Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wou graag led verlichting in mijn badkamer hebben maar had geen idee waar ik moest beginnen. Ik heb mijn plan vervolgens bij de jongens van profielgigant neergelegd, en had dezelfde dag een complet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Normaal geef ik geen zeer negatieve reviews, maar bij Profielgigant is het nodig om anderen te waarschuwen. En let op: Profielgigant.nl is hetzelfde bedrijf als Led-gigant.nl. Bij mijn onlin... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Diseñador de iluminación de paisajismo

Escrito por la empresa

LED lineaire lichtsystemen. Maak de perfecte lichtlijn met onze LED strips en LED profielen gecombineerd met trackrails. Volledige lichtplannen direct uitgewerkt en levering binnen 1 dag door heel Europa. Ben je op zoek naar LED profielen, LED strips, LED voedingen en LED aansturing? Ontdek dan ons ruime assortiment LED oplossingen uit eigen voorraad geleverd binnen 1 dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,2

Todas las opiniones

29 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

opservice

Ik ben langs gegaan in de winkel in Purmerend op aanraden van een vriend van me die zijn sportschool heeft laten inrichten door profielgigant. Zeer goed geholpen in de winkel. Aardig personeel, zeker een aanrader.

9 de abril de 2026

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Kon direct mijn bestelling ophalen terwijl ik nog met ze aan de telefoon hing omdat er giga haast bij kwam kijken

Erg fijn dat er een fysieke locatie is waar je langs kunt gaan

13 de abril de 2026

Tevreden!

Super service van de heren van Profielgigant. We hebben voor onze gehele showroom alles besteld. Alles wat op vorraad zou zijn was het ook, de dingen in nabestelling zijn ook binnen de gegeven tijd geleverd. Heel blij met de kwaliteit, elders is het stukken duurder!

13 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verschillende profielen besteld met…

Verschillende profielen besteld met extra afdekking. Afdekkking werd niet meegeleverd. Helaas pas twee maand na de levering ontdekt. Reactie: pech... te laat. 65 euro door de neus geboord.

1 de enero de 2026

Beste Wouter Torf

Bedankt voor de review, ondertussen leven wij 4 maanden na ontvangst van uw bestelling

in de tussentijd had u gewoon kunnen mailen, langskomen, bellen noem het maar op
Wij werken dag en nacht aan onze business en kunnen simpelweg niet na 4 maanden nog even spullen naleveren omdat u het ergens in een hoek gezet heeft.

U geeft aan dit gecontroleerd te hebben na ontvangst, dan zou ik meteen even een 1 ster review achterlaten bij uw opticien

Als u bij de bakker een brood koopt, en deze blijkt achteraf niet goed te zijn, kunt u ook niet na 2-3 maanden terugkomen dat u een nieuw brood wilt?

Succes met de verbouwing Wouter

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb aluminium twee profiel besteld

Ik heb aluminium twee profiel besteld, ale twee bij aflevering beschadigd, klantenservice gebelde naar bijna 2 uurtje wachten hebben mij uitgezet.
Ik e-mail gestuurd, antwoord gekrijgen retur zeden , maar ik moet zelf retourkosten betalen.
Ik vind heel slechte service.
Ik zu nooit eist bij hun bestellen. 👎

25 de febrero de 2026

Bedankt voor uw review.

Helaas zijn de profielen inderdaad beschadigd aangekomen, hier hebben wij aangegeven dat de defecte exemplaren retour mochten zodat wij nieuwe konden opsturen. Hier is nooit aangegeven dat u deze kosten moest dragen

Ook kreeg u binnen 10 minuten al reactie op uw mail!

Het spijt ons ten zeerste dat de telefoon momenteel gigantisch druk is, helaas is het lastig om 40 telefoontjes tegelijkertijd te behandelen!

Stuur nogmaals gerust de items retour, dan betalen wij netjes uw geld terug!

Met vriendelijke groeten,

Team Profielgigant.nl

Super blij mee!!

Afgelopen week heb ik hier LED-verlichting gekocht en zelf afgehaald. Ik ben super goed geholpen door het personeel: vriendelijk, deskundig en ze namen echt de tijd om mee te denken. Alles verliep snel en soepel. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwalitatieve LED-verlichting en goede service!

16 de febrero de 2026

1ste bestelling

1ste bestelling, tevens laatste...
Niet complete, beschadigde/verkeerde goederen geleverd.

2 de febrero de 2026

Bedankt voor uw revieuw

Helaas gaan er wel eens wat dingen fout in de wereld, wij zijn net als u ook gewoon mensen

U bent netjes terugbetaald

Team Profielgigant.nl

Niets ontvangen

6 Jan. Een bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen. Als niemand wat onderneemt dan blijft het pakket tot 2027 bij dat baggerbedrijf GLS liggen waar je ook niet bij kunt aankloppen.

19 de enero de 2026

Respuesta de Profielgigant.nl

Helaas kunnen wij u niet in ons systeem vinden, stuur ons gerust een mail dan kunnen wij u helpen met een oplossing!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet functioneel bedrijf of oplichters

Eerste bestelling: Ik heb de verkeerde items ontvangen en vervolgens helemaal geen vervanging gekregen. De klantenservice reageert niet. Het was een goedkoop product, dus heb ik het elders besteld.

Tweede bestelling: Deze is pas een week geleden besteld en nog steeds niet verzonden. Ook hierop reageert de klantenservice niet.

8 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gebrek aan een goede klantervaring

Ik heb deze webshop uitgekozen omdat ze de benodigde producten op voorraad hadden en ze de zelfde week nog binnen zouden zijn. Echter bij ontvangst bleken er andere producten te zijn toegezonden. De reactie van de klantenservice was dat mijn producten niet meer op voorraad waren en dat ik het dan maar terug moest sturen. Ik kreeg geen verdere uitleg hoe dit kon gebeuren of hoe ik het moest toesturen. Pas nadat ik een negative review had geplaatst heeft men mij netjes te woord gestaan en uitgelegd dat ze sterk onderbemand zijn en dat dit de reden is voor de gebrekkige klantenservice. Dit is erg jammer want het is duidelijk dat heren wel hun best doen om het goed te doen maar hier simpelweg geen tijd voor hebben. Hopelijk investeren ze snel in meer personeel dan geloof ik wel dat ze hun zaakjes op orde krijgen. Voor nu was het helaas geen prettige ervaring.

23 de enero de 2024

Super professioneel bedrijf

Super professioneel bedrijf. Goed advies en als je er niet uitkomt helpen ze je graag. En dan ook nog eens een goede prijs kwaliteit verhouding daar kunnen menige bedrijven nog wat van leren

29 de agosto de 2023

Top site!

Makkelijk te gebruiken website, goeie producten en snelle levering! Echt een super fijne site om van te bestellen!

31 de agosto de 2023

Tevreden

Ik wilde sfeerverlichting onder mijn bureau, profielgigant heeft goed meegedacht over een oplossing en een gepaste offerte toegestuurd. Na hiermee akkoord te zijn gegaan en te hebben betaald zijn de spullen snel geleverd. Ik ben erg tevreden!

31 de agosto de 2023

Wat een top bedrijf!

Profiel Gigant is een zeer behulpzaam en klantvriendelijk bedrijf waarin er professionele hulp word gegeven en ook mijn project zeer mooi geëindigd bij is! Ik wil hier binnenkort nog een keer gaan bestellen wanneer ik met het volgende project ga beginnen.

30 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.