POWER.se - Malmö Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb. Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Ver más

1. Empresa de electrónica
  6. Tienda de TV

Escrito por la empresa

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

15.640 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hej Ana,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och effektiv.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tycker det räcker med att fylla i fem…

Tycker det räcker med att fylla i fem stjärnor.

Hej Tom,

Tack för de fem stjärnorna. Det uppskattas verkligen!

Härligt att höra att upplevelsen var så bra att det räckte att fylla i högsta betyg.

Ja det var jättebra!

Ja det var jättebra. Jag fick bra förklaring när det gäller kvalitet effektivitet och så vidare. Fick hjälp med jämföra priser och jag fick det bästa alternativet. Jag fick också bra hjälp med transport. Allt var smidigt och glädjande.

Hej Mamadou,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är verkligen roligt att höra att allt fungerade så smidigt och att du fick tydlig hjälp med både jämförelse, kvalitet, effektivitet och transport.

Extra kul att höra att du fick ett alternativ som passade dig riktigt bra.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alla var trevliga och sökte upp mig men…

Alla var trevliga och sökte upp mig men folk måste chilla med parfymen. Var tvungen att ta ett steg bak när personal kom fram

27 de mayo de 2026

Hej Patrick,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen fint att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och att personalen var uppmärksam.

Samtidigt förstår vi att miljön i varuhuset också påverkar upplevelsen. Tack för att du lyfter det.

Snabbt leverans,bra kvalite!

Bra kvalitet och snabb leverans.

26 de mayo de 2026

Hej Marius,

Tack för den fina recensionen!

Det är verkligen roligt att höra att både kvaliteten och leveransen levde upp till förväntningarna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had to do a return and buy a new hoover…

Had to do a return and buy a new hoover - very good service- staff was very helpful

Hi Glenda,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick väldigt bra service och hjälpsam hjälp i samband med din retur och ditt nya köp.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra erbjudande

Bra erbjudande, bra bemötande

24 de mayo de 2026

Hej babak,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att både erbjudandet och bemötandet levde upp till förväntningarna.

Power Malmö

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos Power butik i Malmö Produkten jag ville ha fanns inte i lager i butiken, men personalen hjälpte mig direkt att beställa den på plats. Leveransen gick snabbt och jag fick produkten redan efter två dagar. Personalen var trevlig, professionell och hjälpsam under hela processen. Jag är mycket nöjd med servicen.

Hej Sakina,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse i Malmö.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp i butiken, att beställningen ordnades smidigt och att leveransen kom fram så snabbt. Extra kul också att servicen upplevdes som trevlig, professionell och hjälpsam hela vägen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva detta.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevlig bemötande i affären

Mycket trevlig bemötande i affären. Manen som ekspedierade oss var mycket trevlig,
Leveransen gick smidigt. Installatör gjorde allt för att vi bli nöjda.

Hej Maria,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett trevligt bemötande i butiken, att leveransen gick smidigt och att installationen levde upp till era förväntningar.

Sådant uppskattas mycket.

Fullkomligt nöjd

Fullkomligt nöjd. Förutom att det var lite krångligt när vi skulle hämta varan i Malmö. Det gick inte att köra runt, utan blev tvungen att backa med släp. Men det var inget avgörande.

Hej Diana,

Tack för den fina recensionen och för att du delar med dig.

Härligt att höra att ni är fullkomligt nöjda.

Tack också för återkopplingen om upphämtningen i Malmö. Det är värdefullt att få veta att det blev lite krångligt med släp, även om det inte påverkade helhetsintrycket avgörande.

Bra pris

Bra pris , service,

Hej Aphisara,

Tack för de fina orden om både pris och service.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Malmö var så bra.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varan fungerade inte utifrån säljarens…

Varan fungerade inte utifrån säljarens förslag

18 de mayo de 2026

Tjena Thomas!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi fattar verkligen att det blir lite snopet när en produkt inte riktigt lirar som man hoppats utifrån rekommendationen. Du får gärna besöka butiken med den så kan vi kika på en eventuell lösning åt dig. Vi har 60 dagars öppet köp på nästan hela vårt sortiment! Hoppas att resten av upplevelsen ändå kändes smidig och att vi får chansen att ge ett bättre intryck nästa gång!

Allt gott,
Saga på POWER!⚡

Duktig person trevligt och snäll

Duktig person trevligt och snäll

20 de mayo de 2026

Hej Bahjat,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var trevlig och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa till igen.

Blev mycket väl bemötta av personalen,

Blev mycket väl bemötta av personalen,
Så vi är mycket nöjda!

20 de mayo de 2026

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni blev så väl bemötta och känner er mycket nöjda.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bästa bemötande man kan tänka sig…

Det bästa bemötande man kan tänka sig och jag är både tacksam och nöjd

16 de mayo de 2026

Hej Lisbeth,

Tack för de fina orden. Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett så bra bemötande och att du är både tacksam och nöjd.

Sådan återkoppling uppskattas mycket och betyder mycket för oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra bemötande av personal och…

Väldigt bra bemötande av personal och fick bra information om det vi ville köpa.

15 de mayo de 2026

Hej Elham,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett bra bemötande och tydlig information inför ert köp. Sådant uppskattas verkligen.

Vi är bjöd

Vi är jätteglada

15 de mayo de 2026

Hej Nasrin,

Tack så mycket för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att ni är jätteglada.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Säljaren var snäll och kunnig

Säljaren var snäll och kunnig

14 de mayo de 2026

Tjena Pierre!

Tack för ditt omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde bemötandet som både snällt och kunnigt. Vi strävar alltid efter att vara både hjälpsamma och tydliga så att det känns tryggt hela vägen i ditt köp. Kul att det märktes i din upplevelse och vi hoppas på en 5-stjärnig upplevelse nästa gång!

Allt gott,
Saga på POWER!⚡

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Köpte varan som present och leveransen…

Köpte varan som present och leveransen gick snabbt till belåtenhet .

13 de mayo de 2026

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig. Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att allt fungerade bra med presenten.

Vi uppskattar verkligen omdömet och hoppas att produkten blev uppskattad.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

8 consejos para escribir buenas reseñas.