Goed advies bij aankoop van de bank. Diverse mogelijkheden aangereikt om tot de perfecte aanschaf te komen. Bank moest zelf even in elkaar worden gezet, door hand blesure kon dit niet. De bezorger... Ver más
Het wat een fijne winkelervaring, met fijne passende hulp. Door de ervaring van de verkoper kwamen we gauw en doelgericht tot een mooie combinatie van producten. Bedankt Els voor de goede (en geze... Ver más
Zeer goed geholpen, ze nemen rustig de tijd om alles met je door te nemen en geven goed advies. De meeste meubels direct mee te nemen en uitmuntend verpakt. Uitstekend advies hoe voor de meubels te... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda de decoración e interiorismo
- Accesorios para muebles
- Tienda de muebles
- Tienda de sofás
Sobre Pronto Wonen - Meppel
Escrito por la empresa
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Kosterweg 9, 7949 AL, Rogat, Drenthe, Holanda
- 0522-442863
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Lange levertijd en niet klantvriendelijk
In een andere vestiging stoelen gezien en gekozen om eens niet online maar bij de dichtstbijzijnde vestiging fysiek in de winkel te bestellen. Aankoop verliep redelijk, bij Pronto is het betalen of zelf afhalen onafhankelijk hoeveel je uitgeeft maar ok geen probleem.
Van de 6 stoelen 3 op voorraad andere 3 levertijd van 8/9 weken. In de 9e week wordt er niet gebeld, contact opnemen nog 2 weken wachten. Helaas ook niet gebeld. De afgelopen 11 weken was in een straal van 40 km in 3 vestigingen deze stoel wel op voorraad... zelf opnieuw gebeld 3 keer doorverbinden en na 3 uur nog niet teruggebeld. Het zou nog 1-2 weken kunnen duren, 3 stoelen geannuleerd andere 3 stoelen konden de volgende dag worden gehaald. Belletje naar andere vestiging en 1,5 later waren ze in huis. (en vriendelijk te woord gestaan!)
Wachten is niet erg, niet communiceren is not-done. Voor ons niet weer deze vestiging. Tip: vraag naar de actuele voorraad ook in omliggende vestigingen. 11 weken wachten had in 1 week geregeld kunnen zijn.
Positieve: stoelen zijn prachtig en zitten fijn.
Perfecte service
Goed advies bij aankoop van de bank.
Diverse mogelijkheden aangereikt om tot de perfecte aanschaf te komen.
Bank moest zelf even in elkaar worden gezet, door hand blesure kon dit niet.
De bezorgers deden dit spontaan even zonder extra kosten.
Dit is service👍
Slechte kwaliteit leveren en dan moet je nieuwe stoelen kopen waar je iets korting op krijgt, dus 2x aan de klant verdienen!
Nieuwe Tantini stoelen gekocht, 3 jaar en 4 maanden gebruikt, stof versleten. Dit gemeld bij Pronto Meppel.
Wat een slechte service.
Krijgen we als antwoord: we zien dat de stof versleten is.
We willen u tegemoet komen door nieuwe stoelen te kopen en dan krijgt u 20% korting hierop.
Dus 2x verdienen aan de klant ook nog met slechte kwaliteit leveren.
3 Jan tafel gereserveerd
3 Jan tafel gereserveerd, 6 Jan volledig betaald. De tafel zou gebracht worden en is op voorraad. Tot nu toe nog niets ontvangen of bekend wanneer de tafel komt! Erg teleurgesteld!
Niet opdringerig
Ik ben netjes geholpen en goede adviezen. Geen opdringerige verkoop.

Respuesta de Pronto Wonen - Meppel
opgelicht maandagmorgen bank gekregen …
hoekbank tusari gekocht in de duurste uitvoering. de bank ging binnen een jaar 2 keer kapot op verbindingpunten. de eerste keer netjes vergoed volgens garantie. de tweede keer zelfde euvel weer kapot op verbindingspunten maar nu wil pronto wonen niks doen en zeggen ze garantie geld niet is oneigenlijk gebruik.. voor bijna 10.000 euro uitgegeven daar en dan wordt je zo opgelicht en praten ze zich onder de garantie uit. oplichters . gewoon een maandagmorgen bank met fouten in het houtwerk en verkeerde montage
Goed en passend advies
We zijn goed geholpen door Els met het uitzoeken van nieuwe meubels voor ons nieuwe huis. Ze was erg betrokken en dacht goed met ons mee. Ze is eerlijk en luistert goed naar wat je zoekt.

Respuesta de Pronto Wonen - Meppel
Het wat een fijne winkelervaring
Bedankt Els voor de goede (en gezellige) middag! We zijn erg blij met de keuzes.
Waar voor je geld!!
De meeste meubels direct mee te nemen en uitmuntend verpakt.
Uitstekend advies hoe voor de meubels te zorgen.

Respuesta de Pronto Wonen - Meppel
We zijn goed geholpen en ook echt naar…
We zijn goed geholpen en ook echt naar onze wensen. Marloes gaf ons tips en nam echt de tijd voor ons waardoor wij wat leuks hebben kunnen uitzoeken waar wij super blij mee zijn.

Respuesta de Pronto Wonen - Meppel
Zeer prettige winkel met leuke…
Zeer prettige winkel met leuke enthousiaste verkoop medewerkers.
Lang gezocht naar een mooie hoekbank, is gelukt hoor!

Service kan beter
Service kan beter, de Dames zijn niet achter de balie vandaan geweest, zelfs niet gevraagd kunnen we ergens mee helpen. We moesten van uit ons zelf de vragen stellen.

Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, medewerkers met veel kennis.

Staan niet achter product
Binnen drie jaar zitten er bij ons scheuren in het zitgedeelte van de bank. Het bankstel was nog geen drie jaar oud en we hebben geen kinderen en zitten alleen s'avonds maar op de bank.
We hebben kontakt opgenomen met de winkel Pronto in Meppel en konden kiezen uit 20 % korting op opnieuw te bekleden van de bank en het transport of 40 % korting op een nieuwe bank. Stofschade valt buiten de garantie werd er gezegd. Na zo'n korte periode is dit gewoon een waardeloze oplossing.
Denk twee keer na voor je bij Pronto wat koopt de service is waardeloos
Más información sobre otros tipos de reseñas.