Forfærdelig håndtering af defekt vaskemaskine. Næsten 2 måneder skal der gå før der sker noget og så er den nye ikke engang leveret som aftalt uden kontakt eller noget som helst. I burde skamme jer ov... Ver más
La empresa ha respondido
God Ai chat Venlig betjening. Vi var nød til at aflyse et køb da det købte ikke passede til den plads hvor det skulle stå. Annullering af køb og tilbagebetaling af penge gik hurtigt og uden probleme... Ver más
La empresa ha respondido
Super god service Havde bestilt en computer til click and collect og der stod den ville komme den 18. (Lidt træls da jeg startede i skole den 10. men selvfølgelig ikke deres skyld når den skulle b... Ver más
La empresa ha respondido
fik en super god vejledning om mit køb og hvordan jeg nemt slettede en gammel enhed så meget tilfreds som første gang køber og ny kunde i Power i frederikshavn
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Handlede på college. Varen var straks klar. Blev informeret grundigt om varen.

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Det gik fint i butikken med at få 65” TV udleveret. Tilbudt trolley til at transportere det ud til bilen.
Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste kunde og dermed mange ledige ansatte, blev jeg ikke tilbudt hjælp med at få det placeret i bilen. Der skulle ikke så meget til for at gi’ mig en positiv oplevelse, i stedet for det modsatte.

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Rigtig god betjening og service samt gode og konkurrence dygtige priser

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Jeg mødte en venlig og hjælpsom medarbejder, der også var utrolig ærlig, da han selv havde prøvet produktet.👍 God service og produktet lever op til forventningerne.

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Venligt og imødekommende personale fra første skridt i butikken - fandt lynhurtigt det produkt jeg efterspurgte.
Gerne igen

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Og han hjalp med at løfte den op i bilen

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
God orientering om radioens mulighder og betjening.
Dygtig og faglig ekspeditient-

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Det var en dejlig oplevelse, at handle hos Power, god kundebetjening, og der var stor begejstring, når jeg stillede spørgsmål. Så jeg vil helt sikkert komme igen

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Den siste stjerne mangler for mangle sms som lovet søde og venlige betjening

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
En utrolig sød, hjælpsom og tillidsfuld medarbejder med god viden om produktet gjorde min lørdag god 👍🙂

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.