Banner for Prima Diervoeding

Prima Diervoeding Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goed verpakt. De grote zakken brokken zijn gemakkelijk dicht te ritsen. Soms leuke aanbiedingen met korting. Mijn honden eten graag de brokken met zalm en ze glanzen en zijn levens... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Prima Diervoeding

Escrito por la empresa

Kwalitatieve honden- en kattenvoeding voor een scherpe prijs; dát is waar Prima Diervoeding voor staat. Om over het hoge lekker-gehalte maar te zwijgen. Zo kun je bij ons terecht voor gezonde brokken, verrukkelijke natvoeding, heerlijke snacks, de lekkerste hondenworsten en gezonde supplementen. Ons voer kenmerkt zich door het hoge vleesgehalte en essentiële vitamines en mineralen. Bovendien maken we geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kortom, bij Prima Diervoeding doen we geen concessies over de samenstelling van onze producten.

Voor welke honden en katten is onze voeding geschikt?

Onze voeding is geschikt voor honden en katten in elke levensfase; van kittens tot harige pensionado’s. Maar daar blijft het niet bij, want met ons graanarme en graanvrije assortiment bedient Prima Diervoeding jouw allergische hond en/of kat op zijn wenken. Wist je dat we daarnaast ook hypoallergeen hondenvoer en hypoallergene hondensnacks op de (online) schappen hebben staan?

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

554 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

554 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prima voer

Prima voer, wordt goed gegeten en de levering loopt altijd vlot en goed

27 de agosto de 2026

Beste,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat het voer goed in de smaak valt en dat je tevreden bent over onze snelle en vlotte levering. Daar doen we het voor! 🐾

Veel plezier met het voer en graag tot een volgende bestelling! 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ervaring wat minder dit keer

Helaas heb ik nu toch echt niet zulke fijne ervaring. Daar ik anders gewend ben. Ondanks dat ik voor het eerst wat anders erbij had besteld. Helaas kwam het binnen met kapotte dozen en blijkbaar de botten los. Wat niet handig was. Dat heeft de dozen kapot gemaakt wat erin zat. Ook miste ik iets. Heb alles gemeld. Zou na levering krijgen daar dat al klaar gemaakt was. Maar tracking xou ik nog krijgen zodra werd opgehaald. Heb vandaag netjes gemaild dat ik helaas nog niks heb mogen ontvangen. Tracking nummer niet maar ook pakketje niet. Want tracking ksn natuurlijk vergeten zijn te geven. Daarom had ik even gewacht. Ik hoop dat ik dat nog krijg. De kwaliteit van de worsten zijn goed die bestel ik vaker zeker voor vakantie. Mijn honden eten normaal versvlees maar dat moet koud blijven dat lukt niet met 3 honden en zoveel dagen in mini vriezer dus kom uit bij deze rollen. Zijn wel wat duurder geworden maar dat is met alles.

1 de septiembre de 2026

Beste Mirjam,

Wat jammer dat je deze keer zo’n minder fijne ervaring hebt gehad, zeker omdat je normaal tevreden bent over ons.

Onze excuses voor de beschadigde dozen, het ontbrekende artikel en vooral voor het feit dat je na je eerdere contact nog steeds op je nalevering en tracking moest wachten. De nalevering is inmiddels verzonden en we hopen dat deze snel en in goede staat bij je aankomt.

Fijn om te lezen dat de worsten zelf nog steeds goed bevallen en dat je ze juist voor vakanties graag bestelt. Bedankt voor je eerlijke feedback. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een mooi breed aanbod voor onze hond die…

Een mooi aanbod voor onze hond die vanwege een allergie niet alles maag eten. Fijne afwisseling op wat de dieren speciaal zaken verkopen.

24 de agosto de 2026

Beste Valery,

Wat fijn om te lezen dat je bij ons een mooie afwisseling hebt gevonden voor je hond! Zeker als je door een allergie niet alles kunt geven, is het prettig om wat meer keuze te hebben.

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Primadiervoeding. 🐾

Goede prijs kwaliteit hondenbrok

Goede prijs kwaliteit hondenbrok
Ze doet het er goed op, we zijn zeer tevreden.
Snelle levering.
👍
Groet Ellen

24 de agosto de 2026

Beste Ellen,

Wat fijn om te horen dat je hond het zo goed doet op de brokken en dat jullie tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding! En natuurlijk mooi meegenomen dat de bestelling ook snel geleverd werd.

