Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Pizzaerne var kulsorte under bunden
Bestilte 2 familie pizzaer d. 25/7. Da vi kommer hjem opdager vi at de er kulsorte under bunden. Har oplevet det samme ved jer for 1/2 år siden
Mega gooood
Virkelig god restaurant og rigtig godt…
Virkelig god restaurant og rigtig godt pizza😋
Perfekt pizza som bagt i rigtig stenovn
Trist rullekebab
Min søn og jeg havde hver bestilt en rullekebab med chili og hvidløg. Selvom der står at det er med salat agurk og tomat, så var der kun en enkelt halv cherrytomat i hver og ingen agurk. Kun salat og kebab. Fuldstændig smagsløs og man havde heller ikke puttet chili og hvidløg i. Det er uden tvivl den dårligste og kedligste rullekebab i Horsens.
Skuffende
Har tidligere haft gode erfaringer, men du sidste 2 bestillinger har været skuffende. Vores luksus pizza var virkelig kedelig, og der var nærmest ingen fyld på. ØV
Når jeg beder om IKKE at få sliced min…
Når jeg beder om IKKE at få sliced min pizza. Så venligst LAD VÆRE MED AT SLICE DEN!
Supper pizza
Min bedre halvdel havde lige denne…
Min bedre halvdel havde lige denne trælse oplevelse idag.
Træt idag og som andre gange før bestiller jeg pizza nr 16 hos Pronto på strandkærvej, min mand kommer hjem med den og vi ser kanter og bund er kulsort.
Ringer derned og forklare pænt problemet.
Manden siger "sådan skal den være fordi det er stenovn". Jeg siger vi tit køber nr 16 der aldrig er sort, men hvis den nu skal være sådan er det sidste gang vi køber pizza, til det svare han."Det godt for dig sidste gang hej hej" og så lagde han telefonrør på.
Jeg blev sur og kørte ned for at vise ham pizza og sagde "du kan ikke være bekendt at sige sådan til dine kunder" så siger han " haj haj .... off".
Jeg er dybt chokeret over denne kundebehandling jeg heldigvis aldrig har oplevet en brøkdel af i mit mangeårige arbejde inde for branchen som kok og køkkenchef
La experiencia Trustpilot