POWER.se - Helsingborg Väla Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Marknadsvägen 5, 260 36 Ödåkra-väla, Skåne län, SE

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag gjorde en click & connect för en förmodad smidig upplevelse. Fick instruktioner om att gå till sektionen inne i varuhuset. Fick där stå i "kö" för att få uppmärksamhet från upptagna säljare som in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalen var jättetrevlig och hörlurarna. Jag köpte är sköna och jag behöver bara ladda skalet en gång varge vecka. Så dom håller batteriet länge det är jätte bra.

1. Empresa de electrónica

• Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Suecia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Helsingborg Väla

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

14.961 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra pris & snabbt.n

26 de junio de 2026

Hej Sture,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både priset och hur snabbt allt gick.

Superbra & snabb service

Superbra & snabb service

29 de junio de 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick superbra och snabb service i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Två otroligt vänliga expediter hjälpte…

Två otroligt vänliga expediter hjälpte en virrpanna som ja till ett bra alternativ TACK !!!!!
t.

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så vänlig och hjälpsam service i Helsingborg Väla, och att ni hittade ett bra alternativ.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket.

Mycket bra service.

Fantastisk kundservice

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse och att servicen levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bra & trevlig säljare

27 de junio de 2026

Hej Marie,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Trevligt bemötande och hjälpssmt

Trevligt bemötande och hjälpsamt!

26 de junio de 2026

Hej Maxime,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde en fläkt för upphämting

Beställde en fläkt för upphämting, snabbt lätt och bra.

Hej Bertil,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det gick snabbt, lätt och bra att beställa för upphämtning.

Bra trevligt bemötande

Bra trevligt bemötande

Hej Kay,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande i Helsingborg Väla.

Super affär

Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detalj och stannade till och med längre på jobbet för att hjälpa mig eftersom jag kom innan butiken stängde. Detta är inte mitt första köp här, och jag vet att jag kommer tillbaka igen. Tack så mycket

25 de junio de 2026

Hej Anastasiia,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Helsingborg Väla och att besöket kändes både tryggt och trevligt från början till slut. Det betyder mycket att du väljer att komma tillbaka, och vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beställning via nätet var smidigt och…

Beställning via nätet var smidigt och vid butiken var det trevlig personal som var service inriktade och mycket trevliga.

Hej John-Erik,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vad roligt att höra att beställningen via nätet gick smidigt och att du fick ett så fint bemötande i Helsingborg Väla. Det uppskattas verkligen när både processen och servicen i varuhuset fungerar så bra.

God service

Lätt att hitta den produkten jag ville köpa

Hej Jörgen,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du fick god service och att det var lätt att hitta rätt produkt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig säljare som inte försökte…

Trevlig säljare som inte försökte övertala oss att köpa något dyrare, även om jag frågade om vi inte skulle titta på fotboll på den nya tvn.

25 de junio de 2026

Hej Thomas,

Tack för din fina recension! Det är härligt att höra att ni fick ett trevligt och avslappnat bemötande, där fokus låg på att hitta rätt produkt för er utan onödig övertalning.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Helsingborg Väla.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag ville köpa en laptop och blev lurad…

Jag ville köpa en laptop och blev lurad till en återlämnad/ångrad köp i pretext att den var programmerad med antivirus vilket det skulle göras under tiden jag var i affären….
Försäljaren säljare kom till mig med en data som var redan programmerad den fjärde i femte 2026 vilket jag köpte i affären. Datan var den 22:e i sjätte. Det visar sig att datan har varit returnerad för den hade redan etiketter att det var programmerad tidigare än den dagen det skulle ske min kö så jag kände mig totalt lurad. När jag kom hem upptäckte att det var c var bruten och på syllen så var det skrivet med penna exakt som när man returnera och köper retur varor i affären så jag var missnöjd totalt och jag tror jag ska lämna tillbaks den direkt.

Respuesta de POWER.se - Helsingborg Väla

Tack för att du tog dig tid att skriva och dela med dig av din upplevelse! Det var tråkigt att läsa att du känner dig osäker kring datorn du köpte. Vi förstår att det väcker frågor när skicket eller märkningen inte stämmer överens med det du hade förväntat dig.

Självklart ska man känna sig trygg med sitt köp och det är därför viktigt för oss att få veta när något upplevs oklart. Det kan finnas olika förklaringar till det du beskriver, men vi förstår samtidigt att det är svårt att känna sig nöjd när man får den här känslan.

Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammade oss på detta. Sådana synpunkter hjälper oss att se över våra rutiner och hur vi kan bli ännu tydligare i kommunikationen! Om du fortfarande har frågor kring datorn eller vill att vi tittar närmare på det du upptäckt är du varmt välkommen att kontakta eller besöka oss.

Vi hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Trevlig personal

Perfekt ni hade vad jag sökte

Hej Sven,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande och att du hittade precis det du sökte hos POWER Helsingborg Väla.

Varmt välkommen tillbaka.

Rutin

Rutiner hos personer i butik

18 de junio de 2026

Hej Bengt-Åke,

Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du uppskattade rutinen och bemötandet i varuhuset i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Helsingborg Väla⚡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket hjälpsam och kunnig försäljare.

Mycket hjälpsam och kunnig försäljare.
Trevligt bemötande.

23 de junio de 2026

Hej Monica,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hjälp av en kunnig säljare i Helsingborg Väla. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och mycket bra produkt

Bra service och mycket bra produkt. Jag insipprade tre väninnor till att köpa den produkt som jag har köpt . De är supernöjda,, samma som jag .

20 de junio de 2026

Hej Viorica,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med både servicen och produkten, och extra kul att dina väninnor också blev nöjda.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket för oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick hjälp snabbt och dem va…

Jag fick hjälp snabbt och dem va trevliga

Hej Evanthia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och trevlig hjälp hos oss i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra service!

Hej Lena,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen hos POWER Helsingborg Väla.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En försäljare som kunde prata för sin…

En försäljare som kunde prata för sin vara.

20 de junio de 2026

Hej Marika,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp av en säljare som kunde sin produkt och gav ett bra intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Helsingborg Väla.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Helsingborg Väla⚡

8 consejos para escribir buenas reseñas.