Den kvinnliga expediten var mycket trevlig , gav mig ett bra pris och förmodligen innehavde lite produktkännedom också. Ångrar inte köpet även om jag blev förvånad att den tämligen kraftfulla maskin s... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick bra hjälp av trevlig och kunnig personal och fick information om att jag kunde registrera min vara (Bosch skaftdammsugare) på Bosch hemsida och att Power skulle hjälpa mig om jag fick problem... Ver más
La empresa ha respondido
Stod länge och väntade där det stod i sms att jag skulle hämta mina saker. Säljarna tittade inte ens på oss. Fattar att de har fullt upp med andra kunder oxå, men en blick och ett 'jag ser dig, snart... Ver más
La empresa ha respondido
All personal jag mötte i butiken såg mig i ögonen och frågade om de kunde hjälpa mig. Väldigt positivt och trevligt. Den tjej som sedan hjälpte mig var kunnig och lyhörd för mina behov, kom med bra... Ver más
Koppargatan 30, 602 23, Norrköping, Enebymo, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Är nöjd med själva köpet men säljaren verkade trött och ointresserad. Tur att jag visste vad jag ville ha annars hade jag inte handlat hos er.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Trevlig säljare men lurade mig på en skrivare som hon påstod att den fung på 5GHz men ens på 2,4 GHz som vanligt jag ville slippa krånglet med WIFI. Så jag har inte använt skrivaren ännu får inte igång den Lurad

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Trevligt bemötande. Gav bra information så att vi upplevde att det var ett bra köp.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Man kände sig välkommen ,trevlig personal som arbetar där, man kunde fråga om maskiner och få svar duktig personal.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Fick tag på den dammsugare jag var ute efter och fick bra hjälp av er personal

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Jag fick snabb och bra hjälp av en i personalen. Så köpet gick ganska fort.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Dem var professionell och hjälpsam! Jag är jätte tacksam och nojd

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Jag stod och väntade på hjälp i 15 min. Fick och och leta upp personal till slut

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Min kamera krånglade och besökte därför Power service om hjälp. Beslutades att den skulle skickas vidare till Power centralt. Efter två dagar fick jag besked om att den ej skulle repareras. Erbjöds att ersättas med samma belopp som jag betalde vid inköpet. Mycket snabb och seriös reklamation som ger trygghet.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Väldigt otrevlig personal. Hjälpte inte till och verkade inte veta någonting. Svårt att kunna ge ett bra betyg. Produkten var som förväntat.

Dåligt service och otrevlig, aldrig mer Power i Norrköping

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Mottagandet av grabbarna på TV avdelningen var kanonbra!!

Bra bemötande och snabb service, mycket bra pris / Gabriel

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Bästa butiken och bästa servicen

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Kunnig, serviceinriktad och trevlig personal