Na een teleurstelling bij Huus omdat deze failliet is en naar onze centen kunnen fluiten zijn wij bij Pronto Oldenzaal terecht gekomen,daar zijn wij uitermate vriendelijk ontvangen door het personeel... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Vriendelijke medewerkers met erg veel verstand van zaken, luisteren goed naar de wensen, proberen daaraan te voldoen en denken mee. Geven je rustig de tijd om een en ander te beslissen.
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda de decoración e interiorismo
- Accesorios para muebles
- Tienda de muebles
- Tienda de sofás
Sobre Pronto Wonen - Oldenzaal
Escrito por la empresa
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Kleibultweg 48, 7575 BV, Oldenzaal, Overijssel, Holanda
- 0541 - 850 130
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Dat het personeel zeer klantvriendelijk is
Na een verkenning door de winkel wisten wij al snel welke meubelen wij wilden hebben,dit alles doet ons zeer goed en bij deze kunnen wij Pronto Warm aanbevelen en zijn wij met een blij gevoel weer naar huis gegaan.
Super ervaring
Goed geholpen door een ervaren verkoopster die van wanten weet. Daarnaast snelle levering en goede klantenservice. Na de levering bleken er wat kleine probleempjes te zijn met de stoelen maar dit werd keurig netjes opgelost.

Prachtige winkel
Prachtige winkel ! Leuk behulpzaam personeel met verstand van zaken
Goed geholpen door Steven!
Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken
Perfecte service bij Pronto wonen Oldenzaal
Wij waren voor onze onderneming opzoek naar stoelen voor ons kantoor bij Pronto wonen in Oldenzaal. Zodra we de winkel inkwamen werden wij super te woord gestaan door Mark en Galieth, op een ongedwongen manier namen ze de tijd om ons te adviseren onder het genot van een kop koffie. Wij zijn super tevreden over de service en de spullen die wij hebben besteld! Wij kunnen deze winkel aan iedereen aanbevelen en wij komen hier ook zeker terug. Met vriendelijke groet Team Uitvaart-Platform.nl

Respuesta de Pronto Wonen - Oldenzaal
Frau Maurien ist eine tolle…
Frau Maurien ist eine tolle Verkäuferin. Sie macht einen tollen Job!!!❤️👍

top bedrijf
Pronto wonen goede service en vriendelijk personeel.

Respuesta de Pronto Wonen - Oldenzaal
Mooie meubels gekocht met me dochter…
Mooie meubels gekocht met me dochter bij pronto wonen
Goede service en goede tips
gekregen

Respuesta de Pronto Wonen - Oldenzaal
6 eetkamerstoelen gekocht bij Pronto…
6 eetkamerstoelen gekocht bij Pronto wonen Oldenzaal.
We hadden een zeer nette en behulpzame verkoopster die goed heeft meegedacht over onze wensen.
Top service!

Mooie winkel
Een mooie winkel en betaalbare meubelen. Het personeel die er werkt is vriendelijk, behulpzaam en staan voor u klaar om te helpen!

Respuesta de Pronto Wonen - Oldenzaal
Kwalitatieve meubels en afspraken…
Kwalitatieve meubels en afspraken keurig nagekomen. Zeer tevreden!

Respuesta de Pronto Wonen - Oldenzaal
Más información sobre otros tipos de reseñas.