POWER.dk - Herning Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god og kompetent sælger - der lyttede og fandt løsninger. Og så en udlevering der ikke bare var en udlevering sf varer - men også her service i høj klasse

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kom i Power for at købe to bestemte telefoner ( forskellige modeller), som var i tilbudsavisen . Jeg kom allerede den første dag, men ingen af telefonerne var på lager. I stede blev jeg tilbudt an... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

32.746 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Når man besøger butikken i Herning

Når man besøger butikken i Herning, kan man se grupper af arbejdere, der er travlt optaget af at tale med hinanden. Det er svært at få deres opmærksomhed. Jeg var der to gange sidste måned for at købe specifikke produkter. Begge gange måtte jeg afbryde mændenes chat, og kort efter jeg fik svar, begyndte de at chatte igen.

4 de julio de 2026

Hej PW,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Herning.

Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er værdifuldt at få den slags feedback med videre.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at beskrive det så tydeligt, og vi tager det med i den videre opfølgning på oplevelsen i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Jeg gik først i Bilka

Jeg gik først i Bilka, så derfor fik jeg den 200 kr. ekstra i rabat

28 de julio de 2026

Hej Otto,

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god handel med på vejen, og at besøget i Herning levede op til forventningerne.

29 de julio de 2026

Hej Gert,

Mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse og god service hos POWER Herning.

Power herning

alt var okay!!

27 de julio de 2026

Hej AB,

Tak for de 5 stjerner og for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt var okay i POWER Herning.

25 de julio de 2026

Hej Efrem,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Herning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil ikke have alle de SMS’er og…

Jeg vil ikke have alle de SMS’er og mails

23 de julio de 2026

Hej Peter,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du oplever at modtage flere SMS’er og mails fra os, end du ønsker.

Vi forstår godt, at det kan være irriterende at modtage henvendelser, man ikke har behov for. Hvis det drejer sig om vores markedsføringsmails, er der som regel mulighed for at afmelde dem via linket nederst i mailen.

Vi beklager den irritation, de mange henvendelser har medført, og takker dig for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en fornøjelse at handle hos…

Som altid en fornøjelse at handle hos power i Herning

25 de julio de 2026

Hej jette,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at det som altid er en fornøjelse at handle hos POWER i Herning. Den slags feedback betyder meget.

Udmærket produkter

Perfekt 👌🏿 udmærket

24 de julio de 2026

Hej Emmanuel,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at både produkterne og oplevelsen har været perfekt.

Hej Nicolai,

Tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse. Det er skønt at høre, at du fandt et godt og billigt TV til sommerhuset. Vi håber, det kommer til at sprede masser af hygge og gode stunder.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi skulle bruge et TV

Vi skulle bruge et TV
Og jeg/vi skulle bare bruge et TV til at se TV på
Da vi kom hjem og satte TV til så kunne vi ikke få de kanaler ind da det mærke ikke tage de TV kanaler vi har 😭😢😭
Og vi siger flere gange at vi skulle se TV ikke spille eller noget andet 🥱

21 de julio de 2026

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse med købet af TV’et.

Jeg kan godt forstå, at I er frustrerede. Når man tydeligt fortæller, at man blot ønsker et TV til almindeligt TV-kiggeri, skal man selvfølgelig kunne forvente, at rådgivningen tager udgangspunkt i netop det behov – herunder at TV’et kan modtage de kanaler, man har derhjemme.

Det er derfor rigtig ærgerligt, at I først efter at være kommet hjem og have sat TV’et til opdagede, at det ikke kunne modtage jeres TV-kanaler som forventet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager, at rådgivningen ikke har været tilstrækkelig i forbindelse med købet.

Vi tager jeres feedback alvorligt og sender den videre internt, da god behovsafdækning og korrekt rådgivning er en vigtig del af vores kundeservice.

