La empresa ha respondido
Veldig god service! Fikk spørsmål om hjelp av flere underveis i mens vi var i butikken. Ble informert om gode tilbud samt mersalg som var aktuelle.
La empresa ha respondido
Jeg hadde god og dårleg opplevelse samtidig. De ansatte hjulpet meg å finne en billig mobiltelefon men har gjort en feil å bytte min mobil ICE abonnement fra 60 Gb til 20 Gb , derfor jeg mistet mange... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fikk hurtig og god behandling og problemet jeg presenterte ble løst på en fortreffelig måte.
Stokkamyrvn. 7, 4313, Sandnes, Noruega

Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og blide ansatte. Gode priser. Liker Power😀😀

Veldig god og hyggelig hjelp når vi kom inn 4 minutter før stengetid

Respuesta de Power.no - Forus
En god opplevelse takket være hyggelig personale som visste hva kundefokus er!

Respuesta de Power.no - Forus
Fikk god service fra en av deres personell med informasjon angående det produkt jeg har kjøpt.

Respuesta de Power.no - Forus
Rask hjelp til produkt, men herfra ble det lang ventetid og rotete anbefalinger.

Respuesta de Power.no - Forus
Ikke noe gikk galt. Trykket feil. Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk. Meget hyggelig og imøtekommende kundebehandler

Respuesta de Power.no - Forus
Hadde mottatt noen kuponger a 400.- for å ha besvart noen forespørsler fra et nettsted. Kupongene hadde en kilometer med tall som måtte slås inn i kassen for å få aktiviter,t men vedkommende tok det sporty og det gikk greit til slutt.
Men - skal det være nødvendig å slå inn 36 tall x 3 for å aktivitert 3 kuponger a kr 400.- ?

Respuesta de Power.no - Forus
Más información sobre otros tipos de reseñas.