Ik heb een bestelling geplaatst, nog niet ontvangen maar zou toch al positieve klantenervaring willen meedelen. Qua communicatie, vriendelijkheid en klantgerichtheid zijn ze wel super moet ik eerlij... Ver más
Goeie prijzen voor luxe haarproducten. De verzending duurde wat langer omdat ze aan het verhuizen waren, maar dat stond op de site vermeld en ook na de bestelling kreeg ik hier netjes nog een mail ov... Ver más
Door een fout van mijn kant was het pakje niet gekomen. Na een belletje is het supersnel opgelost en had ik het pakje binnen 2 dagen thuis. top bedrijf. Ik was namelijk mijn huisnummer vergeten. De af... Ver más
Vaker al besteld bij jullie, goede prijs voor fijne producten. Alleen verzending duurde langer, weet niet of dit bij jullie of PostNL lag. Maar verder altijd tevreden!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ProBeauty is dé webshop voor de beauty- en hair lovers. In onze webshop vind je al je favoriete merken onder één dak, van verzorgings-tot stylingsproducten. Met ProBeauty haal je salonkwaliteit naar je eigen badkamer! Voor de professionals onder ons, hebben wij de beste merken voor in jouw salon. Wij bieden een breed assortiment aan haarverzorging, stylingsproducten, haartools, kappersbenodigdheden en beautyproducten. Al onze producten zijn van de beste merken en van hoge kwaliteit.
Plantsoenstraat 1B, 7001AA, Doetinchem, Holanda
- 0316531501
- klantenservice@probeauty.nl
- probeauty.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Snelle service.
Snelle service.
En toen het niet helemaal goed ging, kreeg ik keurig een mail hierover en werd het snel voor mij op gelost
Goede service.
Goede prijs en snelle levering!
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Jammer van zo'n te grote dood voor 3 tubes.
Snelle levering en kwaliteit is super
Artikel goed ontvangen maar nog niet…
Artikel goed ontvangen maar nog niet kunnen gebruiken
Contact en ruim assortiment
Mijn bestelling was nog niet compleet en ze belde dat het iets later zou komen. Het persoonlijk contact is echt goed vind ik. Je weet waar je aan toe bent en netjes de producten ontvangen die ik had besteld. Mooi ruim assortiment ook!
Alles zoals beloofd!
Snelle verzending, in een prachtige verpakking. Prima product precies zoals beloofd
Een mailtje gestuurd ivm verkeerde…
Een mailtje gestuurd ivm verkeerde bestelling, geen enkele reactie ontvangen! Uiteindelijk gebeld, helaas niet goed op gereageerd! Zeer jammer. Bij deze verstandig om ergens anders artikelen te bestellen!!!

Respuesta de ProBeauty
Snelle levering en een goed product
Aflevering tijd en kwaliteit leerrijke
op 1 dag geleverd super
Heel vlugge service en correct