Vi håber, at I efterfølgende har fundet en løsning på situationen. Hvis problemet fortsat ikke er løst, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan se nærmere på sagen.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Click & Collect fungerede desværre ikke…

Click & Collect fungerede desværre ikke særlig godt. Som kunde, der ikke kender Herning, var det svært at finde det rigtige afhentningssted. Jeg blev først sendt til kassen, derefter et andet sted for at betale, og til sidst måtte jeg køre rundt om centret for at finde udleveringen. En mere præcis vejledning eller rutevejledning i ordrebekræftelsen ville have gjort oplevelsen langt nemmere.

TV’et er nu sat op, og jeg er umiddelbart glad for det. Derfor undrede det mig meget, at der ved den allerførste opsætning allerede stod en anden persons navn og e-mailadresse på TV’et. Emballagen så helt ny og ubrudt ud, så jeg forventede naturligvis et fabriksnyt produkt. Jeg slettede oplysningerne, men det giver anledning til spørgsmål om, hvorfor de overhovedet var der. Jeg håber, POWER vil forklare, hvordan det kan ske.

21 de julio de 2026

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse og for den grundige beskrivelse af din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at dit besøg hos os blev mere besværligt, end det burde have været.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at skulle finde rundt i en butik og et center, man ikke kender, og samtidig blive sendt mellem forskellige steder for at betale og hente sin vare. Når man vælger Click & Collect, skal processen naturligvis være så enkel og overskuelig som muligt. Vi tager derfor din feedback om tydeligere information om afhentningssted og vejledning i ordrebekræftelsen med videre.

Det er samtidig godt at høre, at TV’et er sat op, og at du umiddelbart er glad for det. Vi forstår dog godt, at du undrer dig over, at der ved den første opsætning allerede stod en anden persons navn og e-mailadresse på TV’et, når emballagen så ubrudt og fabriksny ud. Det er ikke noget, vi ønsker, at vores kunder skal opleve, og vi kan godt forstå, at det giver anledning til spørgsmål.

Vi vil ikke gisne om, hvordan oplysningerne er endt på TV’et, men vi tager din henvendelse alvorligt og sender den videre internt, så der kan blive fulgt op på, hvordan det kan være sket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye TV, og at vi får mulighed for at give dig en bedre Click & Collect-oplevelse næste gang.

God sælger var nærværende

God sælger var nærværende

Hej Per Holm,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Herning, og at sælgeren var nærværende.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig ekspansion i Herning dene ene…

Dårlig ekspansion i Herning dene ene medarbejdere starte og anden slutte opgaven. Blev forsikring Sat på uden at spørge. Ikke færdig gjort clik og collect har Modtaget mange beskeder om afhentning af varen. Digital kvittering ikke til sendt, kontrakte power om tilsendt Digital kvittering.

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Power Herning.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, hvis du oplevede, at opgaven blev givet videre mellem flere medarbejdere, at der blev tilføjet en forsikring uden at spørge dig, og at din Click & Collect-bestilling ikke blev færdiggjort korrekt. Det er også beklageligt, at du efterfølgende har modtaget flere beskeder om afhentning, samtidig med at den digitale kvittering ikke blev sendt til dig som forventet.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din feedback alvorligt og sender den videre internt, så der kan følges op på både håndteringen af Click & Collect og rådgivningen omkring forsikringer.

Vi håber, at der efterfølgende er blevet fundet en løsning på din sag. Hvis det fortsat ikke er løst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan hjælpe med at få undersøgt sagen nærmere.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er meget skuffet over min oplevelse…

Jeg er meget skuffet over min oplevelse hos POWER.

I lørdags kørte jeg hele vejen fra Horsens til Herning for at købe et Apple Watch Ultra 3. Jeg spurgte medarbejderen flere gange, om uret havde sort rem, fordi det var meget vigtigt for mig. Han sagde, at der kun var ét tilbage på lager, og gav mig uret.

Da jeg kom hjem og åbnede æsken, opdagede jeg, at remmen var blå og ikke sort.

Næste dag tog jeg til POWER i Horsens. Personalet bekræftede, at jeg havde fået den forkerte vare. De kunne se i deres lagersystem, at den rigtige model skulle være på lager i POWER Viby (Aarhus).

