Jag gjorde en click & connect för en förmodad smidig upplevelse. Fick instruktioner om att gå till sektionen inne i varuhuset. Fick där stå i "kö" för att få uppmärksamhet från upptagna säljare som in... Ver más
La empresa ha respondido
Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... Ver más
La empresa ha respondido
Personalen var jättetrevlig och hörlurarna. Jag köpte är sköna och jag behöver bara ladda skalet en gång varge vecka. Så dom håller batteriet länge det är jätte bra.
Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Suecia

Invita a los clientes a opinar

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Två otroligt vänliga expediter hjälpte en virrpanna som ja till ett bra alternativ TACK !!!!!
t.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Beställde en fläkt för upphämting, snabbt lätt och bra.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detalj och stannade till och med längre på jobbet för att hjälpa mig eftersom jag kom innan butiken stängde. Detta är inte mitt första köp här, och jag vet att jag kommer tillbaka igen. Tack så mycket

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Beställning via nätet var smidigt och vid butiken var det trevlig personal som var service inriktade och mycket trevliga.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Trevlig säljare som inte försökte övertala oss att köpa något dyrare, även om jag frågade om vi inte skulle titta på fotboll på den nya tvn.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Jag ville köpa en laptop och blev lurad till en återlämnad/ångrad köp i pretext att den var programmerad med antivirus vilket det skulle göras under tiden jag var i affären….
Försäljaren säljare kom till mig med en data som var redan programmerad den fjärde i femte 2026 vilket jag köpte i affären. Datan var den 22:e i sjätte. Det visar sig att datan har varit returnerad för den hade redan etiketter att det var programmerad tidigare än den dagen det skulle ske min kö så jag kände mig totalt lurad. När jag kom hem upptäckte att det var c var bruten och på syllen så var det skrivet med penna exakt som när man returnera och köper retur varor i affären så jag var missnöjd totalt och jag tror jag ska lämna tillbaks den direkt.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Mycket hjälpsam och kunnig försäljare.
Trevligt bemötande.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
Bra service och mycket bra produkt. Jag insipprade tre väninnor till att köpa den produkt som jag har köpt . De är supernöjda,, samma som jag .

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla
En försäljare som kunde prata för sin vara.