Op zich werkt het allemaal prima. Prikset snel in huis. Het prikken zelf is eenvoudig. Na het terugsturen van het monster zeer snel de uitslagen. Omdat de uitslagen vragen opriepen, na een paar weken... Ver más
La empresa ha respondido
Ongelofelijk dat dit verkocht mag worden. De labresultaten die ik terug kreeg waren reden tot zorg terwijl ik heel gezond leef en veel sport. Opnieuw de testen laten doen bij de huisarts en daar kwame... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Geen fijne ervaring.
Je krijgt een test met twee prikkertjes om bloed te prikken.
Vervolgens lukte het mij niet, met twee keer prikkken, om voldoende bloed af te nemen.
Het buisje was bijna gevuld tot aan de pijl.
Maar ik krijg geen uitslag want volgens het lab was het niet voldoende.
Ze hadden minstens een nieuwe test kunnen sturen met meer dan twee prikkertjes.
Slechte service en niet voor herhaling vatbaar.
Gewoon weggegooid geld :)
Blijf weg bij PostYourLab: traag, onbetrouwbaar en slechte service
Ik heb bij PostYourLab.nl een bloedtest laten doen, gelokt door hun belofte van uitslag binnen 24 uur. In werkelijkheid kreeg ik de uitslag pas na 7 dagen. En dat is niet één keer gebeurd, maar twee keer.
De eerste keer gaven ze PostNL de schuld, daarna ineens hun eigen lab. Dat was al frustrerend, maar het werd nog erger. In de uitslag van mijn eerste test bleken meerdere waarden simpelweg niet gemeten te zijn. Geen melding, geen belletje, geen mailtje. Alleen een vage opmerking in het rapport: niet gemeten.
Ik moest zelf contact opnemen en kreeg een nieuwe test, maar alleen voor die paar missende waarden. De uitslag daarvan laat inmiddels al meer dan 8 dagen op zich wachten. Ook hier werd weer beloofd dat het binnen 24 uur zou zijn.
Kortom: mooie beloftes, slechte uitvoering. Geen communicatie, geen verantwoordelijkheid en geen respect voor je tijd of gezondheid. Kijk alsjeblieft naar andere aanbieders als je serieus een bloedtest wilt laten doen. Deze partij is niet betrouwbaar.
Met de sterren laten we het nog even in…
Met de sterren laten we het nog even in het midden.
Op 16-7 de test retour gestuurd en na een mailtje reactie op 18-7 dat de test goed was ontvangen.
Nu 23-7 nog geen uitslag terwijl er wel (in bijna alle gevallen) 24 uur wordt aangegeven.
Ook op vervolg mails geen reactie
Tot nu toe lijkt het of de meeste reviews kloppend zijn.
Hopelijk nog snel me uitslag en dan ook echt mijn uitslag.
Geen product geprobeerd, maar had iets besteld en mij later toch bedacht
Mailtje gestuurd met de vraag of ik de bestelling kon annuleren. Bestelling makkelijk geannuleerd en direct bedrag terug gekregen. Goede service.
Goede service, snel ontvangen en snelle uitslag. 19 punten zijn er getest. Snap niet waarom er zoveel negatieve ervaringen zijn…

Respuesta de Postyourlab
Kit besteld terug gestuurd geen uitslag.
Kit besteld terug gestuurd. Geen uitslag terug. Telefoonnummer doet niet. Bij Google staat permanent gesloten. Zijn oplichters. Vraag me af waar we dit kunnen melden.

nul response
Testkit binnen, geen instructie hoe te doen, 3 weken blijven liggen door vakantie, alsnog aangemeld en toen kreeg ik de mededeling dat mijn testkit 'verlopen' was. Verlopen? Er zit niks in dat kan bederven en wat dan nu? Gevraagd om uitleg via hun whatsapp. 0 inhoudelijke reactie. Wat ik kon krijgen, was de kit nog een x bestellen?

Respuesta de Postyourlab
Je krijgt een test thuis gestuurd
Je krijgt een test thuis gestuurd, maar die moet je registreren, wat nergens kan!!!
De link naar de app werkt niet, en zonder app registreren werkt ook niet.
Helaas had ik niet eerst de reviews gelezen, oplichterij!!!

