Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Via Opwekken.com zijn er 13 zonnepanelen geïnstalleerd op 8 februari 2023. Het aanbestedingstraject liep wat rommelig en was installatietechnisch ook niet correct en op de definitieve rekening ston... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Powertip schijnt het energiecontract van ons te beheren, waarbij mijn wederhelft de contactpersoon zou zijn. Dat lijkt ons sterk, aangezien ik altijd de energiecontracten regel. Daarbij zitten we 5... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zakelijke overstap gemaakt naar Innova Energie, netjes te woord gestaan en alles was heel duidelijk toegelicht. Had nog wat vragen en kon mijn contactpersoon Zoë heel gemakkelijk bereiken.

1,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Vervelend bedrijf

Vervelend bedrijf. Belt regelmatig en verbreekt de verbinding nadat is opgenomen. Geen idee hoe ze aan mijn contactgegeven komen.

3 de septiembre de 2021

Dubieus

Zojuist gebeld door iemand van Powertip over mijn nieuwe energiecontract (ik zit net bij een andere aanbieder). Ze dachten dat de voornaam van m'n dochter mijn achternaam was en dat ik in Leiderdorp woonde (daar woon ik niet). Toen ik dit aangaf klonk de dame die ik aan de lijn had nogal verward en gaf ze aan dat ze het verder uit ging zoeken en dat ze me terug zou bellen. Ik heb overigens nog nooit eerder van deze club gehoord en ze komen behoorlijk dubieus over.

31 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Proberen je snel over te halen

Iemand van Powertip vertelde me dat ze van 'het collectief' is en dat ik daar zelf mijn gegevens achtergelaten had. Ze had wel een lager tarief voor mij, echter wist ze ook niet wat mijn huidig tarief is of waar ik nu mijn energie van krijg. Hoe ze aan mijn tel nummer kwamen weet ik niet, maar in ieder geval zijn het gewoon ordinaire call center praatjes.

Geen idee hoe het echt zit maar heb er totaal geen vertrouwen in.

27 de agosto de 2021

Oplichting

Doen alsof je een energiecontract via hen hebt afgesloten, bellen regelmatig en hangen op zodra je aangeeft dat het niet klopt wat ze zeggen.

25 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vervelend en opdringerig, geen uitleg hoe ze aan mijn nummer komen

Iemand van Powertip vertelde me dat ze van 'het collectief' is en dat ik daar zelf mijn gegevens achtergelaten had. Weet natuurlijk dat dit niet klopt en toen ze mijn geboortedatum niet juist had wilde ze daar verder niet op in gaan. Maar ze had wel een lager tarief voor mij, echter wist ze ook niet wat mijn huidig tarief is of waar ik nu mijn energie van krijg. Hoe ze aan mijn tel nummer kwamen weet ik niet, maar in ieder geval zijn het gewoon ordinaire call center praatjes.

24 de agosto de 2021

Powertip, oplichters. Ophangen.

Gebeld werd aangegeven dat ze mij al eerder hadden geholpen. Mijn contract zelf net gewijzigd. Toen ik door vroeg wie of wat powertip was werd er opgehangen, Voorbee5van Energie cowboys, Oplichters dus.

23 de agosto de 2021

Opdringerig in kwadraat

Werd gebeld door ene Romy Jansen van Powertip. Wilde mij een contract met Budgetenergie in mijn maag splitsen. Toen ik zei dat ik dat aanbod eerst dat wel eens op papier wilde werd ze niet blij. Ze stuurde een mail die ik moest bekijken en dan kon ik gelijk doorgeven dat ik akkoord was. No way. Mij niet meer bellen Romy....

19 de agosto de 2021

Gebeld door een 070 nummer

Gebeld door een 070 nummer, zeggen dat ze van consumentenmarkt zijn.
Smeren je een nieuw energie contract aan. Ben daarna meteen de bedragen gaan vergelijken met onze huidige energie leverancier. Gemiddeld ongeveer 0,03 cent is onze huidige leverancier goedkoper.Met gas zelfs nog veel meer. Ik zou volgens hun met het nieuwe contract 50 euro in de maand goedkoper uit zijn. Gebeld met het 085 nummer en een kopie van mijn vergelijking doorgemaild. Ze snapte ook niet hoe dat kon.
Ben benieuwd of ik er nog een reactie op krijg. Helaas Innova ik blijf bij Greenchoice, of ze moeten wel met een hele goede verklaring komen.

Power Tip liegt en bedriegt

Sprak een agressieve jonge knul die een neppe naam doorgaf en vertelde dat Power Tip beleverde namens Enexis(regionale netbeheerder). Dit kan natuurlijk nooit. Hij probeerde mij een contract aan te smeren. Power Tip niet geloven! Ze liegen en bedriegen!
Power Tip, KvK nummer 69483663. Tevens handelend onder de handelsnamen Arcum Marketing B.V. en Quality Force(Bron: kvk)
Dit bedrijf is tevens bellend vanuit het buitenland.

UIT DE BUURT BLIJVEN!!

Gebeld door een hele agressieve verkoper, of ik wilde overstappen. Noemde niet zijn echte naam en was erg brutaal, hing ook zomaar op toen ik zijn naam vroeg.

Laat je niets wijsmaken! het is een louche partij

Oplichting?

Zojuist gebeld met de aanbieding dat ik korting kan krijgen op mijn elektra en gaskosten.
Na gevraagd te hebben wat mijn huidige kosten was, heb ik mijn echte kosten erbij gezocht.
Na de lieftallige dame geconfronteerd te hebben dat de tarieven in hun systeem niet klopt, werd de verbinding verbroken.

Alle alarmbellen gaan hierbij natuurlijk af

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.