Banner for Prima Diervoeding

Prima Diervoeding Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goed verpakt. De grote zakken brokken zijn gemakkelijk dicht te ritsen. Soms leuke aanbiedingen met korting. Mijn honden eten graag de brokken met zalm en ze glanzen en zijn levens... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze bestelling was retour gestuurd door de bezorger, onterecht uiteraard! Prima Diervoeding belde gelijk op om te vragen wat er mis was...ons pakket werd al de volgende dag weer bij ons bezorgd! Goe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Prima Diervoeding

Escrito por la empresa

Kwalitatieve honden- en kattenvoeding voor een scherpe prijs; dát is waar Prima Diervoeding voor staat. Om over het hoge lekker-gehalte maar te zwijgen. Zo kun je bij ons terecht voor gezonde brokken, verrukkelijke natvoeding, heerlijke snacks, de lekkerste hondenworsten en gezonde supplementen. Ons voer kenmerkt zich door het hoge vleesgehalte en essentiële vitamines en mineralen. Bovendien maken we geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kortom, bij Prima Diervoeding doen we geen concessies over de samenstelling van onze producten.

Voor welke honden en katten is onze voeding geschikt?

Onze voeding is geschikt voor honden en katten in elke levensfase; van kittens tot harige pensionado’s. Maar daar blijft het niet bij, want met ons graanarme en graanvrije assortiment bedient Prima Diervoeding jouw allergische hond en/of kat op zijn wenken. Wist je dat we daarnaast ook hypoallergeen hondenvoer en hypoallergene hondensnacks op de (online) schappen hebben staan?

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

554 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een probleem met levering en ze…

Er was een probleem met levering en ze hebben er alles aangedaan om mee tot een oplossing te komen.

Beste Melissa,

Dankjewel voor je begrip en voor deze mooie beoordeling!

Soms loopt een levering helaas niet helemaal zoals gepland, maar gelukkig hebben we samen een goede oplossing kunnen vinden.

Fijn dat je onze inzet daarin hebt gewaardeerd. We hopen dat alles inmiddels weer helemaal naar wens is!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren de producten van prima…

Al jaren de producten van prima diervoeding. Goed contact, snelle leveren en een zeer tevreden hond!

Beste mevrouw vd Pijl,

Wat fijn om te lezen dat U al jaren voor Prima Diervoeding kiest!

Een goed contact, snelle levering én een tevreden hond; dat klinkt als een mooie combinatie. Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen in ons.

ALLES IN ORDNUNG

ALLES IN ORDNUNG

Liebe Uwe,

vielen Dank für deine Bewertung! Schön zu hören, dass alles in Ordnung war. 😊 So soll es sein!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super product mooje pribz en snel…

Super product mooje pribz en snel geleverd

Beste F,

Dankjewel voor je enthousiaste review! 😊

Fijn dat je zo tevreden bent over het product, de prijs én de snelle levering.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Omdat het snel en goed was just int…

Omdat het snel en goed was just int oog houden voor de insecten dat bij de snaks zitten met de hitte .

7 de agosto de 2026

Beste Natascha,

Bedankt voor je review!

Fijn dat je bestelling snel en goed is aangekomen.

En dankjewel voor je opmerking over de insectensnacks bij warm weer. Dat is zeker iets om aandacht voor te hebben, we nemen je signaal mee. 👍

Netjes volgens afspraak geleverd

Netjes volgens afspraak geleverd. Ik geef geen sterren maar Lex en Roy wel. Ze vinden het heerlijk.

Beste I,

Wat een leuke manier om sterren uit te delen! 😄 Dan zijn Lex en Roy dus onze echte recensenten. Fijn dat zij het heerlijk vinden en dat de bestelling netjes volgens afspraak is geleverd.

Bedankt voor de mooie beoordeling Lex en Roy!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn hondenvoer en veel keuze aan kauwsnacks

Voldoende keuzes in kauwsnacks,
Mooie brokjes en altijd een snelle levering.

Beste Monowara,

Dankjewel voor je fijne review! 😊

Goed om te horen dat je blij bent met de keuze aan kauwsnacks en dat ook de brokjes in de smaak vallen. En natuurlijk mooi meegenomen dat je bestelling steeds snel wordt geleverd.

Fijn dat je zo tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede en eerlijke producten

Heel goede en eerlijke producten. Prijs/kwaliteit goed.
Redelijk snelle levering.
Tevreden klant

13 de agosto de 2026

Beste H,

Wat fijn om te lezen!

Dankjewel voor je vertrouwen en voor de mooie woorden over onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Ook goed om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

Een tevreden klant, daar doen we het graag voor! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte levering en mijn hond eet het…

Vlotte levering en mijn hond eet het gewoon graag .

6 de agosto de 2026

Beste Rudi,

Dankjewel voor je review!

Fijn dat de bestelling vlot is geleverd én dat je hond het voer graag eet. Uiteindelijk is dat natuurlijk de belangrijkste goedkeuring! 🐶😊

Snelle levering,

Snelle levering, duidelijke communicatie

3 de agosto de 2026

Beste Fran,

Bedankt voor je review!

Fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat onze communicatie duidelijk voor je was. Zo houden we het graag: helder en zonder gedoe. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De kwaliteit van de producten

De producten zijn goed ontvangen door mijn hondje Jacky .Ook netjes geleverd
Anke.

12 de agosto de 2026

Beste Anke!

