We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Ver más
Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL
La empresa ha respondido
Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Ver más
La empresa ha respondido
Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Ver más
La empresa ha respondido
Heel veel keus bij Profijtmeubel. Bij vestiging Sliedrecht geweest. Geweldig geholpen door Marco. Kennis van zaken, denkt mee, enthousiast en leuk geholpen.
Escrito por la empresa
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Escrito por la empresa
Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Holanda

Invita a los clientes a opinar
We hebben een hoekbank gekocht die hebben we genomen met mooi uitleg over hoe alles zit,prettige verkopers die je ontzettend goed help,en nog een relax stoel ook gekocht we vroegen voor je nek toen wedden we heel goed geholpen,echt een aanrader en ze zijn ook goedkoop de volgende keer als we wat nodig hebben gaan we weer daar heen,echt mensen ga kijken je wordt heel goed geholpen ,door marco
We slagen eigenlijk altijd goed bij Profijt! Nu weer mooie eetkamerstoelen en een wandkast. Goede service en uitleg. Mooie prijs/ kwaliteitverhouding.
Wij zijn fijn geholpen in Sliedrecht door Celeste ,en Darius .hele snelle service met 3 weken kregen we de bank zoals afgesproken ! De stoel was ook op voorraad .kortom een fijn bedrijf !

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Fijn en vriendelijk geholpen door Céleste, nam de tijd en gaf goede informatie waardoor wij zeer tevreden zijn met onze aankoop!

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Zo goed geholpen eetkamer stoelen erbij gezet voor de kleur nam alle tijd liet alle stoelen zien en we kregen ook nog koffie

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Darius heeft ons vriendelijk en behulpzaam geholpen zonder opdringerig te zijn , wij komen zeker weer terug .

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Fijne communicatie, klantgericht, goed advies. Bedankt voor de adviezen.

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Marco heeft ons goed geholpen met het adviseren van de bank en tafel stoelen. Een fijne en overzichtelijke winkel.

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Goed en snel geholpen bij de aanschaf van een nieuwe fauteuil . Anna-maria veel plezier in Italië en geniet van je pensioen !

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
We zijn heel vriendelijk en goed geholpen door Cèleste . Ze dacht met ons mee en mochten zelfs stoffenstalen mee naar huis nemen om de kleur goed te bepalen .daardoor hebben we de juiste keuze kunnen maken .

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Prima geholpen door Celeste.
Wij twijfelden vanwege montage, heeft goed meegedacht waardoor wij toch de gewenste meubels aangeschaft hebben.

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Wederom heel fijn geholpen.
Nu met afhalen van mijn fauteuil.
Personeel vriendelijk en behulpzaam als altijd. Nu gebruik gemaakt van de service om een busje te huren tegen een zeer schappelijke prijs.
Kortom ik ben ontzettend tevreden over Profijt Sliedrecht.

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Super geholpen door Marco. Meegedacht en fantastische service. Snelle levertijd. Helemaal top

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Relexfauteuil gekocht bij profijt meubel Sliedrecht netjes geholpen door Celeste.
Goede service en betaalbaar.
Een aanrader.

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Een relexfauteuil gekocht bij profijt meubel Sliedrecht, netjes geholpen door Celeste.
Goede service en betaalbaar.

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Bart onze verkoper heeft ons super geholpen met alles was zeer duidelijk heeft alles piekfijn uitgelegd en doorgesproken met ons en zorgde ook voor lekker bakkie koffie . Zeer tevreden gingen we de deur uit

Top wijven!
Super geholpen door:
Cecile, Celeste en Anna in sliedrecht

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
In deze winkel hangt een ontspannen sfeer.
Alle verkopers zijn vriendelijk.
Wij zijn geholpen door Anna-Maria, ze neemt de tijd voor je, vraagt naar je woonsitatie en wensen.
Geeft goede adviezen🙂👍

Respuesta de Profijt Meubel - Sliedrecht
Zijn weer goed geholpen door Celeste. Gingen tevreden de deur uit.