Bra, kanske de blir myket bättre om erfarenhet och bemottande. Eligiganten kundservice är mycket bättre. Jag hoppas en dag Power också utvickas likadant. Jag är medlem hoss boda eligigantin och e... Ver más
La empresa ha respondido
BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Ver más
La empresa ha respondido
Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Ver más
La empresa ha respondido
Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Ver más
Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Bra, kanske de blir myket bättre om erfarenhet och bemottande.
Eligiganten kundservice är mycket bättre.
Jag hoppas en dag Power också utvickas likadant. Jag är medlem hoss boda eligigantin och er .
Tack på förhand

Respuesta de POWER.se - Växjö
Fantastisk trevlig och duktig kille som hjälpte mig. Sevdin hette han

Respuesta de POWER.se - Växjö
Vill gärna ha ett stort kvitto när man handlar istället för e-post

Respuesta de POWER.se - Växjö
De hade produkten hemma. I övrigt måste den övriga personalen upp på tå även när det är semestertider. Stå och prata med varandra eller scrolla telefon funkar inte när man går förbi dem, kan skötas snyggare.

Respuesta de POWER.se - Växjö
Jag behövde vänta ÅTTA DAGAR från att jag lade beställning tills jag fick någon notifikation om status ändring, och första notifikationen om status ändring var att ordern var på väg till butik, ordern skickades ÅTTA DAGAR efter beställning lades trots att den fanns i Centrallagret vid beställning under mertalet av dagarna. (Inget fel butiken gjorde utan kedjan som helhet)
När beställningen väl kunde hämtas ut så skickades sms:et ut ÅTTA MINUTER innan butiken stängde för dagen, inte en chans att hämta den dagen. När jag väl kunde komma till butiken följande morgon så behövde jag vänta i 20 minuter innan jag fick den hjälp jag behövde och bli frågad av TRE anställda under tiden varav den siste kunde hjälpa mig, de andra två hänvisade mig till en anställd som var upptagen med en annan kund...
Fast det är inte helt oväntat att behöva vänta en stund för att få hjälp men när den hjälpen jag behövde var "jag har en beställning att hämta ut här på avdelningen", så blir det rätt frustrerande att behöva vänta på att få hjälp för en sak som tar mindre än 2 minuter att göra.
Servicen i hela företaget är rätt dålig på många fronter, man behöver vänta flera dagar utan uppdatering, sms om uthämtning skickas aldeles för sent på dagen ibland. Man kan behöva vänta länge än rimligt när man ska hämta ut en beställning.
Produkten jag beställde fungerar utmärkt, så jag är nöjd med produkten.
Jag kommer troligen handla hos power igen men det lär nog dröja ett tag innan dess

Respuesta de POWER.se - Växjö
Enkelt att beställa och få hemleverans (av kyl/frys), smidigt löst på golvet. Det var inte supertydligt när leveransen skulle ske men det togs om hand om dagen efter utan att jag gjorde något.

Respuesta de POWER.se - Växjö
Kom in i butiken med väskor, en extremt otrevlig tjej sa åt mig att gå till kassan med väskorna. Kommer nog att dröja några år innan jag köper något där igen.

Respuesta de POWER.se - Växjö
Vi blev övertalade att teckna ett familjeabonnemang hos Telenor, något som för oss, blev dyrare än vårt tidigare abonnemang. Jag skulle bara köpa en telefon.
Ni burde lära era säljare att visa mer respekt för äldre kunder, vi kände oss ”överkörda”, efteråt.

Respuesta de POWER.se - Växjö
Kommer aldrig handla hos er mer. Dålig kundservice otrevlig personal

Respuesta de POWER.se - Växjö
Trevligt och sakligt bemötande.
Trevligt även i kassan.