Scam
Ordered a test. Posted it and never heard from them. They are not responding to any calls or messages.
They are a scam
And for the record, despite what they are saying: They never sent me an email. Proof that you did! if not: then you are lying. And you can report me all you want. The truth is out there. I believe they are a scam!
Evidence: try calling their number: 072 851 5308 (it is publicly posted on their FB.
When you choose any of the options: the line is immediately disconnected.
Fuhrer evidence:
They are lying about their accreditation:
I went to the website of the RVA and checked their scope: Registratienummer: M 336
Their accreditation for testing is revoked.
Also, their transport accreditation is no longer registered at KIWA (I learned this by calling KIWA to check. they could not find them in their register.)
Final evidence: when I updated my review to counter their claim that they have reached out to me via email: they contacted Trustpilot to ask me for my details. Since you claim you have mailed me already, you should have my details already. so, mail me again.
these are all facts.
I rest my case.

Oplichters
Testmateriaal kwam pas nadat bij Paypal had aangegeven dat bedrijf niet leverde. Uitslag is nooit gekomen.

Helaas geen review gelezen
Helaas geen review gelezen, had 2 testen besteld. Heb 2 buisjes van de zelfde kleur ontvangen deze schijn je niet tegelijk te kunnen registreren in de app. Geen contact gekregen hierover. Toch maar besloten om 1 buisje op te sturen en nu na een week nog steeds niks geregistreerd in de app. En krijg ook geen reactie.
Ben helaas bang dat ik ben opgelicht!
* aanvulling n.a.v. de reactie op mijn review. Ongeveer 6 tot 8 weken na het opsturen van de bloedmonsters had ik nog steeds geen uitslagen binnen en bleven ze maar zeggen dat het er aan kwam. Toen heb ik mijn geld terug gevraagd, en ook gekregen. Maar uiteindelijk ben ik wel 2 maanden in de weer geweest zonder bloeduitslagen. Toen had ik deze review al geschreven maar contact liep niet makkelijk en soepel

Fraudulent business practices
I ordered and paid for a test that never arrived and it has not been possible to get a hold of the company either by phone or email since (1,5 months).
I have now reported them to the supervisory authority Netherlands Authority for Consumers & Markets (ACM)
I suggest others do the same at their website.

Niks bestellen hier
Niks bestellen hier. Het zijn oplichters. Ik wacht al ruim 1 maand op de uitslag van de soa test. Ik probeer met ze contact te leggen, maar ze reageren helemaal niet. Ik overweeg aangifte te doen. Er mogen niet meer mensen gedupeerd worden
Nooit uitslag ontvangen, geen mogelijkheid tot contact
Helaas niet gekeken naar recensies van de website. Nooit de uitslag ontvangen, niet bereikbaar en geen reactie op mail.

Oplichtingspraktijk Postyourlab
weken geleden een test gekocht en terug gestuurd, sindsdien onbereikbaar zowel per email als per telefoon. Regelrechte oplichting, hier zou opgetreden moeten worden zeker gezien het om de gezondheid gaat!

Respuesta de Postyourlab
Test besteld, niets ontvangen; geen reactie
Op 28/6/'24 een hooikoortstest besteld. Wordt volgens de website binnen 1 dag toegezonden. Na 3 weken nog niets ontvangen. Herinnering gemaild. Geen reactie. Na 4 weken 5x gebeld; iedere keer wordt de verbinding verbroken na het hoofdmenu. Ik vermoed nu helaas dat het een fakelab is. En helaas 52,50 kwijt.
Update na reactie hieronder d.d. 11/3/25: Ik wacht in spanning. Nog geen vervangende test ontvangen.
Update 17/3/25: na e-mailcontact terugbetaling ontvangen. Netjes, en dank! (geen fakelab dus, maar helaas wel een faillissement destijds).

Foutieve waarden
Een AMH test besteld, gedaan en uitslag ontvangen; extreem laag met zeer snel naderende onvruchtbaarheid. Uiteindelijk in Duitsland via een arts laten testen met als resultaat prima waarden. Deze test heeft me 10 jaar van m'n leven gekost aan stress, nooit doen.

Geen uitslag
Twee weken terug de test op de post gedaan en tot op heden geen uitslag of updates ontvangen. Ook via de mail en via telefoon wordt er niet gereageerd. Niet klantvriendelijk en weggegooid geld op deze manier.

Respuesta de Postyourlab
Más información sobre otros tipos de reseñas.