Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... Ver más
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK
La empresa ha respondido
Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og... Ver más
La empresa ha respondido
Vildt rodet butik… men servicen i top , hurtigt og meget effektivt, og rigtig gode dialog, professionelt Og produktionen køre bare, så tak, rigtig godt 👍
La empresa ha respondido
Jeg kom i Power for at købe to bestemte telefoner ( forskellige modeller), som var i tilbudsavisen . Jeg kom allerede den første dag, men ingen af telefonerne var på lager. I stede blev jeg tilbudt an... Ver más
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de POWER.dk - Herning
Vi købte en ny iPad og havde desværre ikke set at den kun var til wi-fi, vi havde haft den åbnet og været igang med alle indstillinger.
Vi kører tilbage til butikken og snakker med samme sælger, og vi får den byttet til en med sim-kort uden problemer. Det var alt i alt en professionel service.

Respuesta de POWER.dk - Herning
Den unge mand der betjente os. Han var,flink og meget inde i sagerne og gjorde tingene forståeligt

Respuesta de POWER.dk - Herning
Der kommer jeg aldrig nogensinde til at handle igen
Vare på tilbud er nærmest umuligt at få fat på og det er ikke første gang jeg oplever det cirkus/ skuespil når man så kører hjem og køber varen via Crick&collekt er det stadigvæk umuligt at få fat i en af de ellers mange ansatte til relativ få kunder .
Man får det klare indtryk at det kun gælder om at narre alverdens abonnementer på kunder lige fra telefon , el aftaler .forsikringen osv osv . I de 45 min jeg stod og ventede forlod 3 kunder butikken og jeg var meget tæt på at gøre det samme

Respuesta de POWER.dk - Herning
Blev kastet rundt i butikken. Svært at se hvor man afhenter på klik og collect. Det har i ikke styr på.

Respuesta de POWER.dk - Herning
Produktet var godt, men der var travlt i butikken og få ansatte

Respuesta de POWER.dk - Herning
Fik hjælp med det samme. Fik info, bestilt og varen var klar ved porten OG personalet hjalp med at læsse et køle/fryseskab ind i min trailer

Respuesta de POWER.dk - Herning
Meget forhastet og ikke meget service. Syntes det var en ærgelig oplevelse når man bruger så mange penge. Han forklaret mig ingen ting eller spurte mig om noget. Virker som om de bare ville have mine penge.

Respuesta de POWER.dk - Herning
Grunden til det blev en mindre god oplevelse var at jeres mand da vi skulle betale spurgte hvorfor vi havde valgt denne Miele model, og han ville klart anbefale en AEG der kostede 1000 kr mindre og den kunne meget mere osv
Jeg havde sat mig grundigt ind i den omtalte Miele, som vi havde reserveret og var i den grad forundret over at Jeres sælger nedgjorde dette produkt fremfor den fra AEG men vi holdt fast i Miele og er super tilfredse med købet, den er super nem og bruge og meget lidt støjende, syntes det var en mærkelig overlegen fremtoning fra Jeres medarbejder

Respuesta de POWER.dk - Herning
Fantastisk service. Venlig , hjælpsom og humoristisk ekspedient.

Respuesta de POWER.dk - Herning
FANTASTISK SERVICE af Le i power i Herning centeret! Jeg havde fået fucket min MacBook op, og hun løste det på 0,5!

Respuesta de POWER.dk - Herning
Bestilte et TV i Herning.
Det var nemt med butikken og afhentning.
Det eneste minus var at sælgeren ville sælge et lg tv istedet for det Samsung jeg havde bestilt.
Og spørgsmål om telefon udbyder, og el udbyder skift kunne jeg godt have været foruden.
Men ellers tilfreds med min Samsung tv

Respuesta de POWER.dk - Herning
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.