Rask handel, fikk god hjelp av ansatte til å finne det jeg trengte. Hun som hjalp meg hadde overraskende mye erfaring om produktene, noe jeg absolutt ikke forventet. Veldig positivt :)
La empresa ha respondido
Det var ingen i kasse området. Sto annet par der som hadde ventet en stund. Kom en som ba oss ring på kl. Paret valgte å gå. Det hadde jeg også gjort om jeg ikke skulle hente pakke. Etter å ventet en... Ver más
La empresa ha respondido
Hjelpsomhet og profesjonalitet i førersetet. Fikk god hjelp av en ansatt som tydelig var opptatt av å være god i jobben sin i TV-avdelingen, og at vi skulle bli fornøyde kunder. Henviste videre til sp... Ver más
La empresa ha respondido
Serviceminded uten å "pushe", tillitsvekkende, avdekte behov . Var utsolgt for den tven vi ønska, men ringte til en annen powerbutikk i nærheten for å konstatere at der var en tv igjen.... Ver más
Nordre Holen 15, 6019, Ålesund, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte klikk og hent etter stengetid lørdag. 8 min etter åpning mandag var der klart for å hentes. veldig kjapt og enkelt

Respuesta de Power.no - Aalesund
Betjeningen gjorde det de kunne for å hjelpe, men var usikker på hvordan de skulle "ordne opp" i det de hadde forårsaket. Skulle bare bruke deler av bonusen jeg hadde men tydeligvis sa misoppfattet vedkommende hva jeg sa og brukte alt.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Veldig behjelpelig personell. Tok kontak med en gang eg kom inn i butikken å fikk god hjelp å veiledning.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Dette må vær Norges sløveste lagerbetjening. Det reklameres med at varen kan hentes etter 30 minutter. Meldingen kom kjapt, og lager betjeningen dukket opp etter 30 minutter . Etter at vi kom til butikken. Langt under forventning!!

Respuesta de Power.no - Aalesund
Fikk hjelp veldig fort, fikk gode svar fra dei på ting Ej lurte om, og dei va hyggelige

Respuesta de Power.no - Aalesund
God service. Gode tilbud. Fikk ekstra tilbud på det jeg kjøpte. Når noen ikke kan finne svaret, henter de andre som kan. Har de ikke produktet selv, er de hjelpsomme med å finne ut hvem som har.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Good service and guidance.
Good variety og goods.

Respuesta de Power.no - Aalesund
Veldig god service og gode tilbud. Opplevde ansatte med god fagkunnskap.

Respuesta de Power.no - Aalesund
burde kankje bli bedre på og oppdatere hvor frakten er

Respuesta de Power.no - Aalesund
da vi kom frem til den butikken, stod tven ferdig pakka og klar til å ta med hjem.