I havde den ønskede vare jeg søgte 👍🏼 Den pågældende ekspedient som hjalp mig med mit køb prøvede med lidt mersalg ( som de jo skal ) men da jeg ikke ønskede noget af dette, så skiftede den... Ver más
La empresa ha respondido
Det kunne være rart hvis agenterne fra jeres TV reklame, gad rykke jeres kundeservice for den klage jeg sendte i sidste uge.... Har intet hørt overhovedet.... ---------- Power - Rødovre er uden... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk god service af Marcus. Han forklarede mig om de forskellige tv-muligheder, viste mig forskellene på billedkvaliteten, hjalp mig med at forstå betjeningen, gennemgik både mit tv- og tlf abon... Ver más
La empresa ha respondido
Kom hvad jeg ledte efter og fandt hvad jeg skulle bruge. Men synes priser op produkter er forvirrende at lede efter. Skiltning burde være bedre.
Rødovre Centrum 90, 2610, Rødovre, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg blev godt behandlet, ham jeg talte med var flink,så det er ikke sidste gang jeg kommer der

Respuesta de POWER.dk - Rødovre
Jeg havde reserveret et fjernsyn i Power Rødovre. Da jeg ankom, var der ingen til at betjene i TV-afdelingen. Der var en anden kunde for mig, der også stod og ventede. Efter at have ventet ca. 10 minutter, fik jeg endelig fat i en medarbejder, der kunne betjene os.
Service var ikke i højsædet den dag!

Respuesta de POWER.dk - Rødovre
Min bestilte vare som jeg skulle hente i Rødovre centret, kun jeg i få ved udlevering i indgangen, men skulle vente på at få lov at betale for den i hvidvare afdelingen. Da medarbejderen hade givet mig en kvittering kunne jeg så køre ned i kælderen til vare udleveringen, der ringede jeg på i 10 minutter uden der blev åbnet. Gik tilbage til butikken for at få hjælp, men der var medarbejderen borte, og jeg kunne stå og glo mens at andre medarbejdere som stod og sludrede i teleafdelingen uden kunder ikke var til nogen hjælp. Til sidst fik jeg fat i en medarbejder som gik ud bag i og fandt ham som hade ekspederet mig. Han gik ned i udleveringen og beklagede at lager manden ikke var mødt ind. Det burde ikke kunne ske at man ikke har bedre styr på sin butik. Det skal ikke tage 40 min at få udleveret en forud bestilt vare når man kommer kort efter åbningstid og der stort set ikke var andre kunder i butikken.
Personalet var ikke synlige og dem man så fandt frem til virkede uinteresseret i at sælge noget som helst
Meget hjælpsom ekspedient. Sørgede for ombytning af ikke fungerende returvarer og fik en anden ny model i stedetfor. Venlig og professionel.

Respuesta de POWER.dk - Rødovre
Var i Power Rødovre for at købe en iPad. Service var fin, men medarbejderen fik mig overtalt til at flytte alle vores tjenester i vores Telmore Play abonnement over på min kærestes nr. Så ville vi spare 400 kr. Det eneste der skete var jeg mistede flere tjenester og har betalt dobbelt abonnement for flere af tjenesterne. Heldigvis var Telmore så søde at hjælpe og satte endda 400 kr. ind på min saldo. Sig aldrig ja til sådan et tilbud fra Power. Har altid været mere end tilfreds med Power men det her er en ommer
God service fra butikken i Rødovre Centrum. Lidt dårlig information fra web site om at der var over en måneds leveringstid.

Respuesta de POWER.dk - Rødovre
Ringe service hos Power i Rødovre Centrum. Prøvede slet ikke at hjælpe mig med min reklamation.

Respuesta de POWER.dk - Rødovre
I havde den ønskede vare jeg søgte 👍🏼
Den pågældende ekspedient som hjalp mig med mit køb prøvede med lidt mersalg ( som de jo skal ) men da jeg ikke ønskede noget af dette, så skiftede den gode betjening og jeg fik at vide, at det giver jo ingen mening ikke at tegne den pågældende extra forsikring og han sukkede dybt og rystede på hovede af mig . 👎🏼
Men plejer nu at få fin betjening når jeg handler hos jer
Mvh Benjamin

Respuesta de POWER.dk - Rødovre
Har intet hørt overhovedet....
----------
Power - Rødovre er uden skyld i de udfordringer jeg oplevede, da det var Power - Ishøj der sendte mig videre til Rødovre for at få løst problemet.
Er nu blevet kontaktet af Power - Ishøj og vi har fundet en god og fornuftig løsning på min oplevelse.