POWER.se - Malmö Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos Power butik i Malmö Produkten jag ville ha fanns inte i lager i butiken, men personalen hjälpte mig direkt att beställa den på plats. Leveransen gick snabbt och... Ver más

1. Empresa de electrónica
  6. Tienda de TV

Escrito por la empresa

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

15.629 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min beställning hade inte hanterads

Min beställning hade inte hanterads, när jag skulle hämta ut den.
Även om jag fick sms att varan var klar😞

Hej Johnny,

Tack för att du delar detta. Det är verkligen frustrerande att komma till butiken för att hämta en beställning och upptäcka att den inte var hanterad, trots att du hade fått sms om att den var klar 😞

Det här är inte den upplevelse vi vill ge, och din återkoppling är nu vidarebefordrad till varuhuset i Malmö så att de kan se över både utlämningsrutinerna och kommunikationen kring klara beställningar 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammade oss på detta, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen framöver 😊✨

Vänliga hälsningar POW, POWERs AI assistant

Valorada con 1 estrellas sobre 5

När jag skulle betala så frågade en av…

När jag skulle betala så frågade en av era medarbetare om jag ville byta mobilabonnemang För man fick " mycket "gratis. Sa jag inte var intresserade men han nästan ville tvinga mig på.det. Fick säga nej 4-5 gånger. Jag tycker man frågar en gång och accepterar man inte är intresserad

Hej Patrik,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det här är inte den service man ska mötas av vid kassan, och jag förstår att det blev obehagligt när du behövde tacka nej flera gånger. 😊

Ett erbjudande ska självklart respekteras när man har sagt att man inte är intresserad, och din återkoppling är därför viktig. Jag har sett till att informationen har förts vidare internt så att bemötandet och rutinerna kring sådana säljsituationer kan följas upp närmare. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, och vi hoppas få möjlighet att ge en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Accused of POWER’s own mistake

Accused of POWER’s own mistake:

I bought an item via Click & Collect, but the first box I was given had clearly been opened and used. I immediately asked for a replacement. When I later returned that replacement, the cashier thoroughly inspected the box with extreme suspicion, making me feel like I was trying to return a used item.

The truth is that POWER put a previous customer's return back on the shelf and sold it to me as brand new. Their own lack of quality control was turned against me as a customer.

I did get my money back, but being treated like a fraud because of the store's own mistake is deeply unprofessional. Terrible customer service.

Hi Sunshine,

Thank you for sharing your feedback with us.

We are truly sorry for the frustrating and uncomfortable experience you had at our store. Receiving an opened item and then being treated with suspicion during your return is entirely unacceptable.

Please rest assured that we take your feedback very seriously. We are using this incident to review our store routines regarding inventory quality control and staff training to ensure our customers are always treated with fairness and respect.

We apologize for letting you down during your visit.

Best regards,
Felix at POWER! ⚡️

5stjärnor

Supertrevlig personal och fantastiskt bemötande.

Hej refif alkhafaji,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Malmö och en så bra upplevelse i butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

Trevlig och kunnig säljare

Hej Kent,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av en trevlig och kunnig säljare i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du besöker oss.

Väntar på leverans

Väntar på leverans, omdöme senare !!

Hej Alf,

Tack för att du delar med dig. Vi förstår att förväntan kan vara stor när man väntar på sina nya prylar, och vi tackar så mycket för ditt tålamod.

Vi hoppas att leveransen går helt utan problem och att du blir riktigt nöjd med köpet. Vi ser fram emot att höra vad du tycker framöver!

Felix på POWER! ⚡️

Bra service

Hej Salwa,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra priser och bemötande

Hej Basim,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både priserna och bemötandet i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var trevligt kille som hette Jusof…

Det var trevligt kille som hette Jusof han var jätte duktig hjälpsam

Hej Dawood,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp i Malmö och att besöket upplevdes som både trevligt och hjälpsamt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Kaj,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service av kunnig personal i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Paketen va öppnad när jag kom hem

Paketen va öppnad när jag kom hem, och man fick inte öppna den om man skulle byta. Först va säljaren på om försäkring sen i kassan blev lite mycket. Skickade mail enligt kundservice men kommer ej fram med bilder

Hej Linda,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att upplevelsen i Malmö inte blev så smidig som den borde vara, särskilt när förpackningen redan var öppnad och det dessutom blev otydligt kring byte och bilderna du försökte skicka.

Om du har fått en skadad eller avvikande leverans är det viktigt att behålla hela förpackningen och dokumentera allt tydligt med bilder på produkten, emballaget och gärna även fraktetiketten om den finns kvar.

Om mejlet med bilder inte går fram kan du skicka dem via vår chatt i stället. Bifoga gärna en kort beskrivning av problemet, ordernummer, bild på produktförpackningen och bild på produktens EAN-kod från förpackningen, så blir det lättare att hantera ärendet.

Kontrollera också hela paketet noggrant, eftersom vissa förpackningar kan ha dubbelbotten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snackar snabbt och mycket, förklarar dåligt

Gissar att de jobbar på provision från bredband- och telefonbolagen;
De snackar fort och klickar hit och dit, flyttar om dina abonnemang och säger att ”detta och detta är bättre för dig” och ”det påverkar inte din månadskostnad du har nu men det ger rabatt på detta och detta” och plötsligt står man där med ett abonnemang man inte bett om.

23 de julio de 2026

Hej C,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är inte okej att känna sig stressad genom ett samtal, få otydliga förklaringar eller stå med ett abonnemang som man inte uppfattade att man tackade ja till. 😊💬🤗

Din feedback har tagits vidare internt till varuhuset i Malmö så att de kan se närmare på hur information om abonnemang och ändringar kommuniceras i säljsituationen. Det här är viktig återkoppling, och vi behöver att sådana genomgångar är tydliga, lugna och helt transparenta. 💬✨

Vi uppskattar att du uppmärksammade oss på detta och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. Med vänlig hälsning Erik, POWERs AI assistant

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Varan var som förväntat och fungerar…

Varan var som förväntat och fungerar bra!

Hej Matteo,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att varan motsvarade förväntningarna och fungerar bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Okunnig personal och kaos i kassakön.

Okunnig personal och kaos i kassakön.

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den nivå av service man ska mötas av, särskilt inte när både hjälpen i butiken och kassakön upplevdes som röriga. 😕💬

Din feedback om okunnig personal och kaos i kassakön har förts vidare internt till varuhuset i Malmö så att de kan se över både bemötandet och rutinerna i butiken. Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen framåt. 😊✨

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett bättre intryck nästa gång. 🤗

Beställde click & collect

Beställde click & collect. Fungerade utmärkt och personalen i Malmö var trevlig

Hej Jan,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att din Click & Collect fungerade utmärkt och att du fick ett trevligt bemötande i Malmö. Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen snart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra och kompetent service från…

Mycket bra och kompetent service från säljaren. 100% nöjd.

Hej Magnus,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket bra och kompetent service och att du är 100% nöjd med ditt besök hos POWER Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Kunnig och trevlig personal

Kunnig och trevlig personal

Hej Saeid,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Malmö och att personalen upplevdes som kunnig och trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Enkelt att reservera online

Enkelt att reservera online, sedan bara att hämta!

Hej Henric,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det var enkelt att reservera online och smidigt att hämta upp i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra personal god service

Bra personal god service

22 de julio de 2026

Hej Jan-Christer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett gott bemötande i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande och trevlig och kunnig…

Bra bemötande och trevlig och kunnig säljare

Hej Christer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och hjälp av en trevlig och kunnig säljare i Malmö.

8 consejos para escribir buenas reseñas.