Jeg bad dem flere gange om at ringe først, fordi jeg ikke ville køre hele vejen til Viby, hvis uret alligevel ikke var der. Heldigvis ringede de. Svaret var: “Vi er ikke sikre – vi kan heller ikke finde det her.”

I stedet tog de mit ur og lovede at skaffe det rigtige.

I dag er det tirsdag, og der er nu gået 4 dage, siden jeg betalte for mit Apple Watch Ultra 3. Jeg har stadig ikke modtaget mit ur og kan derfor ikke bruge et produkt, som jeg allerede har betalt for.

Fejlen var ikke min, men alligevel er det mig, der har spildt tid, brugt benzin og ventet i flere dage uden en løsning. Jeg forventede en langt bedre kundeservice fra POWER.

Meget skuffende oplevelse. Jeg kan desværre ikke anbefale POWER efter denne oplevelse.

Hej Hasan

Tak for din meget grundige anmeldelse. Jeg er ked af at høre om den oplevelse, du har haft med dit Apple Watch Ultra 3.

Jeg kan godt forstå din frustration. Du havde kørt hele vejen fra Horsens til Herning og gjort medarbejderen opmærksom på flere gange, at det var vigtigt for dig, at uret havde en sort rem. Derfor er det naturligvis ekstra ærgerligt, at du kom hjem og opdagede, at du havde fået en model med en blå rem.

Det er samtidig beklageligt, at du efterfølgende har skullet bruge yderligere tid på at få fejlen rettet. Når fejlen ikke skyldes dig, bør det naturligvis være så enkelt som muligt at få den korrekte vare, og vi forstår godt, at du ikke ønskede at køre til Viby uden først at vide, om uret rent faktisk var på lager.

Vi beklager også, at du nu har ventet flere dage på et produkt, du allerede har betalt for, uden at have fået en klar løsning. Vi forstår godt, at det er frustrerende at stå tilbage med både ekstra kørsel, spildt tid og ventetid på grund af en fejl ved udleveringen.

Vi håber, at sagen nu er løst, og at du står med det Apple Watch, du oprindeligt tog turen til Herning for at købe. Hvis sagen mod forventning fortsat ikke er løst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan se nærmere på den.

Udelukkende fantastisk

Udelukkende fantastisk, behagelig og venlig service af alle de medarbejdere, jeg mødte i forbindelse med købet af en mobil.

Hej Irma,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en udelukkende fantastisk oplevelse, og at du blev mødt med behagelig og venlig service hele vejen igennem.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Venlig betjening

Venlig betjening

Hej Keld,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med venlig betjening i Herning. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Kæmpe rode butik

Kæmpe rode butik.
Fandt det jeg gik efter, troede jeg, da jeg kom til kassen var pris 499kr istedet for 222kr som jeg havde Google hjemmefra, men det var forbi at en havde hang varene forkert op (der hang flere af samme vare under den pris) men kasse drengen var uhjælpelig og sagde at det var prisen og at han ikke kunne hjælpe. Så jeg betalte de 499kr.
Måske power skulle bruge deres penge på butikkerne istedet for de lange tv reklamere.

Hej Christina

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration. Det er selvfølgelig ærgerligt, når en vare hænger ved en forkert pris, og det giver en forventning om en anden pris ved kassen. Samtidig er det beklageligt, hvis du oplevede, at du ikke fik den hjælp eller forklaring, du havde forventet fra vores medarbejder. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback med videre til den relevante butik, da korrekt skiltning og en god kundeoplevelse er vigtigt for os.

Tilfreds god betjening

Tilfreds god betjening

18 de julio de 2026

Hej Roald,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den gode betjening i Herning.

Good service 👍 👌

The guy hwo have help me to buy my telephone was very polite and very helpful, have explained to me about the product and he had knowledge about the product. Thank you very much

18 de julio de 2026

Hi Adrian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og hjælpsom vejledning i Herning, og at oplevelsen gjorde en positiv forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening

12 de julio de 2026

Hej tonie,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du fik hurtig og god betjening i Herning.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.