La empresa ha respondido
Kjøpte en 65" Samsung TV, ferdig kalibrert. Pakken hadde svensk mottakeradresse, og Samsung + har bare svensk tekst og språk. Lite hjelp å få der, unntatt å levere tilbake på butikk. Det blir ikke ut... Ver más
La empresa ha respondido
Serviceminded uten å "pushe", tillitsvekkende, avdekte behov . Var utsolgt for den tven vi ønska, men ringte til en annen powerbutikk i nærheten for å konstatere at der var en tv igjen.... Ver más
La empresa ha respondido
Hjelpsomhet og profesjonalitet i førersetet. Fikk god hjelp av en ansatt som tydelig var opptatt av å være god i jobben sin i TV-avdelingen, og at vi skulle bli fornøyde kunder. Henviste videre til sp... Ver más
Nordre Holen 15, 6019, Ålesund, Noruega

Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Profesjonell service og enkel å installere.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Rask betjening på butikken av flink selger som kunne jobben sin ordentlig bra, fine priser

Respuesta de Power.no - Aalesund
Det blir ikke uten problemer.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Handlet på power i breivika Ålesund. Fikk veldig god hjelp av en kunnskapsrik ansatt som het jean. Jean kunne svare på alle spørsmålene mine på en måte slik jeg enkelt kunne forstå det. Anbefaler sterkt denne butikken pga kundeopplevelsen.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Fortjener ingen stjerne her var det dårlig med service så Åndalsnes power får ikke besøk av oss igjen😡

Hyggelig serviceminded personale

Respuesta de Power.no - Aalesund
God kundeservice og svært god innsikt i produkt og leveransesituasjon. Svært god kompetanse og rask håndtering av saken.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Jeg er glad å hendig powder butikk grunn av bra service også jeg er førnøyd alt Power er pest 👍

Utrulig god hjelp fra tre ansatte. Kjekke ungdommer ❤️

Respuesta de Power.no - Aalesund
Jeg synst at hun søte unge damen i kassen var veldig hyggelig😊 Nicole Oliveira, veldig kjekk ung dame

Respuesta de Power.no - Aalesund
This company sucks on costumer service. They wouldn’t help us when the refrigerator broke so we had to contact a service company ourselves. It’s been several problems and now we have waited almost two weeks for help. We’re living without a refrigerator and that’s ridiculous. The refrigerator is only two years! Stay away from this company.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.