Altid super god service, også når varen sendes retur. Jeg troede, jeg havde købt en brun kjole, det stod der i beskrivelsen af varen, men den var sort. Hvilket jeg desværre ikke opdagede, før jeg fik... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De flotteste bukser i det lækreste materiale og en skøn top med pynt men ikke for meget. Hurtig levering og intet bøvl. Har handlet der to gange og vender helt klart tilbage
Jeg kan varmt anbefale dette tøjmærke det sidder godt god pasform og tøj som har god holdbarhed. Kvaliteten af tøjet er godt. Knapper og syninger holder. Som kunde skal du ikke vente længe p... Ver más
Hurtig levering, lækre vare. Ville helt sikkert handle hos Prepair en anden gang👌🏼
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Spar 12% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hurtig levering 1-3 dage. Gratis fragt over 499,-
Información de contacto
Rudolfgårdsvej 15B, 8260, Viby J, Dinamarca
- lotte@prepair.dk
- prepair.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fuld pris 2 dage før 50% rabat
Jeg er skuffet over, at jeg to dage efter, at jeg har købt en kjole ser, at den sat ned med 50%.
Jeg returnerer den derfor, og bliver trukket kr. 49,- i handlingsfee.
Jeg tror ikke, at jeg vil handle med denne udbyder igen.

Respuesta de PREPAIR
En klar anbefaling herfra
Skønne kjoler, hurtig levering - jeg har handlet her igennem flere år. Kjolerne holder både farverne og formen. En klar anbefaling herfra.
Altid fantastiske produkter og…
Altid fantastiske produkter og fantastisk service.❤️
Min ordre og retur hurtigt ordner
Min ordre og retur hurtigt ordner
Rigtig god kundeservice. Med meget kort svar tid
Pengene for retur med det samme tilbage på kort
God kundeservice i forbindelse med…
God kundeservice i forbindelse med ombytning.
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside, hurtig levering og lækre skjorter.
God og hurtig levering og nem ombytning…
God og hurtig levering og nem ombytning direkte på lageret👍
Det gik hurtigt og kjolen er virkelig…
Det gik hurtigt og kjolen er virkelig lækker 😃
God oplevelse.
Er meget glad for at handle hos PREPAIR, deres tøj er super af lækker kvalitet og god pasform.
Super service ifm. køb af den skønneste kjole. Det er ikke sidste gang, jeg svinger kortet her🤩
Altid hurtig levering og hurtig ved…
Altid hurtig levering og hurtig ved returvarer.
Gode varer, jeg køber tit hos dem
Hurtigt og effektiv.
Hurtigt og effektiv.
Super kjole pånær statisk elektricitet.
Super service. Penge tilbage, da jeg reklamerede for at kjolen var sat ned, umiddelbart efter køber
Super service og hurtig levering ❤️
En lækker kvalitet skønt at have på
Frábær þjónusta og jakkinn flottur
Meget fin vare og hurtig levering😊
Super fin vare og størrelser er gode👍🥰
Super hurtig levering og smukke kjoler
Hurtig levering varer lever op til…
Hurtig levering varer lever op til billeder så alt gik som forventet
Vare levede op til forventningerne og…
Vare levede op til forventningerne og hurtig levering.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.