Jag gjorde en click & connect för en förmodad smidig upplevelse. Fick instruktioner om att gå till sektionen inne i varuhuset. Fick där stå i "kö" för att få uppmärksamhet från upptagna säljare som in... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detal... Ver más
La empresa ha respondido
Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... Ver más
La empresa ha respondido
Personalen var jättetrevlig och hörlurarna. Jag köpte är sköna och jag behöver bara ladda skalet en gång varge vecka. Så dom håller batteriet länge det är jätte bra.
Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Personalen hade inte plockat färdigt ordern trots notis om att den var klar, väl hemma insåg jag att personalen plockat fel produkter. Fick köra ytterligare en runda på 5mil för att få det löst.
Personalen vid första besöket verkade inte vila vara där överhuvudtaget, de log inte ens en ända gång och kändes lite oprofessionella och kunden kändes inte i centrum.
Övrig personal verkade väldigt flummiga och var överallt precis som den inte visste vad deras uppgifter va. Ropades på personal till kassan men dök aldrig upp nån, kön blev bara länge och längre, kunder ställde sina varor och gick till konkurrenten på andra sidan.
De var bättre förr. Ni kan nog bättre!

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Snabb service, kunnig och hjälpsam personal som tog sig tid. Framför allt serviceinriktad och bra kundbemötande, vilket är A och O i en butik.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Trots problem lokalt med banksystemet kunde mitt köp genomföras. Personal som hittade lösningar snabbt och smidigt.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Jag skulle köpa ett par hörlurar och det gjorde jag så jag är nöjd

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
En ung mycket trevlig dam löste mitt problem med SMS i min iPad. Bra service, tack.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Det var bra och utmärkt produkt och bra personal och lätt att parkera

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Det var en mycket trevlig säljare jag fick hjälp av.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Säljaren som hjälpte oss var jättetrevlig men en annan o personalen skällde öppet på honom och tyckte han skulle gjort något på en annan avdelning. Oproffsigt och otrevligt.