Lite svalt intresse att hjälpa mig i butiken. Jag fick bra hjälp när väl det dök upp en säljare. I kassan fick jag veta att datorn jag just skulle betala inte hade bytes och ångerrätt. Varför då? Ha... Ver más
Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE
La empresa ha respondido
1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Ver más
La empresa ha respondido
Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Ver más
La empresa ha respondido
Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Ver más
Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Väldigt väl bemött och fick saker ordnat som andra butiker ansåg sig inte kunna lösa.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Kunnig och serviceminded personal.
Vi fick bra information om produkten inför vårt köp.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Långam service trots mycket personal. Personal arbetar i öar och är inte förmögna att arbeta över gränser. Är 3 kunder i butiken och jag ser mer än 7 personal. Får fortfarande vänta mer än 10 minuter.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Köpte tvättmaskin och skulle hämta, hade med mig "lyfthjälp". Ut kommer en kille med maskinen och ett leende och hjälper till med lastningen och ett glatt "lycka till"! Maskinen en Samsung funkar fortfarande. Är nöjd.

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Proffsig personal gjorde det lätt att köpa spis

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Vi letade ny dammsugare, vilket resulterade i en ny efter väldigt profsig info/demo av en duktig kille!
MEN. …… det slutade inte med dammsugaren! Vi informerades om olika erbjudanden som resulterade i två nya abonnemang på våra mobiltelefoner och även ett nytt bredband! Vi bytte från 3 till Telenor.
Detta gav oss en rabatt på ca 1200 :-
Dessutom var personals bemötande helt suveränt 🎼🎶👍

Respuesta de POWER.se - Eskilstuna
Har testat mitt ångstrykjärn en gång och det ser ut att fungera bra men manualen är mycket knapphändig vilket jag hade förväntat mig mer av.

Trevlig personal
Lite tråkigt att det inte fanns någon symaskin att titta på men jag beställde en.