Wat fijn om te horen dat Jacky de producten goed heeft ontvangen én dat alles netjes is geleverd. 😊

Uiteindelijk is Jacky natuurlijk de belangrijkste recensent, dus als die tevreden is, zijn wij dat ook!

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Altijd een snelle levering, prettige klantenservice en producten van goede kwaliteit.

Beste Saskia,

Dankjewel voor deze mooie woorden!

Fijn om te horen dat je onze snelle levering en kwaliteit waardeert, maar vooral ook dat je de klantenservice als prettig ervaart. Daar worden we blij van! 😊

We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn.

Hondjes vinden het lekker

Hondjes vinden het lekker. Wordt goed verdragen. Bezorging excellent. Heel tevreden.

4 de agosto de 2026

Beste Irene,

Wat fijn om te lezen! 🐶

Vooral mooi dat je hondjes het lekker vinden én het voer goed verdragen. En als de bezorging dan ook nog eens helemaal naar wens verloopt, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Bedankt voor je fijne review en veel smulplezier voor de hondjes! 😊

Beste Nico,

Bedankt voor je review! Fijn dat je bestelling snel bij je was. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn topoers vinden het top

Snel en mooi levering . Mijn honden eten het graag. Enige nadeel je kan het niet als trainingsbeloning gebruiken. Worst valt uit elkaar.ik gebruik het nu als vakantievlees en als ik vergeten ben vlees uit vrieser te halen. Goede ontladting als ze de worst gegeten hebben

31 de julio de 2026

Beste Mar,

Wat leuk om te lezen dat je honden het zo goed vinden! 😄 En eerlijk is eerlijk: als het vlees zo lekker is dat de worst meteen uit elkaar valt, hebben ze hun werk als enthousiaste eters goed begrepen.

Wel jammer dat je het daardoor minder makkelijk als trainingsbeloning kunt gebruiken. Gelukkig heb je er een fijne oplossing voor gevonden als vakantievlees en voor de momenten waarop het vlees nog in de vriezer ligt. Fijn dat het op die manier toch goed van pas komt!

Bedankt voor je uitgebreide review.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De bestelling is correct geleverd…

De bestelling is correct geleverd maaaaaaaaaaaaaaar.
Het was gisteren ook bloedheet, het vlees is met een gewone vrachtwagen geleverd NIET gekoeld!
Dus het vlees was warm en dat apprecieer ik absoluut niet. Het vlees had tenminste gekoeld mogen zijn .
Beleefde groeten
Marie-José

29 de julio de 2026

Beste Marie-José,

Dankjewel om dit met ons te delen. We begrijpen heel goed dat je hiervan geschrokken bent, zeker met de hoge temperaturen op dat moment. Wanneer je vers vlees ontvangt dat warm aanvoelt, is het natuurlijk niet fijn om daar zelf mee te moeten zitten.

Mocht je nog eens in een gelijkaardige situatie terechtkomen, neem dan zeker meteen contact op met onze klantendienst. We kijken dan graag samen met je naar de levering en bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Zo krijgen we ook de kans om een eventuele klacht rechtstreeks op te volgen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt om ons hierop attent te maken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn hond Saartje krijgt hypoallergeen…

Mijn hond Saartje krijgt hypoallergeen voer i.v.m. allergieën, ze mag geen kip, rund en varken, het moet 100% natuurlijk zijn en graanvrij. Ze smult er heerlijk van.
Ik meemde altijd maar, dat ze beslist Hills moest hebben, wat erg duur is, maar Prima voer is kwalitatief niet minder! 👍

Ik werd getipt door een vriendin, die het gebruikte en dat het minder duur
was. Ik koop altijd 2 zakken, dat is in verhouding goedkoper.

Eén minpuntje, het natvoer in de zakjes is niet graanvrij, dat vind ik jammer.

Vlotte levering, vandaag bestellen, wordt morgen geleverd, super !

Ik ben zeer tevreden 😃🥰👍

29 de julio de 2026

Beste Gea,

Wat een fijne en uitgebreide review, dankjewel! 🥰

Vooral mooi om te lezen dat Saartje zo geniet van haar voer en dat je een voeding hebt gevonden die goed aansluit bij wat zij nodig heeft. En fijn dat je via een vriendin bij ons terecht bent gekomen en inmiddels zelfs twee zakken tegelijk bestelt.

We begrijpen je opmerking over het natvoer en het graanvrije aanbod heel goed. Zeker wanneer je zo bewust naar de samenstelling van Saartjes voeding kijkt, is het jammer als niet alle varianten aan die wens voldoen. We nemen je feedback dan ook graag mee.

En natuurlijk fijn dat ook de levering naar wens verloopt. Doe Saartje een dikke knuffel van ons! 🐶❤️

Pünktlich geliefert

Pünktlich geliefert, Artikel wie beschrieben. TOP

Vielen Dank für die tolle Bewertung! 😊

Schön zu hören, dass deine Bestellung pünktlich angekommen ist und alles genau wie beschrieben war. So soll es sein, vielen Dank für dein Vertrauen!

Gewoon goed!

Zoals altijd, snelle levering en precies wat er besteld is tegen een goede kwaliteit/prijs verhouding.

Beste Chantal,

Dankjewel voor je review!

Fijn dat we je ook deze keer weer hebben kunnen voorzien van precies wat je had besteld.

Snelle levering, goede kwaliteit en een prijs die in balans is, daar doen we het voor. 😊

Tot de volgende bestelling!

8 consejos para escribir buenas reseñas.