Lite svalt intresse att hjälpa mig i butiken. Jag fick bra hjälp när väl det dök upp en säljare. I kassan fick jag veta att datorn jag just skulle betala inte hade bytes och ångerrätt. Varför då? Ha... Ver más
Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE
La empresa ha respondido
1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Ver más
La empresa ha respondido
Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Ver más
La empresa ha respondido
Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Ver más
Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Beställde online och hämta i butik, snabbt och lätt

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Trevlig säljare som hjälpte till.
Däremot helt sjukt att det inte är öppet köp på Apple Watch

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Bra säljare, som inte var ” för mycket på” , svarade på mina frågor och tydliggjorde vad skillnaden var mellan de objekt jag valde mellan . Lät mig ta beslut i lugn och ro

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Snabb hjälp och trevligt bemötande. Enkel affär.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Jätte dåligt , följer inte distansavtalslagen och alla personal säger olika också motsatsen till deras kundtjänst.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Köpte en samsung 65 tums tv mycket nöjd med mitt köp och bemötande och hjälp jag fick av personal.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Vi fick bra kontakt med säljaren och råd om det vi sökte. Fick en bra lösning på utlämnandet av varan då vi önskade hämta två veckor senare.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Trevlig personal. Lätt att beställa på nätet och hämta ut det som är beställt.