12 ton buizenbuigpers gekocht, niks op aan te merken, en voor een zeer lage prijs, ik ben er erg tevreden mee dus. omdat het echter een loeizwaar ding is werd deze als palletvracht geleverd, zonde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Pracht van een smart douche wc geleverd. Zeer snelle levering. Alle functies van toilet zijn super. Tijdens installatie bleek er een scheurtje in het toilet te zitten. Na melden gelijk een nieuwe gele... Ver más
Bestelling in orde zoals beschreven op de site . Ook de afgesproken datum werd nageleefd Niets op aan te merken , als je mail stuurt zeker dag nadien heb je antwoord op je vragen
Echt een TOP bedrijf had 2 wieltjes besteld kreeg één met een kapotte binnenband had dit gemeld en 2dagen later kwam er een nieuwe binnenband aan. van service gesproken. Dit bedrijf staat hoog aan... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Via onze webshop bieden wij een breed assortiment aan, van aanhangerwielen tot zwenkwielen. Van baden tot ventilatie. Profiteer in onze webshop van onze vaste lage prijzen, snelle levering en uitstekende service. ----- Vier jaar geleden begon ons avontuur met een drietal 'Centrales'. Elk specifiek gericht op een nichemarkt: Aanhangeronderdelen, wielen voor kruiwagens/steekwagens en als laatste (automotive) gereedschap. Deze sites zijn qua aanbod, inhoud en uitstraling door de jaren heen steeds volwassener geworden. Daar plukken we als Profimart zijnde en jullie als Profiteurs nu de vruchten van. Alle opgedane kennis is verwerkt in één, vinden we zelf, toffe shop.
Información de contacto
Veilingweg 9, 6851EG, Huissen, Holanda
- +31(0)85 - 070 4000
- support@profimart.com
- profimart.nl
Ha contestado el 47% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Vier wieltjes met luchtbanden besteld
Vier wieltjes met luchtbanden besteld, makkelijke bestelling, snel geleverd, heerlijk die rubber geur!
Bijzonder goede service!
Zeer goedkoop en zorgvuldig ingepakt…
Zeer goedkoop en zorgvuldig ingepakt .alleen jammer bij de transporteur dpn.die niet liet weten waar mijn pakketje was .toen ik dat achterhaald had na 2x bellen met dpn .moest ik nog een aantal km rijden om het op te halen .uiteindelijk ben je 2 uur kwijt .
Snel geleverd en goed verpakt
Goed en snel geleverd.
Aanrader
Duidelijke site, goede prijzen... en vlotte & correcte levering !
Alles klopte en goed spul
Alles klopte en goed spul. Goede prijs
Makkelijk te vinden wat je zoekt
Makkelijk te vinden wat je zoekt
Snelle levering, makkelijk je artikelen te vinden.
Hele goede service .
Hele goede service ,
Verkeerd artikel besteld ...zonder problemen.retour ..geld terug en het goede artikel besteld en ontvangen .
Vlotte levering
Vlotte levering. Correct product aan een topprijs!
Product als beschreven en snelle…
Product als beschreven en snelle verzending
Eerste ervaring met Profimart
Alles is netjes verlopen, en het product is mooi op tijd geleverd en in goede staat. Ben er tevreden mee.
Dank u.
Opgelost???
Ik begrijp niet waarom profimart op trustpilot reageert op mijn bericht dat het is opgelost. Er is helemaal niets opgelost. Twee weken geleden hadden jullie idd gereageerd om het op te lossen. Hierop heb ik jullie bericht dat ik akkoord ga, maar daarna hebben jullie weer niets laten horen, zelfs niet om te bevestigen. Tot op heden is er helemaal niets opgelost.
20/6/2025. U heeft niet meer gereageerd op mijn akkoord voor de terugbetaling. Nu vandaag, op 20 juni, na de review, heb ik pas de betaling ontvangen. De afhandeling is erg slecht. De oplossing is prima.

Respuesta de Profimart
Goede en snelle levering en voldoet aan…
Goede en snelle levering en voldoet aan de verwachting.
Product conform
Product conform, maar negatief punt met DPD: ze hebben niet aangebeld en het pakket direct bij het afhaalpunt geleverd
Goede prijzen top service
Goede prijzen, top service.
Ik heb iets gekocht van de website maar een uur later heb iets anders gevonden op een andere website die meer geschikt was. Dus ik heb ze gemaild om de bestelling te annuleren. De volgende dag al hadden ze gereageerd en twee dagen later hebben ze het geld teruggestort.
Ik kom zeker terug naar deze website.
prima product voor een scherpe prijs
prima product voor een scherpe prijs, snelle levering
Snelle verzending
Snelle verzending, en product voor een scherpe prijs en Top kwaliteit.
tevreden over de aangekochte goederen
tevreden over de aangekochte goederen, snel geleverd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.