PostMeShave.dk

Hej Tom.
Tak for anmeldelsen, som jeg dykkede lidt ned i, da det bestemt ikke lød godt og jeg kan så lige benytte lejligheden til at uddybe.

Du bestilte en vare den 28. marts og den 29. marts afsendte vi den til din adresse med din valgte forsendelsesform (PostNord Brev). I samme øjeblik som den afsendes, trækker vi også pengene. Du har bestilt forsendelsen som brev og derfor er det oplyst til at tage op til 9 hverdage om at nå frem til dig. Det er klart dne billigste fragtmulighed, men også den der er suverænt længst undervejs. I det her tilfælde dukker dit brev dog aldrig op på din adresse og da vi ikke kan tracke det, så får du selvfølgelig tilsendt en ny forsendelse, efter din henvendelse og den 25. april genudsender vi så din forsendelse.

Jeg kan klart anbefale fremover at benytte en tracket service som f.eks. DAO. Det er kun få kroner dyrere, ankommer dagen efter og skulle der ske noget undervejs (for det gør der selvfølgelig også med DAO), så kan vi hurtigere genudsende, fordi vi ikke skal afvente brevrutinerne, som kører én gang ugentligt mod DAOs (eller PostNord Pakkers) daglige leveringer.

Håber det kan uddybe hvad der skete i forbindelse med din ordre og betalingstræk.

Du ønskes en god dag!

Mvh
Anders // PostMeDialog

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.