Snelle levering en goed verpakt. De grote zakken brokken zijn gemakkelijk dicht te ritsen. Soms leuke aanbiedingen met korting. Mijn honden eten graag de brokken met zalm en ze glanzen en zijn levens... Ver más

La empresa ha respondido
Onze bestelling was retour gestuurd door de bezorger, onterecht uiteraard! Prima Diervoeding belde gelijk op om te vragen wat er mis was...ons pakket werd al de volgende dag weer bij ons bezorgd! Goe... Ver más
La empresa ha respondido
Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laat... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Ver más
Escrito por la empresa
Saffierborch 16, 5241AE, Rosmalen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
We like to buy preferably in Dutch shops. They simply provide us with the best service and fast shipping. So also in this case. Good service at a fair price. Love it.

Respuesta de Prima Diervoeding
Netjes en snel bezorgd heel blij mee ik geef jullie vijf sterren ⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de Prima Diervoeding
Desondanks de goede prijs/kwaliteit ben ik echt niet gediend met de manier waarop mijn levering ging deze keer. En als ze gewoon hun excuses zouden hebben aangeboden voor het ongemak zou ik het nog niet zo erg gevonden hebben, maar het fijt dat ze alles van zich afschuiven en in de klant zijn schoenen schuiven...vind ik ongepast voor een zaak

Respuesta de Prima Diervoeding
Snel geleverd en de kattenbakkorrels zijn perfect voor de automatische kattenbak.

Respuesta de Prima Diervoeding
De lams pensen waren perfekt, en de prijs was ook perfekt. Ik kom er zeker terug als ik weer nodig heb.

Respuesta de Prima Diervoeding
Producten van prima kwaliteit en supersnelle levering die via track & trace van DHL ook heel goed te volgen is.

Respuesta de Prima Diervoeding
Snelle levering van goede producten. Onze honden van 10 en bijna 13 doen het al jaren prima op de graanvrije brokken.

Respuesta de Prima Diervoeding
Ik had gevraagd voor deze met zalm en deworst is er een met beef , wat mijn hondje niet lust .

Respuesta de Prima Diervoeding
Snel makkelijk en betaalbaar en goede voeding die mijn hond lekker vind.

Respuesta de Prima Diervoeding
Zeer tevreden over zowel de droge als de natte voeding voor de hond