Prettig geholpen.door July. Mogelijkheid om een bus van Pronto te mogen gebruiken om je aankoop naar huis te brengen Afhaalpunt is vlakbij ,en voir debus hoef je alleen maar borg te betalen,dus gee... Ver más
La empresa ha respondido
Afgelopen donderdag bij Pronto Breda meubels besteld. We zijn er vakkundig geholpen door Jessie. Vanmorgen zijn we gebeld over hoofdsteunen die te breed waren. Ze hebben het gelijk gecorrigeerd en de... Ver más
La empresa ha respondido
Pronto heeft echt met ons meegedacht. Nadat we in de winkel onze keuze hadden gemaakt, hebben we thuis alles nog eens op een rijtje gezet. Onze verhuizing duurde nog wel even, maar we zochten wel de z... Ver más
Escrito por la empresa
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Kruisvoort 99, 4814 RX, Breda, Noord-Brabant, Holanda
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
goed en deskundig geholpen in de winkel in Breda

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Duidelijke verkoopster, denk met je mee en ik voelde mij heel confertabel.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
wij werden goed ontvangen door Linda met een kop koffie voor dat we uitleg over de bank en de stoelen hadden gekregen toen we dat van haar hadden gekregen werden we zo enthousiast dat we alles hebben gekocht mevrouw A van den Berk
Prettig geholpen en snelle levering.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Heel goed en fijn geadviseerd.
Het traject is in werking gezet, dus verder nog even afwachten

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Alles conform afspraak en netjes geholpen.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
In verband met een spoedverhuizing had ik binnen enkele dagen meubilair nodig. Dus geen wachttijden. Dit vertelde ik tegen een medewerkster toen ze me vroeg of ze me ergens mee kon helpen. Deze jongedame, Judith, heeft met enorm veel geduld en goede adviezen de hele zaak laten zien. Ze paste telkens weer de bestelling aan. Na anderhalf uur hadden we alles wat we nodig hadden. Wat een goede hulp. Dankjewel Judith!!!

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Had meubels uitgezocht en die waren op voorraad leverbaar. Bij thuiskomst bleek door misverstand de salontafel er niet bij te zitten. Een telefoontje en na 45 min werd die al netjes thuis afgeleverd. Dus bij Pronto Wonen staat service nog hoog in het vaandel.
Ben heel blij met mijn nieuwe meubels.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Zeer goed geholpen. Ook omruilen tafel wat onze eigen fout was . Was geen probleem. Zelfs overschot geld gelijk terug gestort. 👌

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
In maart heb ik een tafel besteld bij pronto en werd mij gezegd dat de levertijd een aantal weken zou zijn, toendertijd wist ik nog niet wanneer ik het zou kunnen ophalen omdat ik nog geen datum had voor me sleutel maar wel graag een tafel alvast wil hebben voor als ik erin kan en werd me dus gegarandeerd dat het juni juli en augustus kosteloos in opslag konden houden. Vervolgens bel ik juni dat ik weet wanneer ik kan ophalen werd me doodleuk verteld dat de tafel eind juli pas word geleverd. Beetje triest dat me iets word beloofd en vervolgens de levertijd meer dan 4 maanden is. Je kan ze dus niet vertrouwen op wat ze zeggen.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Een tijd geleden waren mijn vriend en ik opzoek naar een bank voor in ons nieuwe huis. Bij de Pronto hebben wij een persoonlijke afspraak gehad, waarbij de medewerker ruim de tijd had en ons tot in de puntjes hielp met onze droombank. Echter kwamen wij er later achter dat het handiger was om de bank bij de Pronto in onze nieuwe woonplaats te bestellen i.v.m de mogelijkheden tot ophalen en bezorgen. Desondanks hebben de medewerkers van de Pronto in Breda ons zeer goed geholpen, dank jullie wel!

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
2 stoelen gekocht deze met de leenbus (prima service) thuis gebracht en ivm de tijd pas uitgepakt toen ik weer thuis kwam. Er blijkt een fout in de stof te zitten. Dit gemeld en nu willen ze uiteindelijk de nieuwe stoel komen ophalen en naar de leverancier terug brengen en laten repareren. Ik geef aan dat ik de stoel omgeruild wil hebben maar dat kan alleen als ik zelf de stoel naar het magazijn kom brengen. Ik geef aan als jullie die stoel nu komen omruilen dan scheelt dat weer een rit voor jullie jullie hoeven de gerepareerde stoel niet terug te brengen. Mail terug gekregen: het maakt ons niet uit dat we een keer extra rijden en ik kon kiezen uit of de reparatie of omruilen en zelf brengen naar Breda. Hoe zit dat dan met het maakt ons niet uit dat we extra moeten rijden? Jammer.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
We hebben mooie bank gevonden en zijn goed geholpen
Dank je Pronto Breda

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Leuke meubelen tegen zeer schappelijke prijzen. Personeel is zeer hulpvaardig en geeft goed en ruim advies. Enig minpuntje is de aanbetaling, er zijn meubelzaken waar dit niet hoeft....

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Pronto Wonen heeft een zeer fraai assortiment, je wordt uitstekend geholpen en ze doen er echt alles voor om een passende oplossing proberen te vinden om toch te vinden wat je wilde. Uitstekende communicatie over product, levering etc. Goede planning mbt levering, keuzemogelijkheden wat betreft levering is erg prettig. Vriendelijk personeel en goede producten, kwaliteit is uitstekend.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Altijd goede hulp voor de woonaccessoires bij Pronto Wonen Breda. Al meerdere malen zo binnen gelopen zonder afspraak om mijn tafel decoratie aan te passen naar het seizoen. Ze vragen dan of een interieurstylist vrij is en als dat het geval is, luisteren en denken zij graag met de klant mee.
Ga zo door dan komt deze zeer tevreden klant vaker terug voor woonaccessoires.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
We hadden zelf al een bank uitgezocht bij Pronto Breda, bij de aanschaf werden we daarbij netjes geholpen. De bank kwam al 5 weken eerder binnen dan verwacht, daarom werd deze tijdelijk opgeslagen.
Maar eigenlijk vonden wij dat maar niks, want je weet niet hoe hij daar opgeslagen werd. Je bent natuurlijk zuinig op je nieuwe bank. Maar we kregen de gelegenheid om te gaan kijken waar en hoe de bank was opgeslagen. Dit zag er zeer georganiseerd en netjes uit. Dus wij waren gerustgesteld. Na 4 weken de bank opgehaald met een busje van Pronto, ook heel handig en goed geregeld.
Thuis de bank uitgepakt en geïmpregneerd. Onze complimenten voor hoe de banken waren ingepakt, echt supergoed beschermd, er zat ook geen vlekje of beschadiging op/aan. Dit hebben wij wel eens heel anders meegemaakt. Dus kort samengevat een dikke pluim voor Pronto!

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Pronto hebben wij onze 1e Meubels bij gekocht en nu weer teruggekomen. Goede Producten voor een Redelijke Prijs en vriendelijke Medewerkers. Dit keer door Wendy geholpen. Nam alle tijd voor ons en gaf ons prima advies. Bedankt weer!

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
We rekende op 4 weken levertijd, maar de bestelling kon binnen een week worden opgehaald.

Respuesta de Pronto Wonen - Breda
Más información sobre otros tipos de reseñas.