Har inte fått tvn. Dålig leverans information till kunden. Kommer att annullera beställningen eftersom det kommer ta tid innan jag får tvn. Samma sak hände med en tidigare tv beställning, tvn kom al... Ver más
Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE
La empresa ha respondido
Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Ver más
La empresa ha respondido
Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Ver más
Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Samma sak hände med en tidigare tv beställning, tvn kom aldrig. Power ligger inte i topp hos mig.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Så vi köpte högtalare till TVn , den var inte speciellt bra o de va lite tråkigt, hade förväntat mig att den var bättre så hade väl önskat att man kanske på något vis gett mig bättre vägledning så jag slapp återlämna detta. När jag väl skulle återlämna så var jag super försiktig och packa ner väldigt nogrant; när jag kom till butiken så var man dock väldigt oförsiktig med paketet; man slet fram allt på golvet. Jag uppskattar att det gick fort men har sett att många butiker är ganska oförsiktiga med sina produkter. Som kund frågar man sig lite hur väl produterna blir behandlade rent allmänt. Detta är inget isolerat problem för Power utan jag sett det på fler ställen. Utöver detta, något jag uppskattar är när de väl blev fel så var de lätt att få hjälp, kan rekommendera att göra det till en grej och trygga kunden , Elgiganten sa till mig i ett annat ärende , något i stil med ; "du har all rätt att byta varan om du inte är nöjd ", detta var då jag lämna in varan så det kändes bra.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Jag fick fin hjälp och är nöjd med min vara.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Vi klarade oss själva till kassan
Betalade o gick
Allt köpte bra vi var duktiga👍

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Köpte en fin dammsugare, väldigt nöjd!
Köpte en 65 tums TV,väldigt bra, hjälpsam och trevlig försäljare!

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Hade hörlurar som gick sönder, de täckas av garantin fick ett sms om att jag skulle komma in "så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för dig.". Det enda de kunde erbjuda var den summan avdragen på en produkt som fanns i butiken eller ett presentkort som också bara fungerar i butiken, trots att butikens utbud var ca noll. Så vet inte riktigt vad det för "tillsammans" kom ifrån. Kändes otroligt slöseri med tid att åka in för att hämta ett presentkort.. fanns ingen anledning till att inte bara skicka det via posten eller digitalt. Det här lär bli sista gången jag handlar i butiken, blir att handla online framöver. Har nu beställt hörlurar från en annan butik vilket jag helst inte ville men power gav mig inget val då samma hörlurar kostade 1000 mer hos dem och inte fanns i butiken. Hade önskat mer rak kommunikation om vad som gällde.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Jag köp enkelt och snabbt en del battling men jag fick inte bra information om hur ska fungera min delbetalning annars jag är väldigt nöjd med handlingar
Tack Power🙂

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av relation som är tryggt att ha, för frågorna kommer när jag kommit hem varan och då kunna återvända med dem…

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Ni har en bra kundservice och en bra bemötande

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. Mycket bra skött och trevlig personal.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Beställde online och hämta i butik, snabbt och lätt