Snelle levering en goed verpakt. De grote zakken brokken zijn gemakkelijk dicht te ritsen. Soms leuke aanbiedingen met korting. Mijn honden eten graag de brokken met zalm en ze glanzen en zijn levens... Ver más

La empresa ha respondido
Onze bestelling was retour gestuurd door de bezorger, onterecht uiteraard! Prima Diervoeding belde gelijk op om te vragen wat er mis was...ons pakket werd al de volgende dag weer bij ons bezorgd! Goe... Ver más
La empresa ha respondido
Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laat... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Ver más
Escrito por la empresa
Saffierborch 16, 5241AE, Rosmalen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Er was een probleem met levering en ze hebben er alles aangedaan om mee tot een oplossing te komen.

Respuesta de Prima Diervoeding
Al jaren de producten van prima diervoeding. Goed contact, snelle leveren en een zeer tevreden hond!

Respuesta de Prima Diervoeding
Omdat het snel en goed was just int oog houden voor de insecten dat bij de snaks zitten met de hitte .

Respuesta de Prima Diervoeding
Netjes volgens afspraak geleverd. Ik geef geen sterren maar Lex en Roy wel. Ze vinden het heerlijk.

Voldoende keuzes in kauwsnacks,
Mooie brokjes en altijd een snelle levering.

Respuesta de Prima Diervoeding
Heel goede en eerlijke producten. Prijs/kwaliteit goed.
Redelijk snelle levering.
Tevreden klant

Respuesta de Prima Diervoeding
Vlotte levering en mijn hond eet het gewoon graag .

Respuesta de Prima Diervoeding
De producten zijn goed ontvangen door mijn hondje Jacky .Ook netjes geleverd
Anke.

Respuesta de Prima Diervoeding
Altijd een snelle levering, prettige klantenservice en producten van goede kwaliteit.

Respuesta de Prima Diervoeding
Hondjes vinden het lekker. Wordt goed verdragen. Bezorging excellent. Heel tevreden.

Respuesta de Prima Diervoeding
Snel en mooi levering . Mijn honden eten het graag. Enige nadeel je kan het niet als trainingsbeloning gebruiken. Worst valt uit elkaar.ik gebruik het nu als vakantievlees en als ik vergeten ben vlees uit vrieser te halen. Goede ontladting als ze de worst gegeten hebben

Respuesta de Prima Diervoeding
De bestelling is correct geleverd maaaaaaaaaaaaaaar.
Het was gisteren ook bloedheet, het vlees is met een gewone vrachtwagen geleverd NIET gekoeld!
Dus het vlees was warm en dat apprecieer ik absoluut niet. Het vlees had tenminste gekoeld mogen zijn .
Beleefde groeten
Marie-José

Respuesta de Prima Diervoeding
Mijn hond Saartje krijgt hypoallergeen voer i.v.m. allergieën, ze mag geen kip, rund en varken, het moet 100% natuurlijk zijn en graanvrij. Ze smult er heerlijk van.
Ik meemde altijd maar, dat ze beslist Hills moest hebben, wat erg duur is, maar Prima voer is kwalitatief niet minder! 👍
Ik werd getipt door een vriendin, die het gebruikte en dat het minder duur
was. Ik koop altijd 2 zakken, dat is in verhouding goedkoper.
Eén minpuntje, het natvoer in de zakjes is niet graanvrij, dat vind ik jammer.
Vlotte levering, vandaag bestellen, wordt morgen geleverd, super !
Ik ben zeer tevreden 😃🥰👍

Respuesta de Prima Diervoeding
Zoals altijd, snelle levering en precies wat er besteld is tegen een goede kwaliteit/prijs verhouding.