Banner for Prima Diervoeding

Prima Diervoeding Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goed verpakt. De grote zakken brokken zijn gemakkelijk dicht te ritsen. Soms leuke aanbiedingen met korting. Mijn honden eten graag de brokken met zalm en ze glanzen en zijn levens... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze bestelling was retour gestuurd door de bezorger, onterecht uiteraard! Prima Diervoeding belde gelijk op om te vragen wat er mis was...ons pakket werd al de volgende dag weer bij ons bezorgd! Goe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Prima Diervoeding

Escrito por la empresa

Kwalitatieve honden- en kattenvoeding voor een scherpe prijs; dát is waar Prima Diervoeding voor staat. Om over het hoge lekker-gehalte maar te zwijgen. Zo kun je bij ons terecht voor gezonde brokken, verrukkelijke natvoeding, heerlijke snacks, de lekkerste hondenworsten en gezonde supplementen. Ons voer kenmerkt zich door het hoge vleesgehalte en essentiële vitamines en mineralen. Bovendien maken we geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kortom, bij Prima Diervoeding doen we geen concessies over de samenstelling van onze producten.

Voor welke honden en katten is onze voeding geschikt?

Onze voeding is geschikt voor honden en katten in elke levensfase; van kittens tot harige pensionado’s. Maar daar blijft het niet bij, want met ons graanarme en graanvrije assortiment bedient Prima Diervoeding jouw allergische hond en/of kat op zijn wenken. Wist je dat we daarnaast ook hypoallergeen hondenvoer en hypoallergene hondensnacks op de (online) schappen hebben staan?

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

554 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super voor mijn honden

Snelle verzending voer past uitstekend bij de behoeften van onze honden. Er zouden wel van ALLE soorten brok een proefpakket moeten bestaan. Dat mis ik wat.

24 de julio de 2026

Beste Doris,

Wat fijn om te horen dat het voer zo goed aansluit bij de behoeften van jullie honden! 🐾

En bedankt voor de tip over de proefpakketten. Dat is juist bij honden die wat kieskeuriger zijn of wanneer je iets nieuws wilt proberen erg handig. We nemen je suggestie zeker mee. Dankjewel voor het meedenken!

Kwaliteit goed

Kwaliteit goed
Prijs goed
Bezorgdienst super

17 de julio de 2026

Beste Engelien,

Wat een fijne beoordeling, dankjewel! 😊

Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de prijs én de bezorging. Dan hebben we het graag goed voor elkaar!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurgesteld

Er was een opening in een zak katten korrels waardoor de helft leeggelopen was. Mijn katten lusten echter de natvoeding niet bij een vorige levering lusten ze de kalkoen graag nu lopen ze er met een boog omheen. Ook de andere proefzakjes blijven onaangeroerd. Jammer, wat kan ik doen ? Wil je me de procedure voor terugzending doorgeven aub

23 de julio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Wat vervelend om te horen dat een van de zakken kattenbrokken beschadigd is aangekomen en dat je katten de natvoeding niet lijken te lusten. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je hadden willen bieden.

De retourvoorwaarden en de procedure voor het retourneren vind je terug op onze website https://primadiervoeding.nl/policies/refund-policy?
Mocht je daar nog vragen over hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

We vinden het wel jammer dat je direct een 1-sterrenreview hebt achtergelaten. Als je ons een e-mail had gestuurd, hadden we graag samen met je naar een passende oplossing gezocht.

Mocht je nog hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overzichtelijke site met alle producten…

Overzichtelijke site met alle producten goed geordend. Snelle levering van de bestelde voeding.

22 de julio de 2026

Beste Mirjam,

Dankjewel voor je fijne review!

Goed om te horen dat je makkelijk je weg vindt op onze website en dat alles overzichtelijk bij elkaar staat. En natuurlijk mooi meegenomen dat de bestelling ook snel werd bezorgd.

Veel plezier met de voeding en graag tot een volgende bestelling! 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het is goed in juiste en snelle…

Het is goed in juiste en snelle levering 👍
Heel jammer dat de prijs van het product flink is verhoogd!

