La empresa ha respondido
Vi valgte Click and Collect på nettet Fik en mail og SMS næste morgen, om at varen var pakket og klar til afhentning (lige efter bogen) Da vi så ankom til Power Sønderborg ventede vi over en time,... Ver más
La empresa ha respondido
Det påtænkte køb af cover til min iPad blev pænt monteret på min medbragte iPad så jeg var sikker på den ønskede 360 graders funktion blev opnået. Smilende medarbejder
Centerpassagen 14, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Jeg havde en god oplevelse og god betjening i power Sønderborg

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Købte en emhætte online til afhentning i Sønderborg. Ca 2 timer efter stod den på mit køkkengulv klar til montering , dejligt nemt enkelt og hurtigt. Super lækker Thermex emhætte og sparet flere 1000kr og så det billigste sted i landet og købe lige den emhætte.

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
God, billig og professionel teknisk hjælp.

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Så snart jeg kom ind i butikken var der en medarbejder som spurgte om han kunne hjælpe. Han hjalp mig med at finde det rigtige sted i butikken, og hvilke produkter som ville være bedst for mig.
Priserne er også rigtig fine, selv når de ikke er på tilbud.

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Købet var nemt eftersom jeg ikke skulle bruge en sælger, ellers kan det til tider være som at gå i kraftig modvind, blot ikke denne gang.

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Fik ikke en sammenligning af to ure
Det ur vi købte er der over en måneds leveringstid på

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Kanon pris på det produkt jeg købte. Med de priser kommer jeg meget gerne igen!

Vi valgte Click and Collect på nettet
Fik en mail og SMS næste morgen, om at varen var pakket og klar til afhentning (lige efter bogen) Da vi så ankom til Power Sønderborg ventede vi over en time, før vi fik varen udleveret 😠 ( der var ikke kø)
Beskeden var at han lige skulle finde varen ? - der var jo pakket og klar ????
Mens vi stod pr ventede kom der 4 andre kunder, som også fik en dårlig oplevelse

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Forretning har flink medarbejder,god service og flere vare til valget

Mads var en fantastisk sælger i Sønderborg Power - så vi er fuldt ud tilfreds 🙌

Respuesta de POWER.dk - Sønderborg
Til trods for meget lidt personale plads sygdom, nåede jeg alligevel min bus til tiden. Medarbejderen havde virkelig godt styr på sit arbejde, hurtig ekspedition og et smil på læben.... jeg fik den ønskede mobil og gik glad og tilfreds ud af butikken..👍👍👍