POWER.se - Malmö Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos Power butik i Malmö Produkten jag ville ha fanns inte i lager i butiken, men personalen hjälpte mig direkt att beställa den på plats. Leveransen gick snabbt och... Ver más

1. Empresa de electrónica
  6. Tienda de TV

Escrito por la empresa

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

15.629 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra service

Ända butik som hade varan.. Så mycket nöjd ;-)

6 de julio de 2026

Hej Nick,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och att du hittade varan hos oss i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det betyder mycket att du är så nöjd.

Jättebra mottagning

Jättebra mottagning, trevlig och hjälpsam personal

Hej Mirza,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett så bra mottagande och upplevde personalen som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Malmö.

Mycket bra service!

Mycket bra service!
Jätte nöjd med mitt köp.
Prisvärd produkt av bra kvalitet.

Hej Violeta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med både servicen och produkten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande och hjälpande.

Trevligt bemötande och hjälpande.

Hej Kenth,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i Malmö.

Kunnig och trevligpersonal.

Kunnig och trevligpersonal.
Smidig hemleverans

Hej Kristina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett kunnigt och trevligt bemötande och att hemleveransen fungerade smidigt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi gick in och valde en produkt

Vi gick in och valde en produkt. Sedan betalade vi för den. Personalen i kassan tog betalt rätt summa. Solid trea.

Hej Alicia,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Det låter som att besöket fungerade smidigt och att allt gick som det skulle i kassan, och vi uppskattar att du delade med dig av upplevelsen.

Vi hoppas att nästa besök känns ännu bättre än en solid trea.

Bra säljare

Bra säljare

Hej Adel,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i Malmö och hade en så positiv upplevelse hos oss.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Malmö⚡

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra…

Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb.

Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om det var rätt men de hävdade att de inte visste någonting. Om Freetrailer eller 69-trailer…

Fick till slut hem kylskåpet med 69-trailern.

Hej Örjan,

Tack för att du delade med dig. Det är fint att höra att säljaren gjorde ett bra jobb och hjälpte dig väl med kylskåpet.

Samtidigt förstår jag att upplevelsen med Freetrailer blev förvirrande. De första 4 timmarna är gratis vid direkthämtning, men tilläggsförsäkring kostar 69 SEK per dygn och en reservation i förväg kostar 49 SEK.

Det låter alltså som att avgiften du såg kan ha varit försäkringen, snarare än själva lånet av släpet. Att du inte fick ett tydligt svar på plats gjorde förstås upplevelsen sämre.

Tack för att du lyfter det. Den typen av återkoppling är värdefull och hjälper oss att göra informationen tydligare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Era medarbetare och nu tänker jag…

Era medarbetare och nu tänker jag speciellt på er Pernilla på Svågetorp i Malmö.

Vilken service, kunnskap och vänlighet hon delade med sig av.

Fantastiskt ❣️

24 de junio de 2026

Hej Pernilla,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra service, kunskap och vänlighet i Malmö, och att Pernilla gjorde ett så starkt intryck.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjda med köpet av…

Mycket nöjda med köpet av tvättmaskin.Fungerade utmärkt vid varuhuset då vi hämtade den. Bra förpackad som gjorde det smidigt då vi lastade den.

27 de junio de 2026

Hej Pia,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt fungerade smidigt vid upphämtningen i Malmö och att förpackningen gjorde lastningen enkel.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min dotter njöd med de funker som det…

Min dotter njöd med de funker som det ska och fina
Tack

27 de junio de 2026

Hej fad,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att din dotter är nöjd och att allt fungerar som det ska.

Hej Britt-Marie,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde trevlig personal och god service i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande från personalen som…

Bra bemötande från personalen som visadebb vi på bra kunskap

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett bra bemötande och kunnig hjälp i Malmö.

Trevligt bemötande av säljare

Trevligt bemötande av säljare. Mycket hjälpsam!

Hej Nord,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hjälpsam service i Malmö.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande och snabb hantering.

Trevligt bemötande och snabb hantering.

Hej Liselott,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och snabb hantering i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grym service och trevlig personal!

Grym service och trevlig personal!

7 de junio de 2026
Opinión espontánea

Hej louise,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick grym service och blev väl bemött i Malmö.

Fick hjälp snabbt

Fick hjälp snabbt

Hej Teresa,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du fick hjälp snabbt i Malmö, det uppskattas verkligen.

Bra kunskap hos personal

Bra kunskap hos personal, hjälpsamma

20 de junio de 2026

Hej Daniel,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig och hjälpsam i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Trevlig hjälpsam säljare

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen snart.

Super trevlig person som hjälpte oss

Super trevlig person som hjälpte oss

Hej Amer,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att ni fick så trevlig hjälp i Malmö, och vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

8 consejos para escribir buenas reseñas.