Jag gjorde en click & connect för en förmodad smidig upplevelse. Fick instruktioner om att gå till sektionen inne i varuhuset. Fick där stå i "kö" för att få uppmärksamhet från upptagna säljare som in... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detal... Ver más
La empresa ha respondido
Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... Ver más
La empresa ha respondido
Personalen var jättetrevlig och hörlurarna. Jag köpte är sköna och jag behöver bara ladda skalet en gång varge vecka. Så dom håller batteriet länge det är jätte bra.
Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Man blir bemött på ett trevligt sett. Dom kommer fram och hjälper en meddetsamma, och det märks att dom kan sina saker.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Jag är mycket nöjd med mitt besök på POWER i Helsingborg. Personalen var både trevlig, professionell och väldigt kunnig. Ett extra stort tack till Adam och Sonia på vitvaruavdelningen som gav fantastisk service. De tog sig tid att svara på alla mina frågor, gav bra råd och hjälpte mig att hitta rätt produkt utan att känna mig stressad. Deras kunskap och vänliga bemötande gjorde hela köpupplevelsen riktigt positiv. Rekommenderar varmt POWER i Helsingborg.
// Michael Na

Otroligt trevligt bemötande av personalen på affären vid Väla Helsingborg 😎

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Trevlig och hjälpsam personal. Jag fick tips om alternativa produkter om jag inte skulle vara nöjd med varan jag köpte vid tillfället

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Jeg fik svaret på det jeg efterspurgte , ikke bare svaret men begrundelse. Det hjælper mig at vælge varerne.

Power Väla Helsingborg
Toppen service
Socialt trevliga å engagerade
David du är expert hjälpsam tillmötesgående trevlig
Rätt man på rätt plats
Carina ”stammis”

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Köpte mobiltelefon,Snabb service och kunnig personal blir ett plus, minus för att personalen ska tvunget ska prakka på abonnemang, fast man är tydlig med att jag inte vill ha nytt.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Nöjd allt jag sökte fanns hos er. Fungerade mycket bra i kassan också så inget att klaga på. :-)

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Mycket fin service och en mycket duktig försäljare. Återkommer gärna.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Fick snabb och professionell hjälp och var väldigt nöjd med produkten

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Trevlig och kunnig personal. Fick den information som vi behövde och som gjorde att vi valde att köpa hos er.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Killen som hjälpte oss att välja vår vara, hon i kassan var inte fullt så vänlig, men ok ändå.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Mycket bra service av försäljaren som var mycket behjälplig och serviceinriktad vid köpet av en Ac.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Otrevligt personal, långa köer, ingen personal som tar tag i kunder utan istället gömmer sig för att kolla på sin telefon