22 de julio de 2026

Beste Rob,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de levering weer snel en netjes is verlopen.

We begrijpen heel goed dat een flinke prijsverhoging minder prettig is om te zien. We proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, maar ontkomen helaas ook niet altijd aan stijgende kosten. We waarderen het in ieder geval dat je dit eerlijk met ons deelt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is prima voedsel

Het is prima voedsel, de brokjes vind Dora lekker het vlees iets minder. Maar dat ligt hoofdzakelijk aan Dora 😊

15 de julio de 2026

Beste Githa,

Wat leuk om te lezen dat Dora de brokjes zo lekker vindt! 😊

En ja, we kunnen natuurlijk niet álles naar haar zin maken… die eigenwijze dames hebben soms gewoon hun eigen voorkeuren 😉 Fijn dat het voer verder goed bevalt.

Doe Dora maar een extra knuffel van ons!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

14 de julio de 2026

Beste Roger,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je bestelling snel bij je in huis was. Daar doen we het graag voor!

Veel plezier nog met de bestelling en hopelijk tot een volgende keer. 😊

snelle levering

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je review 😊🐾 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering 🚚 We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag terug 😊

Hele goede dierenvoeding

Hele goede dierenvoeding.
Duidelijke website.
Snelle levering.

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je geweldige review 😊🐾 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze dierenvoeding, de duidelijke website en de snelle levering. ⭐🚚

We waarderen je vertrouwen enorm en wensen jou en je dier(en) veel plezier met de bestelling 🐶🐱💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Honden vinden het lekker .

Honden vinden het lekker .
Snelle levering .moet wel de vervoerders op tijd komen .

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je review! 😊🐶 Fijn om te horen dat je honden de voeding lekker vinden en dat je tevreden bent over de snelle levering. 🚚🐾 We nemen je opmerking over de bezorging zeker mee, want een tijdige levering is natuurlijk erg belangrijk. 💚

Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer😊

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie review😊⭐ Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verliep en dat je tevreden bent over de snelle levering. 🚚🐾 Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verkeerde adres

Verkeerde adres

10 de julio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat er iets mis is gegaan met het afleveradres. Mocht er iets niet goed gaan met een bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 😊 We kijken graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing.

De kattenvulling is goed

De kattenvulling is goed

8 de julio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie review😊🐱 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kattenvulling. We wensen jou en je kat veel plezier ermee! 🐾💚

Prima geregeld

Prima geregeld. Snelle levering

6 de julio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je 5-sterrenreview! ⭐😊 Wat fijn om te horen dat alles prima geregeld was en dat je tevreden bent over de snelle levering. 🚚🐶 Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles van bezorgen tot product tot…

Alles van bezorgen tot product tot kwaliteit

13 de julio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging, onze producten én de kwaliteit. Daar doen we het voor 🐶✨ We wensen jou en je hond heel veel plezier van de bestelling en hopen je snel weer terug te zien. 😊

Respuesta de Prima Diervoeding

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview 🐾😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de scherpe prijzen. We zijn blij dat we u en uw trouwe viervoeter(s) blij kunnen maken 🐶❤️ Bedankt voor uw mooie woorden en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop 🦴🐕✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hond heel blij met jullie (graanvrije)…

Hond heel blij met jullie (graanvrije) brokken en supersnacks. Wij vooral blij met snelle levering.

8 de julio de 2026

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! ⭐
Wat leuk om te horen dat je hond zo blij is met onze graanvrije brokken en supersnacks. En natuurlijk vinden we het fijn dat ook jij tevreden bent over onze snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 🐶🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de kwaliteit en de…

Zeer tevreden over de kwaliteit en de service

30 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie review😊🐾 Superleuk om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én onze service. We hopen je snel weer terug te zien!

Respuesta de Prima Diervoeding

Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle levering én dat het product aan je verwachtingen voldoet. Dat is precies waar we naar streven. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling❤️🐾

8 consejos para escribir buenas reseñas.