1. Clínica odontológica
  3. Higienista dental
  4. Dentista
  5. Servicio odontológico de emergencia

Escrito por la empresa

Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom tandvård, vårdcentraler och rehabilitering. Med över 750 mottagningar runt om i hela Sverige finns vi alltid nära dig. Vården drivs av personalen själva, vilket ger hög kvalitet, personligt bemötande och kontinuitet – du träffar samma vårdgivare gång efter gång. Vi toppar regelbundet nationella mätningar av patientnöjdhet.

2,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En av de värsta vårdcentralerna i…

En av de värsta vårdcentralerna i Sthlm! Otrevlig bemötande och läkarna som gett sitt löfte att rädda liv men istället minglar runt på mottagningen med en kopp kaffe i handen och att inte säga att läkarna har flex arbetstider. Välj vilken som helst vårdcentral förutom denna om ni vill få hjälp!

19 de diciembre de 2025

Dålig tandläkare och tandhygienist

Dålig tandläkare och tandhygienist. Har haft konstgjord andning av mina tänder och han har haft dålig koll. Otrevlig mot sin sköterska också. Tur jag kom till en ny tandläkare, nu har jag fått hjälp, och blev lite chokad äver vad nya tandläkaren upptäckt. Efter 10 år på fel ställe. Dålig tandhygienist också.
Praktikertjänst Malmö

Praktikertjänst som ett förlegat "bolag".

17 de abril de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

God återkoppling av själva företaget…

God återkoppling av själva företaget Praktikertjänst- och respons vid klagomål, dock EJ av Ögonläkargruppen Odenplan som ägs av Praktikertjänst. Hoppas att ni sätter högre krav på era medarbetare/ chefer gällande klagomålshantering av patienter. Ögonläkargruppen Odenplan kommer jag inte att återkomma till.

12 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vill du bli av med pengar, tid och friska tänder?

Vill du bli av med pengar, tid och friska tänder sök hjälp hos Tara Hedayati på Aqua Dental eller Johnny Astbäck och Lars Sand på Uppsalakliniken. Fullständigt okunniga personer med bristande omdöme och kompetens.
Akta er för galna priser! En vanlig halvtimmes undersökning på Aqua Dental gick på 4 215 kronor och en konsultation på Uppsalakliniken kostade mig 3312 kronor. Båda var helt värdelösa.
De insisterade på att jag skulle gå en behandling hos tandhygienist på Aqua Dental som bestod av 7 besök och skulle kosta 12 530 :- . Tyckte att något var fel och gick till en annan tandhygienist. Hon sa att det var helt onödiga behandlingar som till och med skulle skada mina tänder och gjorde hela behandlingen på bara ett besök. Så de tog betalt 7527 :- för två helt värdelösa undersökningar och inte nog med det försökte också lura mig på 12 530 :-. till. Nu vill de inte behandla mig förrän jag går och betalar 12 530 :- för ett helt onödigt och även skadligt ingrep.

15 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.