Bedankt voor je review! 👍🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Scherpe prijzen natuurlijke producten…

Scherpe prijzen natuurlijke producten en snel levering erg tevreden

10 de marzo de 2026

Beste Mandy,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn dat je onze natuurlijke producten en scherpe prijzen weet te waarderen. En als de bestelling dan ook nog snel wordt geleverd, is het plaatje compleet. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze bestelling was retour gestuurd…

Onze bestelling was retour gestuurd door de bezorger, onterecht uiteraard! Prima Diervoeding belde gelijk op om te vragen wat er mis was...ons pakket werd al de volgende dag weer bij ons bezorgd! Goede en snelle service!!!

Beste Jos,

Dankjewel voor deze mooie review!

Wat vervelend dat jullie bestelling onterecht retour was gestuurd.

Gelukkig zagen we dat er iets niet klopte en konden we meteen contact met jullie opnemen. We wilden natuurlijk niet dat jullie nog langer op het voer moesten wachten, dus hebben we ervoor gezorgd dat het pakket zo snel mogelijk opnieuw werd verstuurd. Fijn dat het de volgende dag al bij jullie was!

Heel fijn om te horen dat jullie onze service zo waarderen. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit ,mijn hond smult ervan…

Goede kwaliteit ,mijn hond smult ervan en netjes geleverd

17 de agosto de 2026

Beste Caty,

Dankjewel voor je review!

Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, en natuurlijk helemaal mooi dat je hond er zo van smult. 🐶😊 Goed om te horen dat de bestelling ook netjes bij je is aangekomen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service was verkeerd gegaan met…

Goede service was verkeerd gegaan met de bezorging klantenservice gebeld en goed op gelost en onze loes doet het er erg goed op

Beste,

Dankjewel voor je fijne review!

Fijn dat we het probleem met de bezorging na je telefoontje goed hebben kunnen oplossen. En nog mooier om te horen dat Loes het zo goed doet op onze voeding! 🐶 Daar worden wij natuurlijk extra blij van. Geef Loes maar een knuffel van ons!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een probleem met een bestelling

Had een probleem met een bestelling, maar dit werd kosteloos netjes opgelost.

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je begrip en fijne review! Goed om te horen dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

wordt altijd snel en goed verpakt…

wordt altijd snel en goed verpakt geleverd

19 de agosto de 2026

Beste Wil,

Dankjewel voor je review! Fijn dat je bestelling steeds snel én netjes verpakt wordt geleverd. 😊 Goed om te horen dat dit telkens weer naar wens verloopt!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

10 de agosto de 2026

Beste Christel,

Bedankt voor je review! Fijn dat je bestelling snel bij je is aangekomen. 😊 Graag tot een volgende keer!

Tevreden

Snelle levering en goed verpakt

17 de enero de 2026

Beste Wendy,

Dankjewel voor je review! Fijn dat je bestelling snel én netjes verpakt bij je is aangekomen. 😊 Bedankt voor je vertrouwen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling bezorgen

Moest erg lang wachten op de levering
Was wel meer dan een week
Dat was jammer want andere keren was het er 2 a3 dagen
Nu pas zaterdag na de middag

17 de agosto de 2026

Beste Angelica,

Jammer om te lezen dat je deze keer zo lang op je bestelling hebt moeten wachten. Zeker als je gewend bent dat je bestelling binnen 2 à 3 dagen wordt geleverd, is meer dan een week natuurlijk een flinke tegenvaller. Onze excuses daarvoor.

We begrijpen goed dat dit vervelend is, zeker wanneer je op het voer zit te wachten. Fijn dat je ons laat weten dat dit anders was dan je gewend bent; we nemen je ervaring zeker mee. Hopelijk verloopt je volgende bestelling weer zoals je van ons gewend bent.

Heel goed voer

Heel goed voer , mijn viervoeter eet het graan vrij voer, vacht is glanzend, +. bestelling is ook heel snel .
kortom tevreden klant en hond.

10 de agosto de 2026

Beste Ronny,

Wat een fijne review, dankjewel! 😊

Heel mooi om te horen dat je viervoeter het graanvrije voer zo goed eet en dat je ook verschil merkt aan de vacht. Een tevreden baasje én een tevreden hond, daar worden wij natuurlijk ook blij van!

En fijn dat de bestelling telkens zo snel bij je is.

Beste Ton,

Dankjewel voor je review! Fijn dat alles snel en netjes is verlopen. 😊

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

8 consejos para escribir buenas reseñas.